Ales Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kodla Büyü
son zamanlar genelde 20 gün sonra açıklıyor... Sanırım pazartesi günü görebileceğiz...

Ben de kız arkadaşımla iddaa ya girdiğimden dolayı beklemedeyim.. 91 üstüne yemek ısmarlayacağım bakalım... alamazsa o ısmarlayacak... hem bekliyorum hem kazansın istiyorum hem kaybetsin istiyorum... açıklansa da ben de kurtulasam şu çelişkilerden ya :) :lol:

Bende merakla bekliyorum. Bu kadar geç hiç açıklanmamıştı. Bu hafta bir ay olacak hemen açıklansın yaaa. Beklemekten sıkıldım:(

bildiğim kadarıyla ösym yasal olarak 1 ay da sınav sonuçlarını açıklamak zorun bir ay salı günü doluyor bugun yarın açıklanır heralde

Ben de kardeşimle yarışıp, gaz vermek için girdim :)
Ha bi de ALES'imin süresi bitiyor, olur da lazım olur diye.

Öncekilere göre daha zordu. Ama alacağım puan değişmiyor, +-3.

Halen ses seda yok :S

40 saatte 7bin kişi yerleştirdik diye ortalığı ayağa kaldıranların sesi soluğu çıkmıyor...

Hala açıklanmadı :(
Açıklanınca puanları yazalım, mail bombardımanı olsun. BB.net sayesinde haberimiz olur belki.

tomreader2010' Alıntı:
bildiğim kadarıyla ösym yasal olarak 1 ay da sınav sonuçlarını açıklamak zorun bir ay salı günü doluyor bugun yarın açıklanır heralde

gerekli kişilere ayar veremediler demek :P

karinca_52' Alıntı:
son saniyeleri bekliyorlar galiba :verymad:

Başlarındaki derdi bir bitirsinler de, saniyeleri onlar başka şeyler için sayıyorlardır. Dışardaki sel gibi başlarındaki gök yarılmasa iyi :)

BBNET
Geri