mystreous' Alıntı:Eh nihayet bize de geldi. En az 1 Gb Ram istiyor. Bizim bilgisayarlar yemedi.
Hocam benim kendi bilgisayarımda kurulu zaten bu programlar. Öğrenci bilgisayarlarına kurup ne yapcaz ben anlayamadım. Öğretmenlere mi anlatacağız acaba??yasarcan' Alıntı:mystreous' Alıntı:Eh nihayet bize de geldi. En az 1 Gb Ram istiyor. Bizim bilgisayarlar yemedi.
RAM lar bu aralar çok ucuz hocam bu paket için değer. öğrenmek lazım
mystreous' Alıntı:Hocam benim kendi bilgisayarımda kurulu zaten bu programlar. Öğrenci bilgisayarlarına kurup ne yapcaz ben anlayamadım. Öğretmenlere mi anlatacağız acaba??yasarcan' Alıntı:mystreous' Alıntı:Eh nihayet bize de geldi. En az 1 Gb Ram istiyor. Bizim bilgisayarlar yemedi.
RAM lar bu aralar çok ucuz hocam bu paket için değer. öğrenmek lazım
İçerikten ve açıklamalardan anladığım kadarıyla web sitem yok diyen ya da hazırlamasını bilmiyorum diyen arkadaşlara biz size hazırlamak için gerekli programları ve kullanıım kitapçıklarını verdik diyecekler... Ama sanıyorum içindeki programları bilmeyen arkadaşlara faydalı olabilecek gibi görünüyor..dolunay766' Alıntı:Arkadaşlar ,bu setlerle biz neler yapacağız yani bunlarla beraber bizim üzerimize atılacak olan yükümlülükler neler? Bilgilendirebilir misiniz lütfen. :shock:
aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makineyasarcan' Alıntı:arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?