Aidata mini pc x7 ile kurulan bt sınıfı

Kodla Büyü
İyi bir windows imajı yapan olursa güncel windows 11 paylaşırsa çok makbule geçer.Pardusa gerek yok bence

Bu bilgisayarlarda yüklü gelen pardus un yedeğini almaya gerek var mı arkadaşlar?
Özelleştirilmiş bir pardus mu yoksa Pardus Eğitim sürümünün aynısı mı?

Merhaba arkadaşlar. Bizede mini x7 gönderdiler bugün yazı gelmiş aidata çok yoğun gelmeleri uzun sürecek bilgisayarları açıp kurabilirsiniz dediler. Kameraya kaydederek bir kutuyu açtım.
Ama içinden klavye-mouse çıkmadı. Kurulumu yapan arkadaşlar söyler misiniz sizin kolilerden çıktı mı klavye-mouse

Merhaba arkadaşlar. Bizede mini x7 gönderdiler bugün yazı gelmiş aidata çok yoğun gelmeleri uzun sürecek bilgisayarları açıp kurabilirsiniz dediler. Kameraya kaydederek bir kutuyu açtım.
Ama içinden klavye-mouse çıkmadı. Kurulumu yapan arkadaşlar söyler misiniz sizin kolilerden çıktı mı klavye-mouse
Onlar ayrı kutuda oluyor.

Bu arada tüm partition ları silip Windows 10 kurdum. Seri io ve güvenlik driver ı görmedi gerisini Windows kurdu. Burada paylaşılan driverlar ile kurulumu tamamladım.
Not: görüntü ayarlarından monitörü 75hz yapmayı unutmayın görüntü kötü oluyor.
Birde tip 1 olduğu halde bugün 3d yazıcı gönderdiler. Lab’da onu koyacak yer bile yok. Bir yer bulacaz. 3d yazıcı için kullanan arkadaşlardan (program, hazır çizimlerin olduğu site, çizim yapma programı vs.) yardım isterim 😎

O ayrı kutuda. İlk geldiğinde servisi aradım, bize de " kurabilirsiniz, Windows da kurarsanız garanti bozulmaz" dediler. Ben illa servis gelsin kursun dedim. İl kordinatörü de bekleyin servis kursun diye il watsap grubuna yazdı.
Dün gelip kurdular...

Önceden de Pardus kullandığım için Pardus ile yola devam....

Haftaya da 3d yazıcı gelecekmiş.

Hangi sürüm. Ben 10a kurdum (iki driver ı da Windows update den kurdum) bir sıkıntı yok. Display porttan tahtayı da bağladım sorun olmadı
Hocam Windows 10 da denedim 11 de update yaptıramadım bir türlü. Bizim okulun internet hızından olabilir. Aygıt yöneticisinde wireless ve ekran kartı marka modeli ne gözüküyor hocam sizde?

Geri