hocam o bilgisayarı acılırken f8 e bas guvenli modda ac. başlat kısmına cmd yaz Komut İstemi (Yönetici)” kısmına "net user administrator /active:yes" tırnaklar arasındakını yaz..administor oturumunu aktıf et.daha sonra bılgısayarı yenıden ac admınıstor oturumuyla gırıp programı denetım masası program ekle kaldırdan kaldırabılırsın..yonetıcı bılgısayarına kurarken admınsıtor kullanıcısına kurun.linux__' Alıntı:Arkadaşlar programı bilgilisayara yükledikten sonra daha yönetici USB'yi oluşturmadan bilgisayarı açıp kapattım, açıldıktan sonra bilgisayar kendiliğinden tekrar kapanmaya başladı. Süre kısmına 1 yazmıştım. Dolayısıyla programı kaldırmama fırsat vermeden oturum tekrar kapanıyor. Ne yapmam lazım acaba?
programı kurdum tum etkılesımlı tahtalara.sorun şu ki yonetıcı bılgısayarına kurarken temel ıslemlerde gırdıgımız okul kurum bılgı vb bılgılerle ogretmen flashı yapınca acılıyor.sorun tarafı şu başka bılgısaayara ayrı bır yonetıcı bılgısaayrı oluşturdum ondakı bılgılerı farklı gırdım. bunda oluşturdugum flashla dıger yonetıcı bılgılerıyle oluşturdugum etkıleşımlı tahtaları acabılıyorum.yani öğrenciler programı kullandıgımızı bılırlerse kendı evlerınde bır tane rastgele flash oluşturup ,etkıleşımlı tahtaları acabılırler.bu sorunada care bulurlarsa guzel program.ayrıca ogretmen flashını oluşturuken tc,mebbıs sıfresı gıbı yerlerı kesınlıkle ıstıyor onlara rastgele degerler gırebılırsınız.