Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
arkadaşlar tercih yapsam ve atansam bu yaz il dışından tayin isteyebiliyor muyum? özür durumdan isteyebiliyorum ama il dışı hakkında bilgisi olan arkadaşım var mı?

serko78' Alıntı:
Hocam sanırım o değişti ,il dışı için bulunduğun kurumda 3 yıl şartı geldi diye duydum.
2012 iller arası yer değiştirme klavuzu
1.3.15 Eylül tarihi itibarıyla bulunduğu ilde en az 3 (üç) yıl süreyle fiilen öğretmen olarak
çalışanlar yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir. Öğretmenlerin; kadrolarının bulunduğu
ilde yaptıkları asker öğretmenlik hariç, aylıksız izinli olarak geçirdikleri süreler ile eğitim
kurumları dışındaki kurumlarda geçirdikleri süreler iller arası yer değiştirmeye esas üç yıllık
sürenin hesabında dikkate alınmayacaktır.
1.4. Yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenlerin, bulunduğu ilde çalışmaları gereken
üç yıllık sürenin hesabında 15 Eylül tarihi, hizmet puanlarının hesabında da yer değiştirme
başvurularının son günü esas alınacaktır.

http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... izelge.pdf

çizelgeye baktım burda

Bilişim Teknolojileri (Değişik :05/07/2012 tarih ve97 sayılı TTKK)

8. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri
Öğretmenliği (**)
9. Matematik-Bilgisayar Bölümü (*) (**)
10. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (*) (**)
11. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü/Bilgisayar Teknolojisi
ve Bilişim Sistemleri Bölümü (*) (**)
12. Bilgi Teknolojileri (*) (**)

(**) Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Atanamazlar.

dendiğinden Böte mezununlarının meslek liselerine ataması sıkıntılı
norm fazlası olanlarda atayacak okul olmadıgında meslek liselerine atandıgını duydum ama
bu durumda olan şartlarda geçerli gibi.

seferzafer' Alıntı:
5 milyon nüfuslu Ankara'da 8 tane okul. Çankaya yok.

ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi

Hocam Böte mezunnusun galiba

Mr.Spermata' Alıntı:
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz.
//ben böyle bir hata alıyorum bu nedir?

Hocam yazın özürden tayin-yerdeğiştirme mi ?

Yaptınız.

bulunduğum okul anadolu lisesine dönüştürülen okullardan, ben burada olduğum için açık görünmüyor. ben de anadolu kadrosunda değilim. okulumu değiştirmek istemiyorum ama yarın öbürgün bizi anadolu kadrosunda değiliz diye norm fazlası yaparlar diye korkuyorum. ne yapsam bilmiyorum?

ecevahir' Alıntı:
bulunduğum okul anadolu lisesine dönüştürülen okullardan, ben burada olduğum için açık görünmüyor. ben de anadolu kadrosunda değilim. okulumu değiştirmek istemiyorum ama yarın öbürgün bizi anadolu kadrosunda değiliz diye norm fazlası yaparlar diye korkuyorum. ne yapsam bilmiyorum?

bu durum zaten bu olayı davalık yapacak hocam sanırım.
saçmalık resmen

Anadolu lisesinde çalışmanın ortaokula göre nasıl avantajları olur sizce? Kararsızım atama konusundada.

bötelilere anadolu meslek lisesi açık görünüyor, bunun nedeni ne olabilir????????

evet o çizelgede atanmaz yazıyor da:
şu resen atamalarda ve ilk atamada atayıp duruyor MEB,

acaba bundada anadolu kadrosunu dolduracak öğretmen yok diyerek atama yapmak mı istiyor?

meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..

e-ceylan' Alıntı:
meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..

benimde kafamı karıştırıyor,

şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.

evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)

varmı bir fikri olan???

geçen gün tercih edeceğim meslek lisesine görüşmeye gittim. yeniden atama ile böteli bir arkadaş tercih yapmış atanmış çizelgeye bakıp atamasını iptal etmişler orda müdür ve müdür yardımcısı söyledi böteliysen yapma diye uyardılar yani yapamıyoruz çıksa da iptal ediyorlar

turkel2001' Alıntı:
e-ceylan' Alıntı:

şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.

evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)

varmı bir fikri olan???

hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.

egitimci34' Alıntı:
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Yıl )
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Ay )

diye bişey soruluyor benim profilimde bunu olduracakmıyız acep arkadaşlar ?

ekstra özel kurumda çalışmadıysan boş bırakacaksın. benim merak ettiğim buraya yazılan yılların belgesi verilecek mi?

bbur_us' Alıntı:
turkel2001' Alıntı:
e-ceylan' Alıntı:

varmı bir fikri olan???

hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.

izmir, sadece bende görünüyor sanırım problem

turkel2001' Alıntı:
bötelilere anadolu meslek lisesi açık görünüyor, bunun nedeni ne olabilir????????

evet o çizelgede atanmaz yazıyor da:
şu resen atamalarda ve ilk atamada atayıp duruyor MEB,

acaba bundada anadolu kadrosunu dolduracak öğretmen yok diyerek atama yapmak mı istiyor?

görünmemesi lazım.hangi ilde görünüyor?

Arkadaşlar, bende önc meslek liseleri gözüküyordu ama şimdi görünmüyor. dün akşam itibarı ile tüm meslek liseleri görünmez oldu. mersinde çalışıyorum, sizdede aynı durum oldu mu?

Milli eğitimi aradım, Başvuru çıktısını MEM'e teslim edecekmişiz.
İnternetten niye onay istiyorlar o zaman, Anlamadım!

ct442002' Alıntı:
Milli eğitimi aradım, Başvuru çıktısını MEM'e teslim edecekmişiz.
İnternetten niye onay istiyorlar o zaman, Anlamadım!
Mem'deki işgüzarlar uydurmuşlar onu. Kılavuzda böyle bir madde yok.

Bende İzmir. Meslek Lisesi açık görünmüyor. Hatta bu kadar az okul mu açılır. Bir kısmının görünmediğinden de şüpheliyim:)

ankarada başvurular ilk açıldığında meslek lisleri gözüküyordu sanırım birileri farketti bugün baktığımda listeler değişmiş ???

bbur_us' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Yıl )
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Ay )

diye bişey soruluyor benim profilimde bunu olduracakmıyız acep arkadaşlar ?

ekstra özel kurumda çalışmadıysan boş bırakacaksın. benim merak ettiğim buraya yazılan yılların belgesi verilecek mi?

yaseminy8' Alıntı:
Arkadaşlar, bende önc meslek liseleri gözüküyordu ama şimdi görünmüyor. dün akşam itibarı ile tüm meslek liseleri görünmez oldu. mersinde çalışıyorum, sizdede aynı durum oldu mu?
hocam bende mersinde çalışıyorum BÖTE mezunuyum bana meslekler hiç görünmedi.siz BÖTE mezunu değilsiniz demekki.

Geri