Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
the_korsan' Alıntı:
Koskoca Kayseri'de il içinde sadece ve sadece 2 okul açıktı yaz döneminde, her taraf boş aslında ama yine tüm eğitim bölgelerinde fazlalık görünüyor, anadolularda eğitim bölgesine dahil sonuçta. Şu an bu atamalarda hiç mi hiç açılacağını sanmıyorum, umarım yanılıyorumdur da bir yerler açılır geçeriz...
hocam kadrom ilkokulda, BT rehber öğretmenliği lisede diye liseye görevlendirme yaptılar, gorevlendirildiğim lisede dersi secmediği için norm acmamıslar ve asagı yukarı butun liseler aynı cogu lisede öğretmen yok kadroda yok. nolacak halimiz bakalım.insallah 80 liralar boşa gitmez :)

İşin ilginç kısmı o kadar Anadolu liselerine görevlendirme yapıyorlar fakat ilk atamaya okul açılmıyor..sonra millet puansız norm kadro fazlasından gidecek

çalışıyosun didiniyosun 80 lira para verip sınava giriyosun adamların 8-9 aydır beklettiği yetmedi şimdide böyle sinir ediyolar insanı :verymad: Allah sizi bildiği yapsın

5 ten sonra açıklarlar galiba
sorulardan ve sorunlardan kaçmak için
açılan davalarla bu atama boşa çıkacak bence

Sayfayı yenilemekten yoruldum valla. İl milli eğitim de norm olup olmadığını açıklamadı. Merakla bekliyorum 9 aydan beri...

Hocam sadece bakanlık yavaş değil ki. Belki de bir kaç ilin milli eğitimi son boş normları girmediğinden de gecikme olabilir. Bütün iller de bu bi kaç ilin günahını çekiyor olabilir.

Bu anadolu atamalarını özetleyecek tek bir kelime var. Rezalet!

Bu kadar beceriksizlik olmaz. Bu işin takvimi neredeyse bir aydır belli. Neden hala başvuru sistemi açılmaz anlamak mümkün değil. Öğretmenin başında zebellah gibi dikilenler, iki tane memura söz geçiremiyor olmasın?

gitti bir gün ne zaman bakılacak bu okullara

ne zaman araştıracağız

3-7 aralık, bir de basvuru sisteminde beklenmedik bir hata

olsa düzelttirip zamanında basvuru yapabilirsen kendini şanslı say...

hakkatten kabak tadı verdi bu meb yavv... :x bide ilimizde sınavda birinci olduk çektiimiz rezilliğe bak vallaha sınava girdiime pişman oldum.. bide ek kök saçmalığı var madem sınavı neden yaptın, sınavsızlar neden normda gibi gibi... olmadı bu milli eğitim olmadı... bunlar da yapamadı hep arap saçı hep sorun, bir başvuruyu bile açamıyolar... ne diyimmm :?:

bizi o kadar alıştırdılar ki bu duruma normal karşılamaya başlıyoruz. Sistem onların canı ne zaman isterse o zaman açılıyor, hiç bir takvime uyulmuyor...

Geri