turgutterzi
Üye
arkadaşım, mesenger hatasını bende de verdi, yapman gereken sağ alt köşedeki mesenger simgesinin üzerinde sağtuş basıp exit demen, sonradan kuruluma devam ediyor..
yasarcan' Alıntı:arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?
ctrl+z' Alıntı:1 lisasns anahtarı ile kaç pc ye kurulum yapabiliyoruz?
------------------------------------------cakilcik' Alıntı:aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makineyasarcan' Alıntı:arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?
arkadaşlar yazılımın uzun sürmesi gayet normal paket halinde 1.5 gb ve yüklerken expand işlemi yapıyor buda hdd ' de 2.5 gb gibi bir alan gerektiriyor.ftth61' Alıntı:yükleyen arkadaşlar acaba kaç dakikada yükledi öğrenebilirmiyim.
kubik' Alıntı:------------------------------------------cakilcik' Alıntı:aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makineyasarcan' Alıntı:arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?
arkadaşlar bilgisayarlarla ilgili sorunlarınız olursa ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
flash cs3 - ocx paket eklentisi nedeniyle msn live ile çakışıyor programı çalıştırmadan önce msn 'i tamamen kapatıp flashı çalıştırın reset atmayacaktır. daha sonra msn'i açabilirsiniz.
saygılarımla
Öncelikle konu içerisinde dağınık olduğu için topluca bazı bilgileri yazıyorumkubik' Alıntı:------------------------------------------cakilcik' Alıntı:aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makineyasarcan' Alıntı:arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?
arkadaşlar bilgisayarlarla ilgili sorunlarınız olursa ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
flash cs3 - ocx paket eklentisi nedeniyle msn live ile çakışıyor programı çalıştırmadan önce msn 'i tamamen kapatıp flashı çalıştırın reset atmayacaktır. daha sonra msn'i açabilirsiniz.
saygılarımla