metinozerin
Aktif Üye
Kayseride açıklanmış. Boş kontenjan olup olmadığını bilmiyorum ama hiç atama yapılmamış.
ulass' Alıntı:sadeceyasin' Alıntı:İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.
Yeniden atamada boş kalan kontejyanları da yansıtırlar mı acaba ilk atamaya?
sadeceyasin' Alıntı:İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.
12 boş kontenjanın nereler olduğunu biliyor musunuz hocam?sadeceyasin' Alıntı:İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.
makikosan' Alıntı:mebbiste sınav bilgilerinde yazması gerekiyor mu Anadolu sınav sonucu? Ben denemek için anadolu liseleri uygulama sınavı başvurusuna tıkladım ve ilk atama sınav puanınız bulunmadığından diye bir uyarı çıkıyor. Sizlerde de bu durum aynı mı?
Bendede yokulass' Alıntı:makikosan' Alıntı:mebbiste sınav bilgilerinde yazması gerekiyor mu Anadolu sınav sonucu? Ben denemek için anadolu liseleri uygulama sınavı başvurusuna tıkladım ve ilk atama sınav puanınız bulunmadığından diye bir uyarı çıkıyor. Sizlerde de bu durum aynı mı?
Aynen hocam
ygencay' Alıntı:İstanbul halen açıklamadı, ilk atamayı nasıl yetiştirecek bilen var mı?
eyolcu' Alıntı:ygencay' Alıntı:İstanbul halen açıklamadı, ilk atamayı nasıl yetiştirecek bilen var mı?
Kocaelide de tık yok. Ne norm fazlası yönetici ne de yeniden atama anadolu lisesi sonucları belli...
bbur_us' Alıntı:sadeceyasin' Alıntı:İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.
2 atama diyorsun ama 3 atama yapılan var. birisi sonradan oldu sanırım. eskisini silmediysen tekrar bakarmısın?
ayrıca ilk atama için bekleyenlere bir sorum olacak. mebbis te sınav bölümünde sınav bilgileriniz var mı?
uwe' Alıntı:12 boş kontenjanın nereler olduğunu biliyor musunuz hocam?sadeceyasin' Alıntı:İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.
bende de yazmıyoreyolcu' Alıntı:arkadsalar bir kaç kez soruldu ama tam cvp göremedim. MEbbis de sınav puanımız yazması gerekiyor mu? bende yazmıyor da...
eyolcu' Alıntı:hocam milli eğitim için mesai baslama saati ile bizimki farklı!!! biz 8-8.30 gibi baslarız ama onlar 1 gün sonradan gelir olmadı aksam 5 gibi baslar!!! onun için beklemeye devam...
yok hocam ben öyle başvurdum kabul etmedilir yazı 2 gün önce geldi.kaydım bulunmadığından dolayı başvurunuz kabul edilmedi diyorgrandmasterb' Alıntı:norm fazlalığından dolayı sınava girmediği halde anadolu lisesine atananlar olacak mı bakalım?