Bugün toyota, vw ve kia showroomlarına gittim, asıl amacım yeni aurisi incelemekti, dizellere baktım ve kısaca izlenimlerim;
yeni auris: bu kadar kötü bir araç nasıl yapılabilir şaşırdım, kalite hissi sıfır, içi çok dar ve hiç ferah değil, bagajı çok küçük, arka tasarım i30 a beniziyor orjinal bir tasarımı yok, test sürüşü bile yapmaya gerek görmedim. boş manuel dizeli 50000 di. 50000 i hak etmiyor bence.
yeni golf: oturunca bile araba bu diyor insan ama gel gelelim fiyat ve pazarlama boyutuna, 66000 dizel dsg comfortline da ne hız sabitleme kararan dikiz aynası gibi neredeyse her araçta bile bulunan özellikler yok, işin kötü yanı ekleme şansı da yok eğer hız sabitleme falan istyorsan 71000 dizel dsg highline ı almak zorundasın, 70000 e bmw 1.16d dururken de 71000 e golf almak pek mantıklı değil, altı üstü golf. jetta golf e göre içi kalitesiz ve golf daha güncel bir model ve fiyatı da golf gibi anormal.
Yeni Ceed: İç ve dış tasarımı gayet hoş, kalite hissi olarak bence golf ten sonra tüm c segmentte 2. sırada. ve en güzeli full otomatik dizeli 55000, parasını en çok hak eden bence
yeni Ceed , golf ile yeni ceed arasında 15000 tl edecek bir fark yok bunun yerine Yeni Ceed alınıp 60000 km bedava binilir