isilisil' Alıntı:Kimler tercih yapacak? :|
hangi il okul için soruyorsun?
isilisil' Alıntı:Kimler tercih yapacak? :|
Hocam reddedilen başvurularda kesinlikle tercih değişikliği yapılamayacağı, sayfaya girilince ekrana çıkan uyarıda yazıyordu._su_' Alıntı:Arkadaşlar birşey soracağım ben tercih yapıp onaylamıştım sonra ilave yapmak istedim ve müdürümden iptal etmesini istedim. O da reddetmiş ama sayfada hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ne olacak şimdi tercih yapamayacak mıyım yeniden ya da nereden düzeltilir son gün de geldi
kazuo' Alıntı:Hocam reddedilen başvurularda kesinlikle tercih değişikliği yapılamayacağı, sayfaya girilince ekrana çıkan uyarıda yazıyordu._su_' Alıntı:Arkadaşlar birşey soracağım ben tercih yapıp onaylamıştım sonra ilave yapmak istedim ve müdürümden iptal etmesini istedim. O da reddetmiş ama sayfada hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ne olacak şimdi tercih yapamayacak mıyım yeniden ya da nereden düzeltilir son gün de geldi
sezinböte' Alıntı:geçen gün tercih edeceğim meslek lisesine görüşmeye gittim. yeniden atama ile böteli bir arkadaş tercih yapmış atanmış çizelgeye bakıp atamasını iptal etmişler orda müdür ve müdür yardımcısı söyledi böteliysen yapma diye uyardılar yani yapamıyoruz çıksa da iptal ediyorlar
Hocam naptın nereleri yazdın.tubilubba' Alıntı:evet bende de artık görünmüyor ankara
okul varmıki hocam ? ne yapmalyım bilmiyorum herkes aynı okulları yazıcak sonuçta..memo-x' Alıntı:Tercihte bulunan yok mu hiç Ankara da ?
spring' Alıntı:okul varmıki hocam ? ne yapmalyım bilmiyorum herkes aynı okulları yazıcak sonuçta..memo-x' Alıntı:Tercihte bulunan yok mu hiç Ankara da ?
erva' Alıntı:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,ilk atamayla anadolu liselerine başvurup ataması yapılanlar hemen göreve başlayacaklar mı yoksa ikinci dönem mi başlayacaklar?
bbur_us' Alıntı:turkel2001' Alıntı:e-ceylan' Alıntı:meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..
benimde kafamı karıştırıyor,
şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.
evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)
varmı bir fikri olan???
hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.
Son tercihine yaz gitsin hocam. Bişe kaybetmezsin)glzgc' Alıntı:bbur_us' Alıntı:turkel2001' Alıntı:e-ceylan' Alıntı:meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..
benimde kafamı karıştırıyor,
şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.
evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)
varmı bir fikri olan???
hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.
bende izmir'deyim böte mezunuyum ama bende meslek liseleri görünüyor. Ben bu durumu hiç anlamadım.
ulass' Alıntı:Hocam ben az önce baktığımda başvuru süresinin dolduğu yazıyor.Belki onay süreleri pazartesiye kadar uzatılmıştır.