Diğerlerine de yüklenir ama diğer sistemlerde sürücüler filan eksik kalabilir.aidata bilgisayarlarda mı kullanılabiliyor hocam sadece?
Diğerlerine de yüklenir ama diğer sistemlerde sürücüler filan eksik kalabilir.aidata bilgisayarlarda mı kullanılabiliyor hocam sadece?
Teşekkürler hocam açılışta bi kaç seçenek çıkıyor çözünürlük değerli falan hangisi ile kurulum yapalımİmajı güncelledim. Aidataimajı2 isminde paylaştım 1.Mesajdan indirebilirsiniz.
Yenilikler:
Boyut 9.2 GB düşürüldü.
Scratch, office 2016, Shadow defender ve 7zip programları yüklendi.
Phantom PDF ve Winrar kaldırıldı.
Arkaplan uygulamaları kapatıldı.
Performans ayarlamaları yapıldı.
İmaj şimdi daha hızlı, daha hafif.
Shadow Defender için ayarlamalar yapıldı. Shadow Defender için şifre eklemedim kendinize göre şifre belirlersiniz.
Görselleri yarın eklenecek.
En baştaki 800x600 yeterli hocam o clonezilla uygulama ara yüzü için, önemli bir şey değil yani.Teşekkürler hocam açılışta bi kaç seçenek çıkıyor çözünürlük değerli falan hangisi ile kurulum yapalım
Teşekkürler hocam , bazılarında flash takıyorum ventoy ekranı geliyor seçiyorum ilerlemiyor clonezilla ara yüzünde kalıyor sadeceEn baştaki 800x600 yeterli hocam o clonezilla uygulama ara yüzü için, önemli bir şey değil yani.
Aynen hocamla aynı sorunÇözünürlük seçeneklerini seçtikten sonra imaj ilerlemiyor, ventoy lâ kurulum yapıyorum, sorun ne olabilir.
Hocam flash belleği hangi USB portlarına takıyorsunuz?Teşekkürler hocam , bazılarında flash takıyorum ventoy ekranı geliyor seçiyorum ilerlemiyor clonezilla ara yüzünde kalıyor sadece
Sağ kısımdaki yerlere hocam bazılarında alt ksıımdaki3.0 larada denedim yine geçmedi Bazılarına yüklüyor bazılarında olmuyorHocam flash belleği hangi USB portlarına takıyorsunuz?
Sonradan olmayanlarda flash belleğinizde dosyalar bozulmuş olabilir yeniden boot edip deneyin olacaktır.Sağ kısımdaki yerlere hocam bazılarında alt ksıımdaki3.0 larada denedim yine geçmedi Bazılarına yüklüyor bazılarında olmuyor
Hocam birde ventoy ile flash belleği değiştirip deneyin.Yine olmadı hasari hocam malesef yarısına yükledi ama diğerleri hep aynı ekranda kalıyor
İlk kurduklarım hep ventoydu hocam , sonra rufus yaptım olmadı şimdi tekrar ventoy yapıp deniyorum bakalımHocam birde veton ile flash belleği değiştirip deneyin.
download yarıda kesiliyor bende. 5 gb kadar indirdim, sonra zaman aşımı veya kota uyarısı mı ne verdi.imajı indirebilen var mı arkadaşlar
İnternetiniz kesilmiştir kaldığı yerden devam etmesi için internet download manager programını kullanmanız lazım.download yarıda kesiliyor bende. 5 gb kadar indirdim, sonra zaman aşımı veya kota uyarısı mı ne verdi.
Tüm boot etme programları olur ama en kullanışlısı ventoy onu kullanın.İsoyu indirdim ama henüz kurmadım. Hasari hocam hangi program ile flash Boot kuralım. Rufus mu diğerleri mı?
Hocam win10 crackli mi güncellemeler kapalı mı acaba ?İmajı güncelledim. Aidataimajı2 isminde paylaştım 1.Mesajdan indirebilirsiniz.
Yenilikler:
Boyut 9.2 GB düşürüldü.
Scratch, office 2016, Shadow defender ve 7zip programları yüklendi.
Phantom PDF ve Winrar kaldırıldı.
Arkaplan uygulamaları kapatıldı.
Performans ayarlamaları yapıldı.
İmaj şimdi daha hızlı, daha hafif.
Shadow Defender için ayarlamalar yapıldı. Shadow Defender için şifre eklemedim kendinize göre şifre belirlersiniz.
Görselleri yarın eklenecek.
Aktive edildi ama ileride kendiniz yapmanız gerekecek, güncellemelerde şuan açık.Hocam win10 crackli mi güncellemeler kapalı mı acaba ?
NetSupport School v14.00.0011Netsuport hangi versiyonu kullandınız acaba ana bilgisayar kurup yönetmek için.
Rufus la boot hazırladım cloneolzilla ekranında kaldı ventoy la hazırladım kurulum devam ederken read error : no data available hatasi veriyorTüm boot etme programları olur ama en kullanışlısı ventoy onu kullanın.
Ventoy kurarken gpt ayarlamamiz gerekirmi mbr şeklindeki kalacak hocamUyarınız üzerine şüphe edip internetten aynı şekilde indirdim ventoy ile flasha boot ettim imaj %100 sorunsuz 3 dakikada kuruldu.
Ventoyda bölüm yapısı MBR de oluyor GPT de oluyor fark etmez. Testleri yaptım sıkıntısız.Ventoy kurarken gpt ayarlamamiz gerekirmi mbr şeklindeki kalacak hocam
Bu imaj tüm diski siler bunu kurduktan sonra üzerine pardus kurmanız lazım yada pardus kurulu iken normal kurulum ile windows kurmanız lazım.pardus ile aynı anda kullanmak istiyorum nasıl kurabilirim üstüne