erden60' Alıntı:
eemree' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde
sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim
Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz oldu
hocam iyi niyetinizden olabilir ama neden tamir ediyorsunuz o pc yi
göreviniz btr yani rehberlik tamir işleri değil
arkadaş nefret ettim böyle çalışan bilişimciden! ne demek neden tamir ediyorsun? sen neyin rehberliğini ediyorsun danışma memurumusun sen? tabiki tabir yapacaksın! arıza gidereceksin. Akıllı tahtaya içerik yüklemeylemi öğretmen oluyorsunuz?bunun için mi devlet s,ze 1800+600 üçret=2400tl ödüyor!...bu işi bu paranın 1/4 yapacak çok insan vardışarda!!
bende tamirci zihniyetinden nefret ettim.Şunu diyorum ama anlamak çok güç.
Bende tamir ettim,ediyorum,edicem, yerine göre.
BT
R ayrı bir olay.En basitinden 2 gün sonra o okula başka bir BTci gitse
vay efendim o yaptı, sen neden yapmıyorsun. vs vs vs.
Bu arada size diploma yerine tornavida verdiler galiba. Ben ne tamirle öğretmen oldum nede içerik yükleme ile ok?
Ben paramı fazlasıyla hak ediyorum merak etmeyin siz.
Bakana kızmamalı aslında öğretmenin! zihniyetine bak. paranın 1/4 üne iş yapacak adam çok var diyor.
O zaman istifa edin efendim boş yere devlet size fazla maaş ödemesin yerinize hemen birisini bulur,Hatta devlete gerek yok siz bulursunuz eminim.
Allah'tan verilen diğer cevaplardan ve forumun bu konulara bakış açısı bildiğimden için rahat
çoğunluk böyle olsaydı vay halimize.
konu dışında bir yazı oldu kusura bakmayın.