bozokbozok
Üye
tamamdır akşama yükleyeyim iso halini
Videonun 4:33 saniyesindeki ekranda iso-zip seçerseniz iso olarak kaydeder hocam.İmajı isoya çeviremedim konu hakkında bilgisi olan varsa yapabiliriz hocam
Hangi yönde?var mı bir gelişme arkadaşlar?
bu imajı deneyen var mı?![]()
BT Sınıfı Aidata All in On Windows 11 İmajı - Teknolojik Öğretmenler
İmaj içerisinde Windows 11 , Netsupport , Office 2016 ve Deepfreeze programları yer almaktadır. Acronis true...www.teknolojikogretmenler.com
bu 2022 için olan, bilginiz olsun.![]()
BT Sınıfı Aidata All in On Windows 11 İmajı - Teknolojik Öğretmenler
İmaj içerisinde Windows 11 , Netsupport , Office 2016 ve Deepfreeze programları yer almaktadır. Acronis true...www.teknolojikogretmenler.com
bu 2022 için olan, bilginiz olsun.
2025 aidata x7 (pardus 23) için 11 imajım:
![]()
Onu daha yapamadım, bir faaliyete geçip dersler başlasınBu image’da çift işletim sistemi mi var hocam
hocam kota uyarısı veriyor başka bir platforma yükleme şansınız var mı?bu 2022 için olan, bilginiz olsun.
![]()
hocam, google'a sıgmıyor;hocam kota uyarısı veriyor başka bir platforma yükleme şansınız var mı?
Aidata mini x7 için 23.2 ve 23.3_edu sürümlerini denedim. İkisinde de kablosuz ağ çalışmadı. Bilginiz olsun.Bu bilgisayarlarda yüklü gelen pardus un yedeğini almaya gerek var mı arkadaşlar?
Özelleştirilmiş bir pardus mu yoksa Pardus Eğitim sürümünün aynısı mı?
Onlar ayrı kutuda oluyor.Merhaba arkadaşlar. Bizede mini x7 gönderdiler bugün yazı gelmiş aidata çok yoğun gelmeleri uzun sürecek bilgisayarları açıp kurabilirsiniz dediler. Kameraya kaydederek bir kutuyu açtım.
Ama içinden klavye-mouse çıkmadı. Kurulumu yapan arkadaşlar söyler misiniz sizin kolilerden çıktı mı klavye-mouse
Teşekkür ederim hocam. Gelmesine sevindim. İmaj almak için bir tanesini açıp kuruluma başladım. Bitirince diğerlerine imaj atıcam.Onlar ayrı kutuda oluyor.
O ayrı kutuda. İlk geldiğinde servisi aradım, bize de " kurabilirsiniz, Windows da kurarsanız garanti bozulmaz" dediler. Ben illa servis gelsin kursun dedim. İl kordinatörü de bekleyin servis kursun diye il watsap grubuna yazdı.Merhaba arkadaşlar. Bizede mini x7 gönderdiler bugün yazı gelmiş aidata çok yoğun gelmeleri uzun sürecek bilgisayarları açıp kurabilirsiniz dediler. Kameraya kaydederek bir kutuyu açtım.
Ama içinden klavye-mouse çıkmadı. Kurulumu yapan arkadaşlar söyler misiniz sizin kolilerden çıktı mı klavye-mouse
İçeriğini paylaşabilir misiz? Hangi programlar yüklü?bu 2022 için olan, bilginiz olsun.
![]()
Hangi sürüm. Ben 10a kurdum (iki driver ı da Windows update den kurdum) bir sıkıntı yok. Display porttan tahtayı da bağladım sorun olmadıWindows ta wireless ve ekran kartı sürücüsü sıkıntı yapıyor
Hocam Windows 10 da denedim 11 de update yaptıramadım bir türlü. Bizim okulun internet hızından olabilir. Aygıt yöneticisinde wireless ve ekran kartı marka modeli ne gözüküyor hocam sizde?Hangi sürüm. Ben 10a kurdum (iki driver ı da Windows update den kurdum) bir sıkıntı yok. Display porttan tahtayı da bağladım sorun olmadı