Hangi şehirdesiniz?gözüm kesse ben de uçak elektroniğine geçmek isterdim, değişiklik olmuş olurdu. ama misal Türkiye'de 5 yerde var bu bölüm, norm fazlası olursak ne olacak?
Hangi şehirdesiniz?gözüm kesse ben de uçak elektroniğine geçmek isterdim, değişiklik olmuş olurdu. ama misal Türkiye'de 5 yerde var bu bölüm, norm fazlası olursak ne olacak?
Bulundugum sehirde ucak elektronigi yok hocam. Rize'deyimHangi şehirdesiniz?
O zaman alan değiştiremezsiniz hocam.Bulundugum sehirde ucak elektronigi yok hocam. Rize'deyim
Bilgi için teşekkürlerO zaman alan değiştiremezsiniz hocam.
unsal hocam açık yoksa eski alanınıza kalmış oluyorsunuz.
kılavuzu yeterince dikkatli okumamışım hocam o zaman uzun bir sure daha buralardayız demek ki. teşekkür ederimO zaman alan değiştiremezsiniz hocam.
unsal hocam açık yoksa eski alanınıza kalmış oluyorsunuz.
Sırf alan değiştirmek istiyorsanız açık olan bir ile tayin isteyin hocam...kılavuzu yeterince dikkatli okumamışım hocam o zaman uzun bir sure daha buralardayız demek ki. teşekkür ederim
Nasıl bir öncelik hocam?Norm fazlası olanlara öncelik tanınır mı acaba?
Mantıklı...Alan değişikliklerini önce norm fazlası olanları yapmaları lazım diyorum.
bunu bende merak ediyorum.Başvuru yaptık onaylandı diyelim, açık okullar listelendi tercih yapmadık yada yerleşemedik. Alan değişikliği yapamamış oluyoruz değil mi?
Hocam sizce lise matematik bitirince ilköğretim mat tercih edebirmiyiz
diplomamı işletmediğim için göremiyorumŞu an Mebbisde bulunduğunuz ildeki açık normlara göre diploma bilgilerinizi seçerek geçebileceğiniz branşları görebiliyorsunuz.
diplomanızı işletmiş miydiniz?felsefe açılmış bana
Ne mezunusunuz hocam?felsefe açılmış bana
diplomanızı işletmiş miydiniz?
Ne mezunusunuz hocam?
felsefe açılmış bana
Sosyoloji Bölümü (En az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığını belgelendirenlerSosyoloji
Hangi diplomalarını var ve hangi alandan hangisine geçmek istiyorsunuz...Böte mezunlari alan degistiremiyor sanırım bana acilmiyor...