kubilay35' Alıntı:
Selam dede imaji kurdum şimdilik iki sorunum var
1-Verdiğiniz imajdaki nettsport tutor kurulu, benim ana bilgisayara farklı bir sürüm netsupport teknisyen kurulu, sizin imajınız yüklü bilgisayarları görüyorum ama tıklayınca kullanıcı ve şifre istiyor çözemedim bi türlü bunu nasıl ayarlayacağımızıda anlatırmısınız.Ben odamdan bütün tahtaları takip edip en son dersten sonra açık kalan bilgisayarları tek tek sınıfları gezmeden kapatmak istiyorum.
2-starboard ve benzeri verilen test çözme föylerinde ekranda ileri geri sürükle yazısı çıkıyor kapatmak zorunda kalıyorum.Çözümleri nedir ?
1. imajı alalı o kadar uzun zaman olduki, ben netsupportu kaldırdım diye hatırlıyordum demekki kaldırmamışım, zira yine hatırladığım kadarı ile o netsupportun şifresini bende çözememiştim. sen o netsupportu kaldır onun yerine
https://yadi.sk/d/U7KyE8_RcenhW bu bağlantıdan netsupportu indir bununu kur, bunda şifre yok.
2. starboard ve benzeri verilen test çözme föyleri nedir, senin föylerde bir problem olmasın?
daha önce imaj atan arkadaşlardan böyle bir sorun almamıştım böyle bir sorunla karşılaştılan başka kimse oldumu acaba?