Hayırlı olsun... imrendim...Alan degisikligim oldu arkadaslar. Nasipte bundan sonra boylesi varmis. Allah hepinizin gonlunuze gore versin
Hayırlı olsun... imrendim...Alan degisikligim oldu arkadaslar. Nasipte bundan sonra boylesi varmis. Allah hepinizin gonlunuze gore versin
Hayırlı olsun hocam. Hangi alana geçtiniz?Alan degisikligim oldu arkadaslar. Nasipte bundan sonra boylesi varmis. Allah hepinizin gonlunuze gore versin
Lise matematikHayırlı olsun hocam. Hangi alana geçtiniz?
hayırlı olsun hocam. İngilizce Öğretmenliği okuyabilseydim ben de değiştirmeyi çok isterdim ama bulunduğum yerde üni. yokAlan degisikligim oldu arkadaslar. Nasipte bundan sonra boylesi varmis. Allah hepinizin gonlunuze gore versin
hocam hayırlı olsun, hangi il hizmet puanınız kaç?Ben de Lise Matematiğe geçtim çok şükür.
hocam size de hayırlı olsun, aynı soruları size de sorsamAlan degisikligim oldu arkadaslar. Nasipte bundan sonra boylesi varmis. Allah hepinizin gonlunuze gore versin
Hangi il bu hocam bir de hangi branştan hangisine geçmeye çalışıyorsunuz?hayırlı olsun hocam ben de dört gözle alan değişikliğini bekledim ama yine puanım yetmedi ilk tercihime 540 puanla biri gitmiş diğer iki okul da 300 ün üstünde zaten 3 yer açılmıştı uzak ilçe ona rağmen yazmıştım .. keşke alan değişikliği sınavla yapılsa hizmet puanıyla giderse bu gidişle zor değişir
adıyaman hocam felsefeye geçmeye çalışıyorum bilişimden..Hangi il bu hocam bir de hangi branştan hangisine geçmeye çalışıyorsunuz?
Felsefe'nin yer değiştirme imkanları ne durumda hocam, il içi ve il dışı?adıyaman hocam felsefeye geçmeye çalışıyorum bilişimden..
Siirt hocam puanım 80 di.hocam hayırlı olsun, hangi il hizmet puanınız kaç?
hocam size de hayırlı olsun, aynı soruları size de sorsam
Ben de aynı şeyi istiyorum ama 2. Öğretim yok... Hem öğretmenlik hem örgün lisans nasıl yapacağızhayırlı olsun hocam. İngilizce Öğretmenliği okuyabilseydim ben de değiştirmeyi çok isterdim ama bulunduğum yerde üni. yok
Hocam öyle bir şey olsaydı ilk etapta üni.deki hocalarla konuşur derslere katılım durumunu ayarlardım. Sonra okul idaresinden güzel bir ders programı talep ederdim. Bunların ikisi de olmuyorsa sadece maaş karşılığına girip elimden geldiğince üni. derslerine katılırdım. Bu da olmuyorsa ikinci öğretim kaldırıldı mı bilmiyorum ama varsa o üniversitenin bulunduğu şehre tayin isterdim..Ben de aynı şeyi istiyorum ama 2. Öğretim yok... Hem öğretmenlik hem örgün lisans nasıl yapacağız
Alan degisikligi acilirsa basvuru hakkiniz var. Bir cok ilde lise matematige sınırlı kontenjan verdiler ya da hiç vermediler diye duydum. Kontenjanlari mebbiste gorebildik.hayırlı olsun hocam. gerçekten en büyük hayalim matematiğe geçmek. gıpta ettim doğrusu.
konuyla ilgili detay verebilir misiniz. mesela fen edebiyat mat bitirdiğimizde direkt alan değişikliğine başvurabiliyor muyuz. başvuru ve atanma süreci nasıl oluyor vs bilgi verebilir misiniz.
pek iyi sayılmaz hocam felsefede ders sayıları azaldı.. önümüzdeki yıllarda düzelir umarımFelsefe'nin yer değiştirme imkanları ne durumda hocam, il içi ve il dışı?
Bu konuda elimden geldigince bilgi verecegimBu konu aktif olursa diğer branşa geçen hocalarimiz yeni branşlarıyla ilgili tecrübelerini anlasalar iyi olur donem donem. Dısardan hersey iyi gozukuyor bize ama(ozellikle matematikte mesala) icine girdikten sonraki durumlar daha onemli bence.