Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
öncelik kadrosu bulunup şu anda anadolu dışında görev yapanların mı olacak yoksa sınav puanı olanlara mı?

Birde bu tercihleri yapanların arasında nasıl olacak öncelik sınav puanına göre mi hizmet puanına göre mi?

Hocam 2009 atamasını 2 aşamada yaptılar. 2009 1. aşama atamasında önceliği kadrosu bulunup anadolu dışında görev yapanlara verdiler. 2. aşamada da sınava dayalı olanları atadılar. 2012 ataması da bu istikamette olacaktır bence. Çünkü normal il içi ve il dışı tayinlerde anadolu kadrosu olduğu halde anadolu okullarına tercih yaptırılmıyor. Bence yanlış ama böyle maalesef..

Serko hocam sadece sınava girenler atanacak demişsiniz, atama olacak mı ki, kaynağınız neresi?

arkadaşlar bilişim rehberi öğretmeni görevini sürdürürken atama isteyebilir miyiz?

only61' Alıntı:
arkadaşlar bilişim rehberi öğretmeni görevini sürdürürken atama isteyebilir miyiz?
istersiniz tabi ama ilişiği keserseniz rehberlik bitiyor, o dönem için, görevlendirme olduğu için.
ama bu saatten zaten yeni okula 2. dönem başlatırlar
kasımın sonuna bırakacaklar galiba.

Atamalar olursa BTR ler iptal oluyor. Yeni okula geçtikten sonra tekrar görevlendirme isteyebilirsek çok iyi olacak. Aksi halde 2.döneme kadar görevlendirme yapılmayacak.

Yok hocam siteye baktım da orada yazıyor yarın açıklayacağız diye ona güldüm ben yanlış anlama...

norm fazlalarına bir taraftan atama yaparken yarın anadolu atamasının yapılmasını beklemek mantıksız gibi geliyor bana. norm fazlalarını yerleştirmeden yapılmaz bence....

McRAM' Alıntı:
norm fazlalarına bir taraftan atama yaparken yarın anadolu atamasının yapılmasını beklemek mantıksız gibi geliyor bana. norm fazlalarını yerleştirmeden yapılmaz bence....
Tam tersi hocam. Önce anadolu atamaları, sonra norm fazlaları için yerleştirme yapılacak. Buyrun resmi yazı.

80 liramı helal etmiyorum... İlk atama oalcaktım zaten çok sınırlı norm vardı ve onlar da kalmayacak artık...

kazuo' Alıntı:
McRAM' Alıntı:
Tam tersi hocam. Önce anadolu atamaları, sonra norm fazlaları için yerleştirme yapılacak. Buyrun resmi yazı.

Muğla'da da ertelendi norm fazlası branş öğretmenlerinin atamaları.

açık olan okulları nerden öğreneceğiz yazıda bugün açıklanacağı yazıyor ama ben bulamadım arkadaşalr

sınav puanları düşünda ek puanlama olacak mı? Takdir ve teşekkür belgeleri kabul ediliyor mu?

Nasıl bir klavuz ya.. bi şey anlamadım
İlk defa atanacaklar için başvuru ne zaman?
Uygulama tüm branşlar için geçerli mi?

hakanotuken' Alıntı:
sınav puanları düşünda ek puanlama olacak mı? Takdir ve teşekkür belgeleri kabul ediliyor mu?
..
evet kabul ediliyor. ek puanlama olacak. yüksek lisans ve doktoroya da puan var.
..
17. maddeydi galiba bir yönetmelikten bahsediyor onun ek-1 inde ek puanlama yaıyor...

Duyuruda 26.madde ilk defa atamaların ek-1 değerlendirme frormuna göre yapılacağı yazıyor.
26- İlk Defa Atamalar, adayların seçme sınavında almış oldukları puan ile bu puan da dâhil edilmek
suretiyle Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liselerinin Öğretmenleri
ile Güzel Sanatlar ve Spor Liselerinin Beden Eğitimi, Müzik ve Görsel Sanatlar/Resim
Öğretmenlerinin Seçimi ve Atamalarına Dair Yönetmelik eki Ek-1 Değerlendirme Formuna göre
hesaplanan puanın toplamından oluşan atamaya esas puan üstünlüğüne göre, tercihler de dikkate
alınarak valiliklerce atama yapılacaktır

ek1 değerlendir me formu da burda:
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/zip/yon27790_0EK-1.zip

Geri