Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
rahat olun arkadaşlar.okul açılmayacağına görre araştırma çok kısa sürecek.kaç tane anadolu lisesinde norm var ki zaten....? :verymad:

daha yeniden atramayı açıklamayan iller var.mesela istanbul.onları açıklayacaklar da sonra sıra buna gelecek offff

Arkadaşlar alemsiniz valla ne zaman tam tarihinde açılmış ki refresh yapıp duruyorsunuz 8 ay beklediniz 1 gün daha bekleyin yarın öğleden sonra açılır. Hem niye bu kadar beklentiye giriyorsunuz ki her ilde 1-2 kontenjan olur yada olmaz.

grandmasterb' Alıntı:
dış link yok bende .İstanbul.

sadece yeniden atama var

İstanbul daha yeniden atamayı açıklayacak, ondan sonra ilk atama okulları belirleyecek, ancak ondan sonra açılır. İstanbul'un performansını göz önüne alırsak 15 güne açılır inşallah :verymad:

mebbis'de dış link var.mesai biterken içe link verir kaçarlar.sorular bunaltmasın diye koymamışlardır.

Bu ne ya her atamada aynı şey arkadaş

bekle bekle yok açtı yok göründü

Hep aynı olay yahu...

afyon kontenjanları yayınlamış. hiç şaşırtmadı. koca afyon'da 1 tane emirdağ da var. :verymad:

mesai bitimine az kaldı

onu bekliyorlar galiba

her atamada böyle ya alıştık güya.

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Branşınız bu başvuru için uygun değildir!

benim ekranımda görünen şaka gibi yazacak çok şey var a dan z ye ama nerden başlayacsğımı bilemediğim çin a.....................z :verymad:

Şimdi ben böteliyim sınavı kazandım ve bana teknik lise açılıyor ben buralara başvuramayacakmıyım ??

rumuz19' Alıntı:
https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/AnadoluIlk/bsv22001.aspx
mebbise girdikten sonra bu linke tıklayın arkadaşlar
evet buradan açılıyor bişeyler mersinden tecih yapacak olan var mı bu arada?

sayfa açılıyor ama tercih yeri seçince hata veriyor. sadece ilçeler açık hiç merkez yok

Geri