Ales Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kodla Büyü
93,39 almış kız arkadaşım da.. :alkis: neymiş bir daha mat öğrt ile iddaa girmiyormuşuz bu tür konularda.. :lol: yemek ısmarlama konusu neyse de o alaycı konuşmalar olmadı ya.. :puhaha: hayır baharda ben de girmeyi düşünüyordum

BayTerapi' Alıntı:
93,39 almış kız arkadaşım da.. :alkis: neymiş bir daha mat öğrt ile iddaa girmiyormuşuz bu tür konularda.. :lol: yemek ısmarlama konusu neyse de o alaycı konuşmalar olmadı ya.. :puhaha: hayır baharda ben de girmeyi düşünüyordum
93,39'un üstüne girme bence hocam iddaa içinse madara olursun alimallah, Kolay bir puan değil o :D

91im vardı süresi bitti, geçen 3 yıl baya körelmişim: 84,48 aldım.
Doktora için puan o kadar da etkili olmuyor, haydi hayırlısı...

Hepinizi tebrik ederim, bu arada güzel puanlar...

omd' Alıntı:
BayTerapi' Alıntı:
93,39 almış kız arkadaşım da.. :alkis: neymiş bir daha mat öğrt ile iddaa girmiyormuşuz bu tür konularda.. :lol: yemek ısmarlama konusu neyse de o alaycı konuşmalar olmadı ya.. hayır baharda ben de girmeyi düşünüyordum
93,39'un üstüne girme bence hocam iddaa içinse madara olursun alimallah, Kolay bir puan değil o :D

Hocam bir daha hiç girmem ya..benim kıyıda duran bir 81 puan vardı..artık onunla idare ederim.. :lol: 93 nedir arkadaş hiç mi yemedin içmedin!

Eğitim yönetimi'nde başvurulacaksa alan içi yok zaten hocam :D Orda herkes alan dışı :D

BBNET
Geri