Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
mslk' Alıntı:
BÖTE mezunları olarak anadolu meslek lisesine başvuru yapabiliyor muyuz?

2009 da sınava girdim;

76 puan aldım, eklerle beraber 91 puana tamamlandı.

Bote mezunuyum. Anadolu Kız Meslek lisesine tayin istedim, atandım tayinim çıktı. 2 ay görev yaptım. 2 ay sonra İl meb yazı gönderdi biz yanlış yapmışız, sen geri git :)

Gönderdiler...

Sistem hala açılmıyor. Nasıl iş anlamadım. 3 ünde diye duyurulmuş kapatmayın kardeşim. Açmışsınız işte niye kapatıyosunuz alla allaaaah. İnşallah okulları değerlendirip başvuru yapacağımız kadar bi süre en azından açık tutarlar. Bu iş diğer günler de böyle olursa başvuru maşvuru yapılmaz patlar.

link açılmış...
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bu TC Kimlik numaralı kimse bulunamadı
böyle bir hata verdi. neden ?

eskişehiri görebildim, tek bir ilçesinde 1 tane okul açık. koca eskişehirde bir okul açık yani. hiç kusura bakmayın bu da bize kapak olsun. sadece merkeze 40 tane BTR görevlendirirken hiç birine kadro vermemiş. neden? çünkü biz görevlendirme orda burda sürünmeyi seviyoruz, git git gel gel. söylemek isteğim çok şey var ama değmez bize müstehak.

Teşekkür belgesi kaymakamlık makamı tarafındna verildiyse 2 puan veriyor hocam bende puan veriyo

ee bu okulları seçmektensee ...........off deli olucam yaa.. o kadar sınava girdik sınavsız olmayalım diyee ee ne yapacağız şimdi???

80 TL yalan oldu.
İstanbulda Anadolu yakasında çok az okul açılmış. Meslek lisesi olanlar da bana çok uzakta.

Tercih yapmayı düşünmüyorum ama EK 2 olayına kafam takıldı.
Bilgisayar Mühendisliğinde Tezsiz Yüksek Lisans bitirdim. Mebbisteki öğrenim bilgilerimde de görünüyor.
Anadolu lisesi ilk atama ekranında ise Lisans üstü öğrenim seçenekleri pasif. Gelen puan kısmı 0. Hesapla dediğimde de sadece hizmet süremdem 2,65 puan geliyor.
Yüksek Lisans yapmış arkadaşlarda durum nasıl ? Ek puan geliyor mu ?

takdirden 3 puan gelmiş teşekkürden puan vermemişler bi etkisi yok mu arkadaşlar teşekkürün.

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz.
//ben böyle bir hata alıyorum bu nedir?

technolog' Alıntı:
takdirden 3 puan gelmiş teşekkürden puan vermemişler bi etkisi yok mu arkadaşlar teşekkürün.

Teşekkürün Valilkten alınmış olması gerekiyor. veya başarı belgesi olması gerekiyor.

asp-php' Alıntı:
mslk' Alıntı:

2009 da sınava girdim;

Bote mezunuyum. Anadolu Kız Meslek lisesine tayin istedim, atandım tayinim çıktı. 2 ay görev yaptım. 2 ay sonra İl meb yazı gönderdi biz yanlış yapmışız, sen geri git :)

Gönderdiler...

şaka gibi yaa:) Allahım kurtar beni bu kurumdan demek istiyorum artık sadece :x

Şanlıurfada bir sürü anadolu lisesi var bir sürü yeni açılmış okul var ama sadece SURUÇ ilçesinde bir okul görünüyor. İnşşallah yarın diğerleride açılır yoksa midem kaldırmıyor artık. Bize zulmedenleri allaha havale ediyorum o bildiği gibi yapsın.

Bence bu aşamada okullar gösterilmeyerek seçim yapın denecek. Daha sonra hakkınız bitti denecek. Daha sonra okullar tekrar açık gösterilerek istenen kişiler müdürlükçe istenen yerlere gönderilecek. Bu kurallarla bu hukukla yapamayacak şey yok. Dava açsanız yıllar sürer. Bunu da biliyorlar.

ben anadolu lisesi sınav kılavuzunda puan hesabının yapıldığı bölümde başarı belgesine puan veriliyor diye hatırlıyorum. Fakat bana başarı belgesi olmasına rağmen puan verilmemiş.

mustafaz07' Alıntı:
ben anadolu lisesi sınav kılavuzunda puan hesabının yapıldığı bölümde başarı belgesine puan veriliyor diye hatırlıyorum. Fakat bana başarı belgesi olmasına rağmen puan verilmemiş.
Hocam hangi klavuz bu ?

Bendede teşekkür belgesi var ilçe meb den alınan ; orada nasıl geçiyor merak ettim.

asp-php' Alıntı:
mslk' Alıntı:

2009 da sınava girdim;

Gönderdiler...

Sağlam torpil var herhalde :) 76'dan 91'e. 15 puan ek kolay değil.

QML' Alıntı:
asp-php' Alıntı:
mslk' Alıntı:

2009 da sınava girdim;

Gönderdiler...

Sağlam torpil var herhalde :) 76'dan 91'e. 15 puan ek kolay değil.

Bundan önceki sınavda 2,5 yıllık öğretmendim, 80 almıştım. Yapılan eklemelerle 92 oldu.
Bu sınavdan da 80 aldım 5 yıllık öğretmenim. Eklemelerle 83,150 oldu. Yani hocam ek puanlamada o sınavdan bu sınava değişiklik yapıldı.

Geri