Türkçe Öğretmenliği diploması var mı yoksa tek diploması mı var hocam?esim icin turk dili edebiyatindan türkçeye geçmek istiyor..
Türkçe Öğretmenliği diploması var mı yoksa tek diploması mı var hocam?esim icin turk dili edebiyatindan türkçeye geçmek istiyor..
Umarım diğer iller için de geçerli olur, hayırlı haberler alırız.bugün başka bir konuda ankarada her alanda alan değişikliği olacağı ile ilgili bilgi paylaşıldığı yazıyordu umarım öyle olur bu haber bile sevindirdi
inşallah hocam son bir hafta kaldı heyecan dorukta hayal kırıklığı olmaz umarımUmarım diğer iller için de geçerli olur, hayırlı haberler alırız.
Tek diplomasi var hocamTürkçe Öğretmenliği diploması var mı yoksa tek diploması mı var hocam?
O zaman sanmıyorum hocam. Ama kılavuzu bekleyelim tabi...Tek diplomasi var hocam
diploması olana hak tanımışlar. ben de açık öğretim tarih bitirdim. önceden çok istiyordum branş değiştireyim diye. ancak şimdi istemiyorum. ancak yine de kararsız kalıyor insan
Hocam sadece sinif ogretmenleri ozel egitime gecebiliyor 540 saatlik kursu aldilarsa. Onun disinda geri kalan tum atamalar diplomaya dayali. Alaniniz kaynaklik ediyorsa teknoloji tasarima gecebilirsiniz.arkadaşlar teknoloji tasarımına geçiş olur mu sizce bilişimden
Evet...fen edebiyat matematik mezunu olsak bir de bilgisayar öğretmeni olsak bilgisayardan matematiğe geçebilir miyiz ki.
(*) Bakanlık ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliği ile açılan / açılacak olan Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek LisansFen edebiyat matematik mezunu olsak bir de bilgisayar öğretmeni olsak bilgisayardan matematiğe geçebilir miyiz ki.
Evet...
hocam bilgisayar öğretmenliğinden mezun olduğumuz için pedagojik formasyonu zaten doğal olarak almış olmuyor muyuz.(*) Bakanlık ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliği ile açılan / açılacak olan Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans
ya da Pedagojik Formasyon Programı / Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası Programını başarı ile tamamlayanlar.
Şartı ile başvuru yapabilirsiniz.
Geçebilirsiniz hocam. Hangi ildesinizfen edebiyat matematik mezunu olsak bir de bilgisayar öğretmeni olsak bilgisayardan matematiğe geçebilir miyiz ki.