Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
ulass' Alıntı:
sadeceyasin' Alıntı:
İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.

Yeniden atamada boş kalan kontejyanları da yansıtırlar mı acaba ilk atamaya?

Kim bilir? Tercih zamanı belli olur anca. Bu arada düzeltme 2 değil 3 atama olmuş yeniden atamayla.

Samsun merkez 1 yer vardi o da doldu, bende Sınavsiz atama var ise mahkemeye vereceğim ilk atama başvuruları başlayınca başka yolu kalmadı,,,

sadeceyasin' Alıntı:
İzmir ilk atamalar için bilgi. Toplam 12 boş kontenjan vardı. Bunların 7'si yeniden atamada tercih listesinde idi ve sadece 2 tanesine atama yapıldı.

2 atama diyorsun ama 3 atama yapılan var. birisi sonradan oldu sanırım. eskisini silmediysen tekrar bakarmısın?

ayrıca ilk atama için bekleyenlere bir sorum olacak. mebbis te sınav bölümünde sınav bilgileriniz var mı?

sadeceyasin' Alıntı:
12 boş kontenjanın nereler olduğunu biliyor musunuz hocam?

mebbiste sınav bilgilerinde yazması gerekiyor mu Anadolu sınav sonucu? Ben denemek için anadolu liseleri uygulama sınavı başvurusuna tıkladım ve ilk atama sınav puanınız bulunmadığından diye bir uyarı çıkıyor. Sizlerde de bu durum aynı mı?

makikosan' Alıntı:
mebbiste sınav bilgilerinde yazması gerekiyor mu Anadolu sınav sonucu? Ben denemek için anadolu liseleri uygulama sınavı başvurusuna tıkladım ve ilk atama sınav puanınız bulunmadığından diye bir uyarı çıkıyor. Sizlerde de bu durum aynı mı?

Aynen hocam

ygencay' Alıntı:
İstanbul halen açıklamadı, ilk atamayı nasıl yetiştirecek bilen var mı?

Kocaelide de tık yok. Ne norm fazlası yönetici ne de yeniden atama anadolu lisesi sonucları belli...

bbur_us' Alıntı:
sadeceyasin' Alıntı:

2 atama diyorsun ama 3 atama yapılan var. birisi sonradan oldu sanırım. eskisini silmediysen tekrar bakarmısın?

ayrıca ilk atama için bekleyenlere bir sorum olacak. mebbis te sınav bölümünde sınav bilgileriniz var mı?

uwe' Alıntı:
sadeceyasin' Alıntı:
12 boş kontenjanın nereler olduğunu biliyor musunuz hocam?

Yeinden atamada aşağıdaki bu 12 boş kontenjanlardan

GÜZELBAHÇE Güzelbahçe İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,Den. Anadolu Mes. Lis.,Den. Mes. Lis. 2
KONAK Konak Anadolu Lisesi 1
ALİAĞA Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi 1
ALİAĞA Aliağa Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, METEM 1
BAYINDIR Ulfet Onart Anadolu Lisesi 1
BUCA Gürçeşme Anadolu Lisesi 1
BUCA Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 1
BUCA Buca 85.Yıl Anadolu Lisesi 1
MENDERES Gümüldür Bilgin Bülent Kılıç Anadolu Lisesi 1
TİRE Tire Kutsan Anadolu Lisesi 1
TORBALI Torbalı Anadolu Lisesi 1

7 okul (Konak Anadolu, Aliağa Barbaros, Bayındır, Buca 85yıl, Menderes, Tire, Torbalı) tercih listesinde vardı. Bu okullardan Konak, Aliağa ve Buca 85.yıla atanan oldu.

Ayrıca yeniden atamalarda mebbis sınav bilgilerinde Anadolu türü sınav bilgisi yazmaktaydı.

arkadsalar bir kaç kez soruldu ama tam cvp göremedim. MEbbis de sınav puanımız yazması gerekiyor mu? bende yazmıyor da...

Arkadaşlar MEB öyle işler yapıyor ki şaşırmamak elde değil!

Bilişimci normu 1 olan Antakya Yüksel Kemal Behzatoğlu Anadolu lisesine biri norm fazlası olarak(resen) , diğeri de Anadolu liselerine yeniden atama kapsamında 2 Bilişimci atadı. Buyur burdan yak!

Sıkıntı yine öğretmene...

43
Arif SIRAÇ
İskenderun
Fatin Anadolu Lisesi
Bilişim Teknolojileri
Norm Kadro Fazlası Öğretmen Ataması
Antakya Yüksel Kemal Behzatoğlu Anadolu Lisesi
107
Ressen ( Tercihte bulunmadığından dolayı)
-----------------------------------------------------------------------------
isteğe bağlı anadolu liselerine yeniden atama olan da ektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    54.4 KB · Görüntüleme: 690
hocam milli eğitim için mesai baslama saati ile bizimki farklı!!! biz 8-8.30 gibi baslarız ama onlar 1 gün sonradan gelir olmadı aksam 5 gibi baslar!!! onun için beklemeye devam...

grandmasterb' Alıntı:
norm fazlalığından dolayı sınava girmediği halde anadolu lisesine atananlar olacak mı bakalım?
yok hocam ben öyle başvurdum kabul etmedilir yazı 2 gün önce geldi.kaydım bulunmadığından dolayı başvurunuz kabul edilmedi diyor

yayınlanan kılavuzda tarihler öyle söylüyor. 29-30 kasım: atama yapılacak kurumların belirlenmesi...
belkide değişir kurumlar... ki umarım öyle olur yoksa çakıldık kaldık yerimizde..

bu arada herkes sormuş ama cevap yok... ilk atamada anadolu lisesi sınav puanı yazması gerikoyurmu? bunu kim mebbise işler okul mu ilçe mi il mi?

Geri