R
Rüzgara Karşı'
Misafir
bir nevi hile yapıyorsun, banlanman şaşırtmadı beni. dün gece, söylemek aklıma gelmedi ama http referrer bilgisinden dolayı bu numarayı yemezler demiştim. bu iş bu kadar basit olamaz ki, adamlar neleri düşünüyorlar.....sturkmen' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:dün söylemiştim bunları ama dinlemedi arkadaşsturkmen' Alıntı:sadece buraya yapıştırdım...alpaygunes' Alıntı:Şimdi google arama kutusuna anahtar kelimeyi yazmak ile bir sitedeki url ye tıklamak arasında bir fark varki google bunu algılamış.
burda tıklanılan adreslerin hepsi referer bilgisi ile algılanırken google arama kutusundan yapılan arama direct search olarak sınıflandırılıyor. ve google işin içinde bir hinlik olduğunumu düşündü acaba.
sadece aklıma gelen yorum . kesin bilgim yok.
Hocam çözümü var mı?
bide sadece işe yaramaz demiştiniz, banlanırsınız dememiştiniz.
içeriği temizle, anahtar sözcükleri, açıklamayı iyi düzenle. siteyi google'a ve dmoz dizinlerine ekle. her gün 3-4 içerik ekle. gün geçtikçe düzelir muhtemelen. eskisi gibi link filan verme. google'a girip okul adını yazıp girsinler siteye... google'da araştırırsan bir sürü öneri görürsün, hatta google'ın kendi destek grubu da olmalı...