Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
Anadolu Liselerinde bilgisayar dersler çok az. Bt rehber öğretmenler görevlendirildiğine göre hemen bt rehber öğretmen de olamayacağız. Ve tercih ettiğimiz okulun normu olsa bile bir yıl sonra norm fazlası olup olmayacağımızı nereden bileceğiz. Bu konuda çok kafam karışıyor. Kendi okulumda 1 norm görünüyor. Norm fazlası değilim ama anadolu lisesine geçince norm fazlası olmak istemiyorum. Okulumda kalayım daha iyi. Çevredeki bütün okullara BT rehber öğretmen görevlendirmedi yapıldı bu arada. Ne olacak sizce?

arkadaşlar diğer öğretmnler formatör yada BT rehberi oalrak görevlendirildikçe norm sıkıntımız giderilmez.derslerin geri gelmesindne çok ümitli değilim ama diğer branşların görevlendirmelerini mahkemeye verip durdurabilirsek her okul bi blgisayar öğetmenine ihtiyaç duyacak.yoksa biz kenar mahallelerde norm'a tutunmaya çalışırken alan dışı öğretmenler en merkezi okullarda görevlendirmeyle BT rehberliği yapacaklar ve bizim norm sıkntmız hiç bitmeyecek.

Ben ilk atamaya başvuracağım. İlk atamadaki normlar bu yeni atamadaki normlardan farklı olma olasılığı nedir?
Yoksa zaten 2 okul var. Bunlar da yeniden atama yoluyla dolacaklar. Bizlere okul kalmayacak. Fikri olan var mı?

muamma25' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
Ben size dedim 100 lira sınav parasımı olur. duyunca girmedim zaten.. aradan 1 yıl geçti daha bişey yok. umut fakirin ekmeği insaların duygularını sömürdüler resmen. bide paralarını aldılar. gerçi alan memnun satan memnun.

1 ay sonra başvuru alınınca aynı cümleyi kuracak mısınız bende bunu merak ettiğimden burada mesajım olsun dedim...

1 ay sonra açılan okulları görünce tercih yapacak mısınız bende bunu merak ettiğimden burada mesajım zaten var..
bende sabırla hanginiz haklı diye bekleyeceğim
keşke ben haklı çıkmasaydım. üzgünüm..

Güçükken anadolu lisesinde hazırlık okuyanlara da ek puan yok mu yaw. Terfi de bir kıyak geçmişlerdi,burda neden yok acaba.

evet arkadaşlar afyonda 1. tane bile lisede BT açılmamış bu norm olayı okulların elinde olduğu müddetçe liselere zor atanırız.bakanlık bu işi neden görmüyor anlamıyorum
anlıcanız sınav puanımız elimizde patladı maalesef.
liselerde hiç boş yere ağlamasın BT Öğretmenimiz yok diye yani

her ilde açık çok az olacak. İstanbul genelinde açık anadolu liseleri 10-15 arası (BÖTEler için). Bugün liste yayınlandı. okulalrın 8-9 tanesi yeniden atamaya açılır. Bize de 6-7 tane anadolu lisesi kalır. Kalan okullar da istanbulun uzak yerlerinde olacaktır. Diğer illeri siz düşünün. Fatih projesi kapsamında olan okullara BT normu verilmemiş.

yağmurtan' Alıntı:
her ilde açık çok az olacak. İstanbul genelinde açık anadolu liseleri 10-15 arası (BÖTEler için). Bugün liste yayınlandı. okulalrın 8-9 tanesi yeniden atamaya açılır. Bize de 6-7 tane anadolu lisesi kalır. Kalan okullar da istanbulun uzak yerlerinde olacaktır. Diğer illeri siz düşünün. Fatih projesi kapsamında olan okullara BT normu verilmemiş.
hocam nerde yayınlanan liste?paylaşabilir misiniz?

Düzeltme:buldum listeyim :+1:

Meslek liseleri açığı çok fazla ama atanamıyoruz. Meslek lselerini süzünce geriye 10-15 arası anadolu lisesi kaldı.

anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir

ilyas33' Alıntı:
anadolu lisesinde de tamir kasa açma taşıma vs.. varmı?fatih umarım orda bu işleri tarihten silmiştir
az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde :) sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim:) Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz oldu :)

ferdierdem55' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
az da olsa var hocam. Ben anadolu lisesine görevlendirildim. Dün kütüphanedeki bilgisayar açılmıyormuş. Kasayı bi açtım toz içinde :) sonra baktım ram in biri yanmış çıkarttım sonra alın çalışıyo dedim:) Tabi tiril tiril giydiğim gömleğim kravatım hafif toz oldu :)

hocam iyi niyetinizden olabilir ama neden tamir ediyorsunuz o pc yi
göreviniz btr yani rehberlik tamir işleri değil

Dilekçe yazmayı düşünen var mı
düz liseden AL ye dönüşen okullarda ki BT kadrosu için
benim bildiğim 1-2 okul var buralara dilekçe vericem AL kadrosundaki öğretmenlerin adını alıp
eğer o okulda BT öğretmeni var ve AL kadrosunda değilse ve o okul tercihlerde açık olmazda
dava açıcam

eemree' Alıntı:
Dilekçe yazmayı düşünen var mı
düz liseden AL ye dönüşen okullarda ki BT kadrosu için
benim bildiğim 1-2 okul var buralara dilekçe vericem AL kadrosundaki öğretmenlerin adını alıp
eğer o okulda BT öğretmeni var ve AL kadrosunda değilse ve o okul tercihlerde açık olmazda
dava açıcam

Ben bilgi edinmeye başvurdum alacağım cevaba gore dava acacağım

eemree' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:

hocam iyi niyetinizden olabilir ama neden tamir ediyorsunuz o pc yigöreviniz btr yani rehberlik tamir işleri değil
hocam milli sermaye heba olmasın maksat o.yoksa elimdn bişey gelmiyor,yapacak bişey kalmamış,servise götürün vs... denilebilir.artık öğretmenlerin şahsi bilgisayarları için bunu diyorum.ama mesela ses kartında sorun var adam ses kartı çalışmıyor dnyded kullanamıyorum veya ağ akartı çalışmıyor internete giremiyorum diye bilgisayarı hurdaya çıkarmış vicdanım elvermiyor.yoksa tamir işine karşıyım kesinlikle ama olmuyor işte.desen denir benden daha iyi bilen yok o bilgisayarı.

Geri