Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
İzmit.. Aslında genel sordum acaba herkes anadolu liselerini orta okullara veya ilkokullara göre avantajlı görüyor mu diye? Herkes okulllar kötü falan demiş bir de.

Arkadaşlar sınıf öğretmeniydim beden eğitimi branşına geçtim zannedersem bize de 3 yıl şartı var.Ama tam olarak emin değilim bilgisi olan varsa bizleri de bilgilendirse iyi olacak boşuna sınava girmeyelim...

Arkadaşlar birşey soracağım ben tercih yapıp onaylamıştım sonra ilave yapmak istedim ve müdürümden iptal etmesini istedim. O da reddetmiş ama sayfada hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ne olacak şimdi tercih yapamayacak mıyım yeniden ya da nereden düzeltilir son gün de geldi :(

_su_' Alıntı:
Arkadaşlar birşey soracağım ben tercih yapıp onaylamıştım sonra ilave yapmak istedim ve müdürümden iptal etmesini istedim. O da reddetmiş ama sayfada hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ne olacak şimdi tercih yapamayacak mıyım yeniden ya da nereden düzeltilir son gün de geldi :(
Hocam reddedilen başvurularda kesinlikle tercih değişikliği yapılamayacağı, sayfaya girilince ekrana çıkan uyarıda yazıyordu.

kazuo' Alıntı:
_su_' Alıntı:
Hocam reddedilen başvurularda kesinlikle tercih değişikliği yapılamayacağı, sayfaya girilince ekrana çıkan uyarıda yazıyordu.

Bende öyle bir uyarı çıkmadı hocam şimdi ne olacak yani yeniden tercih de mi yapamayacağım.. Müdür de şaşırdı duyunca. Acaba ilçeden falan düzelmez mi.. Acele işe şeytan karışır derler ya doğru valla.. Şimdiye kadar diğer atamalarda hep değiştirilebiliyordu bunda niye böyle oldu ki :(

sezinböte' Alıntı:
geçen gün tercih edeceğim meslek lisesine görüşmeye gittim. yeniden atama ile böteli bir arkadaş tercih yapmış atanmış çizelgeye bakıp atamasını iptal etmişler orda müdür ve müdür yardımcısı söyledi böteliysen yapma diye uyardılar yani yapamıyoruz çıksa da iptal ediyorlar

Arkadaşlar Böte lilere meslek okullarının görünmesi bence mebbisle ilgili birşeydi galiba;
Forumda baktım hatta asp-php nickli arkadaşada sormuştum atama çıkmış :tabii yanlışlıkla yapıldığı anlaşılıyor atamayı iptal edip eski okuluna göndermişler.

Bazı iller demekki onaylarken gözden kaçırdılar galiba o zaman.
Herhalde yanlışlık anlaşıldı Bugün baktık ilk günlerde görünen meslek liseleri
şimdi görünmedi bizde. Düzeltmişler durumu.

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bu TC Kimlik numaralı kimse bulunamadı

böyle yazıyor bende.

Aynen hocam ya, bende de aynı hatayı veriyor. Son akşam bi tercih yapalım dedik, iş yine son güne kaldı.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,ilk atamayla anadolu liselerine başvurup ataması yapılanlar hemen göreve başlayacaklar mı yoksa ikinci dönem mi başlayacaklar?

bbur_us' Alıntı:
turkel2001' Alıntı:
e-ceylan' Alıntı:
meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..

benimde kafamı karıştırıyor,

şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.

evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)

varmı bir fikri olan???

hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.

bende izmir'deyim böte mezunuyum ama bende meslek liseleri görünüyor. Ben bu durumu hiç anlamadım.

glzgc' Alıntı:
bbur_us' Alıntı:
turkel2001' Alıntı:
e-ceylan' Alıntı:
meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..

benimde kafamı karıştırıyor,

şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.

evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)

varmı bir fikri olan???

hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.

bende izmir'deyim böte mezunuyum ama bende meslek liseleri görünüyor. Ben bu durumu hiç anlamadım.
Son tercihine yaz gitsin hocam. Bişe kaybetmezsin:))

başvurularınız onaylandımı?ben çarşamba sabah yaptım ve hala ilçe onayımı vermemiş.bi beyan belgesi mi ne varmış.onu bu sabah gönderdik ama hala onay yok

ben bugun sabah halletim. önce ilçeye gittim takdir belgem vardı. onu mebbise işlettim. sonra okula geldim. başvuru yaptım. çıktı aldım. müdüre onaylattım. başvuru belgesiyle beraber hizmet puan kartını okuldan aldım. ilçeye elden verdim. atamadaki memur hemen onayladı. kurum netten ile gönderdi. ilde 5dk. içinde onayladı..

hayırlısı artık... hepimiz için...

ben varım.ili aradım ve pazartesi akşama kadar onay sürelerinin olduğunu söyledilr.(mersin) peki başka varmı?

10 aralık idi ama il benim başvurumu onaylamamış arayıp sorduğumda pazartesi akşama kadar süremiz var dedi.demekki atamalar 10 aralıkda değil.bide merkezi atama değil hocam illere göre değişebilir.valilikler yapacak atamayı.

Hocam ben az önce baktığımda başvuru süresinin dolduğu yazıyor.Belki onay süreleri pazartesiye kadar uzatılmıştır.

ben ilk gün sisteme girdiğimde son başvuru tarihi:7 aralık 2012 saat-18:00 yazıyordu.bugün saat 16:30 civarı baktığımda başvuru süresinin saat kısmı 19:00 olarak değişmişti sistemde. saat 19 küsürde sistemi açtığımda başvuru süresi bitti mesajı ile karşılaştım.demkki saat 19'a kadar başvurabileceksek mesai saati içindede onay gerekiyor.yani pazartesi onaylar devam edecek gibi görünüyor.

Geri