Evet hocam 1. faz.... Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız içinkalelibilişim' Alıntı:Tamam işte olmuş. Usb den önyükleyebilirsiniz. Namı diğer boot edebilirsiniz.
Ancak sanırım bu 1.faz imajı. Hatta eminim bu 1. faz imajı.
Vestel alttaki bağlantıdaki "clonezilla-live-20120620-precise.iso" dosyasını kullanmış.
http://sourceforge.net/projects/clonezi ... 0-precise/
Maalesef olmadı hocamkalelibilişim' Alıntı:Deneyebildiniz mi? Usb den boot edebiliyor mu? Olmuyorsa diğer seçenekleri deneyin.
hastasıyız dede' Alıntı:@kalelibilişim yardım için teşekkürler, @sancaktepe partlarda sorun olması zor ihtimal dosyalar kendi yandex diskimde yüklü.
portatak' Alıntı:Hocam komut isteminden söylediklerinizi yapınca bu uyarı çıkıyorkalelibilişim' Alıntı:Ekleyeyim resimde Clonezilla-Live-Version dosyasını notepad++ ile açarsan orada da clonezilla sürümü yazar.
partları sorunsuz flasha aktardıysanız ve ilk sayfaya eklediğim maddeleri doğru uyguladıysanız olmama gibi bir durum sözkonusu değil.sancaktepe' Alıntı:Tekrar indirdim, sorunsuz klasore cikarttim ama 17 gb gibi bisey oldu, normalde 22gb olmasi gerekmiyormuydu! Neyse cikan dosyalari anlatildigi sekilde flasha yukledim. Ancak tahtada kernel bulunamadi diye bir ikaz verdi. Calismadi.
hastasıyız dede' Alıntı:partları sorunsuz flasha aktardıysanız ve ilk sayfaya eklediğim maddeleri doğru uyguladıysanız olmama gibi bir durum sözkonusu değil.sancaktepe' Alıntı:Tekrar indirdim, sorunsuz klasore cikarttim ama 17 gb gibi bisey oldu, normalde 22gb olmasi gerekmiyormuydu! Neyse cikan dosyalari anlatildigi sekilde flasha yukledim. Ancak tahtada kernel bulunamadi diye bir ikaz verdi. Calismadi.
yada yaptığınız işlemleri adım adım anhlatırsanız hatanızı bulmaya çalışalım.
ilk sayfada boyutun 17 gb a düştüğünü yazmışım.
Dede yardımhastasıyız dede' Alıntı:komut istemini çalıştırırken yönetici olarak çalıştırdınızmı?
hastasıyız dede' Alıntı:BAŞLAT-DONATILAR-KOMUT İSTEMİNE SAĞ TIKLA-YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR.
hastasıyız dede' Alıntı:olup olmadığına dair qemu ile test yapabilirsiniz.
hastasıyız dede' Alıntı:gözün aydın hocam, nur topu gibi bir imajın oldu, güle güle kullan.
Aynı sorunu bende yaşadım bana da yol gösterseydiniz keşke :sleep:hastasıyız dede' Alıntı:komut istemini çalıştırırken yönetici olarak çalıştırdınızmı?
Hocam o linkten iso dosyası değil bir sürü klasör dosya iniyor. Ayrıca çok çok teşekkür ederim her sorumu yanıtladınız sağ olun hocamkalelibilişim' Alıntı:@ portalak Üstteki mesajımda sizin için tüm çözümleri yazmıştım. Kesin çözüm için üstte yazdığım clonezilla iso dosyasını indirin.
Üniversal Usb İnstaller programı ile iso yu usb diskinize yazın. Sonra usb diskinizin içinde ne varsa silin. Üstteki mesajınızdaki resimde görünen dosya ve klasörleri usb ye atın. bu kadar.