Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
Bazı anadolu liselerine sınavsız atananlar arasında başka okula sınavla atananlar oldu. Şimdi o okulda norm açığı bulunmakta. Acaba 2. bi atama daha gerçekleşecek mi?

Mebbiste tercihlerine yerleşenlerle ilgili bir bilgi var mı ?

Göreve başlama ile ilgili bilgisi olan var mı? Aynı ilçede yerdeğiştirenler Ne yapması gerekiyor

ilçe içi ya da dışı fart etmez. kılavuzda hepsi yazıyordu.. ayrılma başlama yarı tatilde.. ders başı 2. dönem...

ilçe içinde yapılan atamalar için yollluk durumu nedir?

Kararnamesi gelenler varmıdır? Yollukla ilgili kararnemede birşey yazıyor mu ?

Yolluk alabiliyor muyuz?

Arkadaşın Atama kararnamesine baktık

Yolluk Durumu kısmı karşısında hiçbirşey yazmıyor-boş

ilyas33 Hocam daha önce il içi yer değişikliği yaptım ve yolluk almadım. Anadolu ataması şeklinde olduğunda farklı işlem mi oluyor?

ilçeden kasabaya,kasabadan ilçeye bile yolluk veriliyor.eğer ikametiniz değişmedi ise size yolluk yapmamışlar.değişti ise işlerine gelmemiş yada uğraşmak istememişler.alan değişikliği ile gelenler,gecen yıl rotasyona uğrayan idareciler yolluk aldılar.ikameti değişmeyene yolluk vermiyolar bildiğim kadarı ile.

İkametim değişti hocam, İstanbul'da bir ilçeden başka bir ilçeye geçtim. Yönetmeliğin değiştiği, il içinde yolluk verilmediği söylendi ve alamadım. Şu anda da bir anadolu lisesine atanmış bulunuyorum ve ne sonuçların olduğu listede yolluk bölümünde H yazıyor

istanbul desene,istanbul için bişey diyemem hocam.istanbulun neresi içi neresi dışı belli değil.onda bakanlk bile şaşırıyor.merkez ilçeler hariç yer değiştirenler alıyor.istanbulun merkez ilçeleri...bilemiyorum.sanırım hepsi...

spring' Alıntı:
kararnamesi gelen arkadaşlar ne zaman ilişik keseceksiniz? idare bişey söyledimi ????
Ben 2. dönem başlamayı düşünüyodum ama İl MEM yazı yayınladı hemen başlansın diye. Ben de 2 Ocakta başlayacam inşallah. Ama Dönem sonuna kadar Bilişim Rehberi olarak görev yaptığım okulda kalmak zorundaymışım.

Geri