carsamba, Vezirköprü , kavakusare' Alıntı:Samsunun okulları yazabilecek olan var mı
2012 iller arası yer değiştirme klavuzuserko78' Alıntı:Hocam sanırım o değişti ,il dışı için bulunduğun kurumda 3 yıl şartı geldi diye duydum.
seferzafer' Alıntı:5 milyon nüfuslu Ankara'da 8 tane okul. Çankaya yok.
ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi
Mr.Spermata' Alıntı:Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz.
//ben böyle bir hata alıyorum bu nedir?
ecevahir' Alıntı:bulunduğum okul anadolu lisesine dönüştürülen okullardan, ben burada olduğum için açık görünmüyor. ben de anadolu kadrosunda değilim. okulumu değiştirmek istemiyorum ama yarın öbürgün bizi anadolu kadrosunda değiliz diye norm fazlası yaparlar diye korkuyorum. ne yapsam bilmiyorum?
e-ceylan' Alıntı:meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..
turkel2001' Alıntı:e-ceylan' Alıntı:meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..
benimde kafamı karıştırıyor,
şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.
evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)
varmı bir fikri olan???
egitimci34' Alıntı:Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Yıl )
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Ay )
diye bişey soruluyor benim profilimde bunu olduracakmıyız acep arkadaşlar ?
bbur_us' Alıntı:turkel2001' Alıntı:e-ceylan' Alıntı:meslek liseleri açık görünüyor bote liler tercih açılıyor tercih edip atansak durum ne olur... çünkü ttk çizelgesinde olmaz diyor... anlayamadım... anlayan varsa paylaşırsa sevinirim..
benimde kafamı karıştırıyor,
şimdi tercih etmezsem neden tercih etmediniz, o kadar bölüm açtık demelerinden korkuyorum.
evet o çizelgede atanamaz yazıyor da bi kaç yıl önce bunu kaldırmış sonra tekrar geri getirmişti ayrıca pek çok şeyi de yazıyorlar ama uygulamıyorlar (mesela bilişim teknolojileri kullanım taahütnamesi)
varmı bir fikri olan???
hocam hangi il? ben izmirdeyim. böte mezunuyum. hiç teknik okul açılmamış mesela.
turkel2001' Alıntı:bötelilere anadolu meslek lisesi açık görünüyor, bunun nedeni ne olabilir????????
evet o çizelgede atanmaz yazıyor da:
şu resen atamalarda ve ilk atamada atayıp duruyor MEB,
acaba bundada anadolu kadrosunu dolduracak öğretmen yok diyerek atama yapmak mı istiyor?
Mem'deki işgüzarlar uydurmuşlar onu. Kılavuzda böyle bir madde yok.ct442002' Alıntı:Milli eğitimi aradım, Başvuru çıktısını MEM'e teslim edecekmişiz.
İnternetten niye onay istiyorlar o zaman, Anlamadım!
bbur_us' Alıntı:egitimci34' Alıntı:Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Yıl )
Özel Okul yada Kamuda Geçen Süre (Ay )
diye bişey soruluyor benim profilimde bunu olduracakmıyız acep arkadaşlar ?
ekstra özel kurumda çalışmadıysan boş bırakacaksın. benim merak ettiğim buraya yazılan yılların belgesi verilecek mi?
hocam bende mersinde çalışıyorum BÖTE mezunuyum bana meslekler hiç görünmedi.siz BÖTE mezunu değilsiniz demekki.yaseminy8' Alıntı:Arkadaşlar, bende önc meslek liseleri gözüküyordu ama şimdi görünmüyor. dün akşam itibarı ile tüm meslek liseleri görünmez oldu. mersinde çalışıyorum, sizdede aynı durum oldu mu?