aringosa26
Aktif Üye
al sana örümcek ağı, belli olsa artık beklemekten bıktım
istersiniz tabi ama ilişiği keserseniz rehberlik bitiyor, o dönem için, görevlendirme olduğu için.only61' Alıntı:arkadaşlar bilişim rehberi öğretmeni görevini sürdürürken atama isteyebilir miyiz?
aringosa26' Alıntı:al sana örümcek ağı, belli olsa artık beklemekten bıktım
ilyas33' Alıntı:http://www.memurlar.net/haber/303633/
burada i haber var ama ayrıntı yok henüz
Tam tersi hocam. Önce anadolu atamaları, sonra norm fazlaları için yerleştirme yapılacak. Buyrun resmi yazı.McRAM' Alıntı:norm fazlalarına bir taraftan atama yaparken yarın anadolu atamasının yapılmasını beklemek mantıksız gibi geliyor bana. norm fazlalarını yerleştirmeden yapılmaz bence....
kazuo' Alıntı:Tam tersi hocam. Önce anadolu atamaları, sonra norm fazlaları için yerleştirme yapılacak. Buyrun resmi yazı.McRAM' Alıntı:norm fazlalarına bir taraftan atama yaparken yarın anadolu atamasının yapılmasını beklemek mantıksız gibi geliyor bana. norm fazlalarını yerleştirmeden yapılmaz bence....
..hakanotuken' Alıntı:sınav puanları düşünda ek puanlama olacak mı? Takdir ve teşekkür belgeleri kabul ediliyor mu?
26- İlk Defa Atamalar, adayların seçme sınavında almış oldukları puan ile bu puan da dâhil edilmek
suretiyle Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liselerinin Öğretmenleri
ile Güzel Sanatlar ve Spor Liselerinin Beden Eğitimi, Müzik ve Görsel Sanatlar/Resim
Öğretmenlerinin Seçimi ve Atamalarına Dair Yönetmelik eki Ek-1 Değerlendirme Formuna göre
hesaplanan puanın toplamından oluşan atamaya esas puan üstünlüğüne göre, tercihler de dikkate
alınarak valiliklerce atama yapılacaktır