Sitesine yeni sürücüler eklenmiş. Windows kuranlar denerse doğru mu acaba teyit edebililer:
1. Yol.Aidata mini pc Pardus bilgisayarları bugün kurulum yaptım. Öğrenciler için kullanıcı hesabı oluşturmak istedim ama şifresiz hesap açmayı yaptırmadı. Şifreyi de en az 8 haneli istiyor. Pardusts şifresiz kullanıcı hesabı oluşturulmuyor mu?
Hocam emeğine sağlık...sorunsuz çalışıyor mu ? neler vardı içerisinde ?bu 2022 için olan, bilginiz olsun.
2025 aidata x7 (pardus 23) için 11 imajım:
![]()
hocam bunun nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatır mısınogrenci yerine belirlediğiniz kullanıcı adını yazınız. Bu şekilde tek karakter parola belirleyebilirsiniz. (1 gibi)Kod:sudo passwd ogrenci
Buradahocam bunun nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatır mısın
windows 11 mi burda bahsettiğiniz imaj hocambu 2022 için olan, bilginiz olsun.
![]()
hocam bunu başka bir yere yükleme şansınız olabilir mi? Maalesef indirilemiyorbu 2022 için olan, bilginiz olsun.
![]()
Bize daha kuruluma gelmediler. Şimdi ilçeden arıyorlar kendiniz kurun tutanak tutun diye. Sizde de var mı böyle bir şey. Kurulumu yapılmamış okul filan
Teşekkürler, elinize sağlık![]()
BT Sınıfı Aidata All in On Windows 11 İmajı - Teknolojik Öğretmenler
İmaj içerisinde Windows 11 , Netsupport , Office 2016 ve Deepfreeze programları yer almaktadır. Acronis true...www.teknolojikogretmenler.com
İSO olarak yok ama hireboot yedeği olarak var adi uzantılı. 20 GBelinizde iso dosyası var mı sayın nefbote
Hocam Deep freeze paylaşma imakiniz var mı? Win 11 için bulduklarım ise yaramadıWin 11 pro kurdup deep freeze attım sorunlarla uğraşmıyorum.