Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
izmirde,
açılan okullar 3-5 tane de, böte mezunu arkadaşa da meslek liselerini açmışlar,

hatta hiç düz anadolu yok, hepsi meslek lisesi.Hiç meslek lisesi olmayan anadolu yok???
Burada bi hata var bence?

Arkadaşlar listeyi görebilmek için bankaya parayı yatırmış olmak mı gerekiyor?
Elinde liste olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Teşekkürler

norm konusu ilköğretimlerden farklı değil arkadaşlar.çok anadolu lisesi olmuş olabilir ama hepsi kadro açacak diye bişey yok.ortaokullar açıyormu?norm fazlası atamalrda okulların hemen hemen hepsi açılır biliyorsunuz.bizim ilde 6 anadolu açıldı norm fazlası atamalrda.biri doldu yeniden atamada şimdi 5 okul sisteme yansımış.normlar bildiğiniz gibi sene başında ve senesonunda güncellenir.yani arada dolma boşalma olmadıysa normda bi değişme olmaz

Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Yıl )
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Ay )

diye bişey soruluyor benim profilimde bunu olduracakmıyız acep arkadaşlar ?

ben eskişehir merkezdeyim. tek bir okul var açık görünen o da sivrihisarda ilçede bir anadolu öğretmen lisesi. yani tercih yapmak da hiç mantıklı gelmedi. sınava girip 80 tl yi verdik boşuna. benim de kpds 4 puan veriyodu. 77 sınav yuksek lisans 8 ogretmenlikte gecen süreden de 3-4 puan geliyodu yani 92-93 puan oluyo ama ne tercihi yapıcam ki. ilçe 100 km uzakta merkezden. artık görevlendirmeye ve norm fazlası olmaya devam..

ziizuu' Alıntı:
Arkadaşlar listeyi görebilmek için bankaya parayı yatırmış olmak mı gerekiyor?
Elinde liste olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Teşekkürler
hangi ilin listesini istiyorsunuz?bide tercihlerde para yatırmıyoruz.kastınız sınav için ücretse onu bilemiyorum.heralde onlara sistem açılmaz

Ya bu ne biçim iştir ya bunlar nasıl insan ya bir sürü anadolu lisesi var ilçede sadece bir tane açmışlar. Koskoca kütahya da 2 ilçe 2 okul açılmış bizim branştan... bilseydim girmezdim sınava gitti o kadar para boşa...

ülen hiç salihli de turgutluda boş yer yok mu be yaa, uşak sınırında neresi varsa orasını kakalamışlar ...

5 milyon nüfuslu Ankara'da 8 tane okul. Çankaya yok.

ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi

seferzafer' Alıntı:

ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi

saçma sapan üfff :(

malesef Ankara suya düşürdü planlarımızı, herkesin de söylediği gibi bildiğimiz birsürü formatörü olan okul varken yine kadro yok :(

horozerk' Alıntı:
Bravo bravo bravo Konya gibi büyük bir ilde 3 tane merkez olmayan okul açmışlar tebrikler, bir sürü bilişim tek. öğretmenini FATİH FATİH diye öğretmeni olmayan liselere ortaokul ve ilkokuldan öğretmen görevlendirirsiniz FATİH çok önemli diye, ama kadro vermeye gelince fıs ne kadar da önemliymiş bu FATİH liseler için de BTR öğretmeni dışarıdan bir okuldan gelsin. ALKIŞ :alkis:
aynen bende alkışlıyorum hocam. ancak bu kadar olur. merkezde bir sürü okul açık dururken yaptıkları işe bak. :alkis: :alkis: işte mağduriyetimizin zirve noktası.

Arkadaşlar ben dayanamadım işe yaramayacağını bildiğim halde BT rehberliği görevlendirme yapılan okulların isimlerini de yazdım bu kadar ihtiyaç var okullarda ama kadroları yok neden diye mail gönderdim.

ben 80 liramı geri istiyorum bu ne rezillik arkadaş, :verymad:

0- bize banka adı söyleyip, 80 lira yatırdığımız yetmiyormuş gibi birde 3 lira bankaya haraç kestirttiler
1- sınav sorularında bi dünya hata vardı
2- sınav sonuçlarını zamanında açıklamadılar
3- atamaları zamanında yapmadılar
4- kılavuzdaki takvime uymadılar
5- sınava girenlere öncelik vermediler
6- kılavuzdaki yazan başvuru süresinden 17-18 saat geç açtılar
7- açılan okullar bilerek az gösterilmiş
8- açılan okullar öğretmenin mezuniyetine göre açılmamış (bilişim için söylüyorum)

Arkadaşlar bu ek 2 ye göre taktir ya da aylık la ödüllendirmeye puan verilen iller nereleri? Ben ankaradayım benim ekran da sıfır görünüyor.

turkel2001' Alıntı:
ben 80 liramı geri istiyorum bu ne rezillik arkadaş, :verymad:

0- bize banka adı söyleyip, 80 lira yatırdığımız yetmiyormuş gibi birde 3 lira bankaya haraç kestirttiler
1- sınav sorularında bi dünya hata vardı
2- sınav sonuçlarını zamanında açıklamadılar
3- atamaları zamanında yapmadılar
4- kılavuzdaki takvime uymadılar
5- sınava girenlere öncelik vermediler
6- kılavuzdaki yazan başvuru süresinden 17-18 saat geç açtılar
7- açılan okullar bilerek az gösterilmiş
8- açılan okullar öğretmenin mezuniyetine göre açılmamış (bilişim için söylüyorum)

Hocam artık Mebde işler doğru düzgün yapılırsa şaşıracağız o yüzden bu saydıkların Meb in normal işleyişi yaptıkların eksikleri değil....

fatih çok önemli diye zorla anadolulara BTR görevlendirmesi yaparsın,

ama o okulda norm göstermeyip sınava girmiş insanların seçmesine izin vermezsin, bu nasıl mantık???? gelde delirme

spring' Alıntı:
ee ne olucak şimdi?

ben tercih yapmaktan vazgeçtim :cry: malesef... ama konuyu biraz araştırmayı düşünüyorum. BT kadrosu olmayan okula nasıl BTR görevlendirmesi yapıyorlar?? BTR görevlendirmesi varsa nasıl kadro yok?? tercih zamanı bitmeden biyerlee gitmek lazım...

seferzafer' Alıntı:

ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi

bende cebeci kız teknik görünüyor ama tef değilim yazsam ne olur?evime çok yakın..

asp-php' Alıntı:
mslk' Alıntı:
BÖTE mezunları olarak anadolu meslek lisesine başvuru yapabiliyor muyuz?

2009 da sınava girdim;

76 puan aldım, eklerle beraber 91 puana tamamlandı.

Bote mezunuyum. Anadolu Kız Meslek lisesine tayin istedim, atandım tayinim çıktı. 2 ay görev yaptım. 2 ay sonra İl meb yazı gönderdi biz yanlış yapmışız, sen geri git :)

Gönderdiler...
,
hangi il?

Arkadaşlar sınavı kazandım, başvuru ekranı açılıyor ancak Seçme Sınavı Puanı 0,000 olarak görünüyor, ne yapmalıyım?

Geri