peki şuanki aidata ların imajını aldınız mı acaba . varsa yükleme şansınız var mı acabaBu imaj tüm diski siler bunu kurduktan sonra üzerine pardus kurmanız lazım yada pardus kurulu iken normal kurulum ile windows kurmanız lazım.
peki şuanki aidata ların imajını aldınız mı acaba . varsa yükleme şansınız var mı acabaBu imaj tüm diski siler bunu kurduktan sonra üzerine pardus kurmanız lazım yada pardus kurulu iken normal kurulum ile windows kurmanız lazım.
Bu imaj tüm diski siler bunu kurduktan sonra üzerine pardus kurmanız lazım yada pardus kurulu iken normal kurulum ile windows kurmanız lazım.
pardus ile aynı anda kullanmak istiyorum nasıl kurabilirim üstüne
Sistemde oturum açın öyle indirin mümkün ise idm ile indirin. Sistem kota uyguluyor ondan kaynaklanmıştır.başarısız-yasak hatası aldım 2 kez okuldan indirirken
Kota uyguluyorlar.malesef inmiyor yandisk e koysanız
F11 tuşu.teşekkür ederim ventoy a attım fakat flash ı görmüyor boot menüsü tuşu ne acaba
Falash belleği takın açılışta F11 basın çıkan boot menüden flash belleğinizi seçin.Bu ekrana geçiyor hocam ne yapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 71629
O zaman flasha düzgün atılmamış olabilir isterseniz yeniden deneyin. Eğer flash belleği oluşturup virüslü bir bilgisayara taktı iseniz oda buna sebep olmuş olabilir.Seçiyorum hocam clonezilla geliyor seciyorum imajı bu ekrana geçiyor
Intel i3 8 GB ram 240 GB SSD harddisk. Performansları güzel.Arkadaşlar BT sınıfı henüz yapılmadığından bilgisayarların özelliklerini bilmiyorum. Bu kurulan bilgisayarların Ram ve işlemcinin ne kaçıncı nesil olduğunu yazabilir misiniz?
Güle güle kullanın.hasari hocam çok teşekkürler
Çok teşekkürler Hasari hocam...Intel i3 8 GB ram 240 GB SSD harddisk. Performansları güzel.
Netsuport 11.41.19 versiyonu denedim çalışıyor,nette çok bulunan sürüm.Uyumlu Netsupport linki var mı acaba? 14.00.0 Denedim olmadı.
Hard disk bağlantı portundan kaynaklı hocam ondan yüklenmiyor eski cihazlarda SATA2 ve SATA3 tür bu imajı aldığımız sistemde NVMe portu var ondan olmuyor.Hasari hocam eski bir laptop var ona imaj kurmaya çalıştım ancak fotoğraftaki gibi bir hata aldım. Laptop özellikleri Core 2 duo 2.00 ghz , 2 GB ram. Ayrıca yine okuldaki başka bir eski PC ye kurmak istiyorum ikisinde de fotoğraftaki hatayı veriyor. Ventoyu indirip güncelledim sorun ondan değil gibi. Ne yapabilirim yada nerede yanlış yapıyorum acaba?
i3 10.nesil işlemciArkadaşlar BT sınıfı henüz yapılmadığından bilgisayarların özelliklerini bilmiyorum. Bu kurulan bilgisayarların Ram ve işlemcinin ne kaçıncı nesil olduğunu yazabilir misiniz?