bilisim55' Alıntı:tahtaya kurdum hiç ayar yapmadım flash belleği takmama rağmen kullanıcı adı şifre istiyor. kullanıcı adı şifreyi iptal edemezmiyiz direk flash bellekle açılsa
Yapabilirsiniz. Program kullanici adi ve sifreyle ilgilenmiyor.
bilisim55' Alıntı:tahtaya kurdum hiç ayar yapmadım flash belleği takmama rağmen kullanıcı adı şifre istiyor. kullanıcı adı şifreyi iptal edemezmiyiz direk flash bellekle açılsa
mebbis' Alıntı:programı kurduğum bilgisayarda yönetici onay kutusunu işaretledim.
Birde yönetici flash belleği oluşturdum.
fakat yönetici flash belleğini çıkarınca bilgisayar oturum kapatıyor. Yönetici bil. diye işaretlememe ragmen.
bende programı kaldırdım tekrar kurdum. flash belleği biçimlendirdim. bu kez bilgisayar sürekli bellek istiyor oturumu kapatıyor.
yönetici flası oluşrturamadım tekrar.
nerde hata yaptım yada sorun ne
Program 64 bit isletin sisteminde denenmedi. Geeekli ayarlamalar yapildiktan sonra buradan sizlere aciklarim. Iyi calismalar.akbilonline' Alıntı:Program 64 bit isletim sistemlerinde calismiyor herhalde. Surekli oturumu kapatiyor. Yardimci olur musunuz
klmno' Alıntı:mebbis' Alıntı:programı kurduğum bilgisayarda yönetici onay kutusunu işaretledim.
Birde yönetici flash belleği oluşturdum.
fakat yönetici flash belleğini çıkarınca bilgisayar oturum kapatıyor. Yönetici bil. diye işaretlememe ragmen.
bende programı kaldırdım tekrar kurdum. flash belleği biçimlendirdim. bu kez bilgisayar sürekli bellek istiyor oturumu kapatıyor.
yönetici flası oluşrturamadım tekrar.
nerde hata yaptım yada sorun ne
Yönetici bilgisayarında Administrator kullanıcısı iseniz herhangi bir bellek takmanıza gerek yok. Ancak admin yetkisine sahip bir kullanıcı ile oturum açtı iseniz programı kullanmak için yönetici olarak ayarladığınız flash belleği takmanız gerekli. Böylece programı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Yönetici olarak tanımlanan bilgisayarda standart kullanıcı olarak oturum açtığınızda programı kullanamazsınız. Flash bellek takılı ise bilgisayarı kullanabilirsiniz. İzinsiz bir kullanıcı bilgisayarı açıp kullanmasın diye böyle bir güvenlik önlemi alınmıştır.
linux__' Alıntı:arkadaşlar yönetici pc'de bir tane yönetici usb oluşturdum, pc'yi kapatıp açtıktan sonra bir tane anahtar usb oluşturmak için sağ alttaki yeşil artı işaretine sağ tıkladığımda "Usb Lock Programı" seçeneği pasip gözüküyor. ne yapmam lazım acaba?
Makinayı administrator olarak açtım zaten, buna rağmen böyle bir sorun yaşıyorumklmno' Alıntı:linux__' Alıntı:arkadaşlar yönetici pc'de bir tane yönetici usb oluşturdum, pc'yi kapatıp açtıktan sonra bir tane anahtar usb oluşturmak için sağ alttaki yeşil artı işaretine sağ tıkladığımda "Usb Lock Programı" seçeneği pasip gözüküyor. ne yapmam lazım acaba?
Yonetici flash bellegi taktiktan sonra Ana makineyi admin yetkisinde bir kullanici ile aciniz. O zaman sorun cozulur. Flash bellek olusturabilirsiniz.
Eger ana makineyi administrator olarak acarsaniz herhangi birsey yapmaniza gerek yoktur
klmno' Alıntı:Ogretmen arkadaslar alibaba etap programini tahtalara kuralim mi dediler. Bu programi ilk defa duydum. Programi kullanan var mi. Evde kurulumunu yaptim. Gayet kolay hic zorlamadi. Yarin okulda tahtalara kuracam. Bakalim nasil isimize yarayacak mi. Bu arada ucretsiz program
Programa http://www.konevisoft.com sitesinden ulasabilirsiniz.
klmno' Alıntı:teneffus olayı yapılacak. ancak öncelikle güvenli olup olmadığını test etmek istedik. Şu ana kadar olumlu mesajlar aldık. tüm arkadaşlara teşekkür ederim
klmno' Alıntı:Programi kizim yazdi. Takibi ve anlatimi bize dustu. Istediginiz programi kullanabilirsiniz. Programi su ana kadar kullanan okullar tesekkurlerini bildirdi. En kizim mezun oldugu okulun tahtalarina kurdu. Ogretmenleri gururlandi.
Sizlerinde kullanimina sunduk. Fena mi yaptik.
klmno' Alıntı:Ogretmen arkadaslar alibaba etap programini tahtalara kuralim mi dediler. Bu programi ilk defa duydum. Programi kullanan var mi. Evde kurulumunu yaptim. Gayet kolay hic zorlamadi. Yarin okulda tahtalara kuracam. Bakalim nasil isimize yarayacak mi. Bu arada ucretsiz program
Programa http://www.konevisoft.com sitesinden ulasabilirsiniz.
kemal_ari' Alıntı:Program Eba'da da yer almış. Bence güvenilir bir program. Herkesin kendi fikri.
http://www.eba.gov.tr/haber/1485248779
klmno' Alıntı:Programi kizim yazdi. Takibi ve anlatimi bize dustu. Istediginiz programi kullanabilirsiniz. Programi su ana kadar kullanan okullar tesekkurlerini bildirdi. En kizim mezun oldugu okulun tahtalarina kurdu. Ogretmenleri gururlandi.
Sizlerinde kullanimina sunduk. Fena mi yaptik.