ct442002' Alıntı:Nasıl bir klavuz ya.. bi şey anlamadım
İlk defa atanacaklar için başvuru ne zaman?
Uygulama tüm branşlar için geçerli mi?
Hocam ilk defa atama 29-30 Kasım diyor kılavuzda.
ct442002' Alıntı:Nasıl bir klavuz ya.. bi şey anlamadım
sınav puanıız mebbiseişlimi hoca ben göremiyorum mebbis de sınav puanım yokaakcakaza' Alıntı:ct442002' Alıntı:Nasıl bir klavuz ya.. bi şey anlamadım
Hocam ilk defa atama 29-30 Kasım diyor kılavuzda.
ilyas33' Alıntı:bizim alanda pek fazla kimse yoktur yeniden atama için ama tabi çok fazla kadro da olmuyor.sonuçta bizim bölüm bu sınava2. defa girdi yanlış değilsem.belkide 3 tür.zaten yeni bi branşız çok fazla yeniden atama olmaz.
hoca en altta 20-21 kasım diyor ama ...egitimci34' Alıntı:meb in sitesine takvim değişmiş. ilk atamaa da başvr tarihini ve onay sürecini göremedim
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... elerne.pdf
mebbis' Alıntı:Hocam bu iş davalık ve sarpa sarmış durumda. Ben şu an anadolu lisesinde çalışıyorum ama düzliseden dönüştüğü için kadrom düz lise kısmında. Nasıl oluyorsa 10. maddeden dolayı başvuru hakkı vermiyor bana. başka okulda açsa başvuramıyorum. Sınav yalan oldu. :verymad:
spring' Alıntı:hoca en altta 20-21 kasım diyor ama ...egitimci34' Alıntı:meb in sitesine takvim değişmiş. ilk atamaa da başvr tarihini ve onay sürecini göremedim
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... elerne.pdf
evet karışmış gibi ..gunica' Alıntı:ikgm nin sitesindeki yazıda ilk atama tarihleri karıştırılmış sanırım.. valiliklere gönderilen yazıda ki daha doğru gibi...
?[/b][/size]
mebbis' Alıntı:Hocam bu iş davalık ve sarpa sarmış durumda. Ben şu an anadolu lisesinde çalışıyorum ama düzliseden dönüştüğü için kadrom düz lise kısmında. Nasıl oluyorsa 10. maddeden dolayı başvuru hakkı vermiyor bana. başka okulda açsa başvuramıyorum. Sınav yalan oldu. :verymad:
Ben daha öncede Anadolu sınavlarına girdimQML' Alıntı:Sınav puanımız mebbis te görülmeli mi?