Ales Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kodla Büyü
Bende 81 almışım sayısaldan. Bu puanla ne yapabilirim ki? Bende iddiasına girdim 1 puanla geçtim iddiayı :D

yüksek lisansa başvur hocam girme şansın var. Dil puanın ve diploma notun da iyiyse girersin.

omd hocam dil sınavına girmedim daha. Diploma notum iyi ama. Dilden iyi puan yapabileceğimi sanmıyorum

istediğin üniversitenin yüksek lisans bölüme bak hocam orda yazıyor zaten kim hangi alanı seçebilir diye

Eğitim yönetim mesela

Valla hiç ilgi alanımda olmamıştı şimdiye kadar ama 3.40 not ortalamam var bir de 81 say ales belki işime yarar. Bu konuda araştırma yapmam lazım nasıl değerlendirebilirim diye? Milli eğitimden de sıkıldım bi ton sorun zevkle çalışabileceğim bi alan bulmam lazım

siyanur86' Alıntı:
Valla hiç ilgi alanımda olmamıştı şimdiye kadar ama 3.40 not ortalamam var bir de 81 say ales belki işime yarar. Bu konuda araştırma yapmam lazım nasıl değerlendirebilirim diye? Milli eğitimden de sıkıldım bi ton sorun zevkle çalışabileceğim bi alan bulmam lazım

ortalaman iyiymiş 4 üzerinden iyi araştır ....

karinca_52' Alıntı:
siyanur86' Alıntı:

ortalaman iyiymiş 4 üzerinden iyi araştır ....

Hocam inşallah bi işime yarar. Araban var ama sürmeyi bilmiyorsun gibi bir durum benimkisi :)

karinca_52' Alıntı:
eylülde arkadaş 85 puanla başladı yüksek lisansa ... ortalamasıda 2.5 du sanırım
Bakalım hocam bulunduğum ilde bizim branşla alakalı bir yüksek lisans programı yok. Bu can sıkıyor.

BBNET
Geri