Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
giresunda sadece bir okul var o da dereli ilçesinde.... resmen çakılı kaldık yerimizde... bilgisayar öğretmeni olana Allah sabır versin...

Bravo bravo bravo Konya gibi büyük bir ilde 3 tane merkez olmayan okul açmışlar tebrikler, bir sürü bilişim tek. öğretmenini FATİH FATİH diye öğretmeni olmayan liselere ortaokul ve ilkokuldan öğretmen görevlendirirsiniz FATİH çok önemli diye, ama kadro vermeye gelince fıs ne kadar da önemliymiş bu FATİH liseler için de BTR öğretmeni dışarıdan bir okuldan gelsin. ALKIŞ :alkis:

ilyas33' Alıntı:
invem' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:
https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/AnadoluIlk/bsv22001.aspx
mebbise girdikten sonra bu linke tıklayın arkadaşlar
evet buradan açılıyor bişeyler mersinden tecih yapacak olan var mı bu arada?
var hocam mersinden tercih yapacak olan.puanınız kaç?
benim 74 hocam sizin kaç? Tercih yapmayı düşünüyor musunuz?

bune ya o kadar bekledik o kadar fatih projesinden bahsedildi bunun en azından liselerde kadro açacağını düşündüm her ilde 3-5 tercih hakkı vermişler onlarda il sınırı resmen dalga geçiyorlar resmen bizimle.. moralim sifir sifir sifir

Norm fazlası atamalarına başvurmuştum geçen hafta. Şimdi başvuru sayfasına girdiğimde karşılaştığım uyarı:
"Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz."

İstanbul'da kontenjan var mı acaba?

Bende de açılmadı tamamlanmamış il içi ya da iller arası ataması diye uyarı verdi. İl dışı isteğe bağlı geldik diye anadolu puanımızla tayin isteyemiyor muyuz?

Puanla atama için bulunduğu okulda belli bir çalışma süresini doldurmak mı gerekiyor. Kılavuzda böyle bir şey yoktu.

hugo4545' Alıntı:
Bende de açılmadı tamamlanmamış il içi ya da iller arası ataması diye uyarı verdi. İl dışı isteğe bağlı geldik diye anadolu puanımızla tayin isteyemiyor muyuz?

hocam bende de aynı hatayı verdi. Norm fazlası atamalarına başvurmuş muydunuz benim gibi?

hugo4545' Alıntı:
evt hocam başvurdum ama onla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Hocam saçma ama bence kesinlikle o yüzden :( Çünkü yeniden atama için sisteme girmeye çalıştığım ilk günlerde "daha önceden anadolu lisesinde çalışmadığınız için başvuru yapamazsınız" diyordu, sonraki günlerde sanırım norm fazlası atama dilekçem işleme alındığı için: "tamamlanmamış il içi veye il dışı atamanız olduğundan başvuruda bulunamazsınız" yazıyordu.

Bu norm fazlası atama dilekçesi iptal ediliyor mu acaba? Tabii öncelikle İstanbul'daki açık anadolu liselerinin listesini görmemiz lazım.

Norm fazlası ataması ile atanamazsam ne olacak. Anadolu lisesi başvuruları geçince mağdur olmuş oluyorum.

Benim ilçeden verilmiş bir teşekkürüm vardı ama sisteme yansımamış. Mebbis de görünüyor oysa. Sebebini bilen var mıdır?

ne saçma yerler açılmış dalga geçer gibi:9

istanbuldaki okullar ekte.

Ekli dosyalar

• istanbulanadoluilkatama.JPG
    istanbulanadoluilkatama.JPG
    76.1 KB · Görüntüleme: 383
Ya ben onaylamaz ne de olsa diyerek başvurumu onayladım ve oldu :? Ne olacak şimdi daha kararsızdım da.

invem' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
invem' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:
https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/AnadoluIlk/bsv22001.aspx
mebbise girdikten sonra bu linke tıklayın arkadaşlar
evet buradan açılıyor bişeyler mersinden tecih yapacak olan var mı bu arada?
var hocam mersinden tercih yapacak olan.puanınız kaç?
benim 74 hocam sizin kaç? Tercih yapmayı düşünüyor musunuz?
83 hocam düşünüyorum

ben bunların taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

Geri