hayır anlamdığım madem okul açmıyorsun neden diğer 3 ilçenin adı var sistemde.
avy' Alıntı:Hatayda nereler var hocam yazarsanız sevinirim..
keşke ben haklı çıkmasaydım. üzgünüm..muamma25' Alıntı:bende sabırla hanginiz haklı diye bekleyeceğimfaruk8542' Alıntı:egitimci.' Alıntı:faruk8542' Alıntı:Ben size dedim 100 lira sınav parasımı olur. duyunca girmedim zaten.. aradan 1 yıl geçti daha bişey yok. umut fakirin ekmeği insaların duygularını sömürdüler resmen. bide paralarını aldılar. gerçi alan memnun satan memnun.
1 ay sonra başvuru alınınca aynı cümleyi kuracak mısınız bende bunu merak ettiğimden burada mesajım olsun dedim...
1 ay sonra açılan okulları görünce tercih yapacak mısınız bende bunu merak ettiğimden burada mesajım zaten var..
hocam nerde yayınlanan liste?paylaşabilir misiniz?yağmurtan' Alıntı:her ilde açık çok az olacak. İstanbul genelinde açık anadolu liseleri 10-15 arası (BÖTEler için). Bugün liste yayınlandı. okulalrın 8-9 tanesi yeniden atamaya açılır. Bize de 6-7 tane anadolu lisesi kalır. Kalan okullar da istanbulun uzak yerlerinde olacaktır. Diğer illeri siz düşünün. Fatih projesi kapsamında olan okullara BT normu verilmemiş.
az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz olduilyas33' Alıntı:anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
ferdierdem55' Alıntı:Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz olduilyas33' Alıntı:anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
ferdierdem55' Alıntı:az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz olduilyas33' Alıntı:anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
eemree' Alıntı:Dilekçe yazmayı düşünen var mı
düz liseden AL ye dönüşen okullarda ki BT kadrosu için
benim bildiğim 1-2 okul var buralara dilekçe vericem AL kadrosundaki öğretmenlerin adını alıp
eğer o okulda BT öğretmeni var ve AL kadrosunda değilse ve o okul tercihlerde açık olmazda
dava açıcam
Ben yeniden atama değilim ama açık varsa başvurulur hocam..banu_0n6' Alıntı:yeniden atamaya başvuran arkadaşlar anadolu imam hatip ve anadolu mesleklere başvurabiliyor muyuz acaba?
hocam milli sermaye heba olmasın maksat o.yoksa elimdn bişey gelmiyor,yapacak bişey kalmamış,servise götürün vs... denilebilir.artık öğretmenlerin şahsi bilgisayarları için bunu diyorum.ama mesela ses kartında sorun var adam ses kartı çalışmıyor dnyded kullanamıyorum veya ağ akartı çalışmıyor internete giremiyorum diye bilgisayarı hurdaya çıkarmış vicdanım elvermiyor.yoksa tamir işine karşıyım kesinlikle ama olmuyor işte.desen denir benden daha iyi bilen yok o bilgisayarı.eemree' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz olduilyas33' Alıntı:anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
hocam iyi niyetinizden olabilir ama neden tamir ediyorsunuz o pc yigöreviniz btr yani rehberlik tamir işleri değil