Hocam bence mesai saati bitimine yakın yayınlarlar.exgol' Alıntı:"yeni kurumlara atama" linki değildir herhalde.her gördüğüm bağlantıyı anadolu ilk atama diye algılıyorum artık
ferdierdem55' Alıntı:Hocam bence mesai saati bitimine yakın yayınlarlar.exgol' Alıntı:"yeni kurumlara atama" linki değildir herhalde.her gördüğüm bağlantıyı anadolu ilk atama diye algılıyorum artık
grandmasterb' Alıntı:daha yeniden atamayı açıklamayan iller var :bknz:istanbul
theghost83' Alıntı:bos yer kalmamıstırki... birde bir sorum var.. yeniden atamaa anadolu liseleri vs. de çalıanların sınavla atanmış olması gerekli değilmi. yani ilk taama vs farklı bir şekilde sınavsız anadol liselerinde çalınsaların yeniden atama hakkı olamaz değilmi.. ynai olursa cok sacma da..
Hocam seneye bi de yok uzman yok baş öğretmen sınavları da çıkacak. Verdiği sadaka gibi zamları da sınavlarla geri alacaklar..serko78' Alıntı:boşuna mı girdik sınava 80 TL ile tarihin en pahalı sınavıydı... Madem kadro açmayacaklardı dalga geçmek için mi yaptılar anlamıyorum ...
ferdierdem55' Alıntı:Hocam seneye bi de yok uzman yok baş öğretmen sınavları da çıkacak. Verdiği sadaka gibi zamları da sınavlarla geri alacaklar..serko78' Alıntı:boşuna mı girdik sınava 80 TL ile tarihin en pahalı sınavıydı... Madem kadro açmayacaklardı dalga geçmek için mi yaptılar anlamıyorum ...
..memo-x' Alıntı:Birde manisadaki açılan liselere baktım; kafama takılan bir soru oldu
meslek liselerinde açık olan kontenjan-meslek dersleri için mi?
yoksa bu 9.sınıflarda seçmeli olarak seçilebilen Bilgi iletşim tekn. dersi için midir?
Nasıl anlayacağız.
BaRBaRYaN' Alıntı:..memo-x' Alıntı:Birde manisadaki açılan liselere baktım; kafama takılan bir soru oldu
meslek liselerinde açık olan kontenjan-meslek dersleri için mi?
yoksa bu 9.sınıflarda seçmeli olarak seçilebilen Bilgi iletşim tekn. dersi için midir?
Nasıl anlayacağız.
KESİNLİKLE bilgi iletişim teknolojileri için.
..
Neden bu kadar emin konuşuyorsun diye soranlar için;
Ben anadolu liseleri sınavını kazandım (2009 da) başvuru yaptım ve kendi okulumun anadolu kadrosuna atandım. daha sonra farklı bir branştaki teknik öğretmenin dava açması sonucu (dava açmakta haklıydı) benim gibi meslek liselerine MESLEK ÖĞRETMENİ olarak atanan herkesin ataması İPTAL EDİLDİ
Anadolu liseleri sınavında Bilgisayar dışındaki hiç bir branştan teknik öğretmen giremiyor. bu da anayasanın eşitlik ilkesine aykırılık nedeniyle yapılan atamaların iptailne neden oluyor. NORMALDE meslek liselerinde anadolu kadrosunun bilişim için açılmaması gerekiyor. ama türkiyedeki işbilmez yöneticiler yüzünden bu kadrolar açılıyor.
diyeceksiniz ki teknik öğretmen olarak bit dersi için atansamda teknik öğretmen olarak diğer derslere girebilirim. EVET türkiye şartlarında bu mümkün. ama herhangi bir itiraz yada açılacak dava sonucu atamanız iptal de edilebilir.
başımdan geçtiği için bilgi vereyim dedim...
spring' Alıntı:atama ekranı yok hala??
spring' Alıntı:atama ekranı yok hala??