Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
eylülde normlar güncelleniyor ekimde onaylansa
kasımda başvuru alırlar
görev başlangıcı 2. dönem olur bence, şöyle bir durum doğdu
düz lise iken AL olan okullardaki öğretmenler açığa çıkacak bu sefer
diyelim okulda AL kadrosunda olmayan 2 fizikci var yerine 2 fizikçi atanırsa onlar fazlaya çıkacak onlar tekrar başka okula atanacak falan dönem içi yapmak çok mantıksız geliyor bana

ANADOLU LİSELERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI, NORM GÜNCELLEMESİ YAPILDIKTAN SONRA OLACAK

3- 10 Mart 2012 tarihinde yapılan Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri ile Her Türdeki Anadolu Liseleri Öğretmenlerini Seçme Sınavı'nda başarılı olanların atamaları, önümüzdeki aylarda yapılacak olan eğitim kurumlarının norm güncelleme işlemleri tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir. Buna ilişkin Kılavuz, Bakanlığımızın http://www.meb.gov.tr adresinde kamuoyuna duyurulacaktır

atama yönetmeliğine göre bizleri unutmamışlar...

iyi de anadolu liselerinde normumuz yok...sınavı kazandım ama norm olmadığı için gidemiyorum...üstüne bi de 80 lira verdik...gel de dellenme...

İl dışı isteyebilmek için il içi tayin istemedim ama ildışında kontenjan olmayınca tayin isteyemedim. Okulumdan ayrılmak istiyorum tek umudum anadolu lisesi atamaları ama tık ses yok...

ekim ayında valiliklerce atama yapılacak ama önce norm güncellemesi ve norm falası öğretmnlerin ataması yapıalcak

benim tahminim haftaya norm güncelleme yaptırırlar, ondan sonraki haftada açarlar... yaptıkları açıklama onu gösteriyor..

egitimci.' Alıntı:
benim tahminim haftaya norm güncelleme yaptırırlar, ondan sonraki haftada açarlar... yaptıkları açıklama onu gösteriyor..

bıktık artık beklemekten :((( bir işide düzgün yap meb :((

sanırım bu Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk:

sınav tarihi: 10 Mart 2012
tercih dönemi, 14 Eylül 2012 bitti hala belli değil!

Bu sınavı zaten yapmayacaklardı, "Anadolu liselerine sınavsız öğretmen alınamaz" diyen yargı kararıyla zorunlu olarak yaptılar. Tercih dönemi için de bir yargı kararı gerekiyor herhalde..

insanlar aylardır bu durumu bekliyor gidicez yook yok kalıcazz.. haksızlık yok yokk bizimde hakkımız ... artık şiştik cidden..

Arkadaslar agustostaki norm güncellenmesinde kendi ilcemdeki Anadolu liselerinin bir cogunun normunu sıfıra çekmişler hatta bazılarında bilisim öğretmeni olduğu halde. Bende suan ilkokuldayim çok üzülmüştüm bu duruma bosuna sınava girdim diye ama formatorluk başvurularında bilisim öğretmeni olan ilköğretimlere Fatih projesinin kurulduğu Anadolu liselerine başvuru aldılar acaba Fatih projesi için bu Anadolu liselerine norm verirler mı Anadolu lisesi Ogretmen atamalarında bize?

Formatörlük görevlendirmelerinde ek-2 de belirtilen tüm okullara bt normu verilmeli.Yakında anadolu atamaları olacak umarım bu okulların hepsine bt normu verilir.

bekleye bekleye kalmadı sabır, ortalık fena karışacak gibiye benziyo anadolu liselerinde görev yapıp sınava girmeyen öğretmenler ne olacak bakalım

torpilli admları aldılar anadolulara şimdi sınav sonucuna gore ne kata küllü yapsak ta bizimkilere dokunmadan atasak diğerlerini diye düşünüyorlardır...
ayrıca zaten her yeri anadolu lisesi yaptılar, sanki isim değişince eğitim değişiyor.

theghost83' Alıntı:
torpilli admları aldılar anadolulara şimdi sınav sonucuna gore ne kata küllü yapsak ta bizimkilere dokunmadan atasak diğerlerini diye düşünüyorlardır...
ayrıca zaten her yeri anadolu lisesi yaptılar, sanki isim değişince eğitim değişiyor.

hocam bende hizmet puanına atanan o gruptaki öğretmnlerden biriyim ve torpilli falan da değilim... bizimkiler kategoriisne girmiyorum artı sınava girip kazandım bende sizler gibi durumumuz ne olcak diye bekliyorumm :(((( emin olun en büyük mağduriyeti bizler yaşıyoruz..

2 yıl önce yapılan anadolu liseleri atamalarında, öncelikle daha önce anadolu liselerinde çalışmış ve ayrılmış olanların atamaları yapıldı, daha sonra sınava göre atama yapıldı, acaba bu seferde aynı yol mu izlenecek?

ANADOLU LİSELERİNE ÖĞRETMEN ATAMALARI
Dinçer, ''Anadolu liselerine atanacak öğretmenlerle ilgili uygulamaya henüz kesin karar vermedik. Normalde öğretmenlerimizin sınavları yapılmıştı. Onların belki kasım ayında atamalarını, yer değiştirmelerini yapmayı ama eğitime başlamayla ilgili değişikliği belki dönem başına bırakmayı düşünüyor ve tartışıyoruz, henüz kesin değil'' dedi.

http://www.ensonhaber.com/dincer-progra ... 09-26.html

erben23' Alıntı:
ANADOLU LİSELERİNE ÖĞRETMEN ATAMALARI
Dinçer, ''Anadolu liselerine atanacak öğretmenlerle ilgili uygulamaya henüz kesin karar vermedik. Normalde öğretmenlerimizin sınavları yapılmıştı. Onların belki kasım ayında atamalarını, yer değiştirmelerini yapmayı ama eğitime başlamayla ilgili değişikliği belki dönem başına bırakmayı düşünüyor ve tartışıyoruz, henüz kesin değil'' dedi.

http://www.ensonhaber.com/dincer-progra ... 09-26.html

buyrun burdan yakınn... eee ortalık karışıcak iyice..

halaaaa bişey yok...................................................................................................................:((

şu son BTR görevlendirmesi sonucunda liseler bt dersini seçmediğinden normlar açılmıyordu fatih projesi kapsamında liselerin çoğunda kurulum yapıldı ve yapılacak bu durumda anadolu liseleri atamasında kadrolar açılırmı sizce..

Valla norm gösterdiler diyelim, su an oraya bt rehberi görevlendirileceği için biz ne yapacaz gittiğimizde?

Kasımda atama olurmu sizce cidden? sevgili bakanımıza belli olmuyor gerçi ama...???

Ben size dedim 100 lira sınav parasımı olur. duyunca girmedim zaten.. aradan 1 yıl geçti daha bişey yok. umut fakirin ekmeği insaların duygularını sömürdüler resmen. bide paralarını aldılar. gerçi alan memnun satan memnun.

faruk8542' Alıntı:
Ben size dedim 100 lira sınav parasımı olur. duyunca girmedim zaten.. aradan 1 yıl geçti daha bişey yok. umut fakirin ekmeği insaların duygularını sömürdüler resmen. bide paralarını aldılar. gerçi alan memnun satan memnun.

1 ay sonra başvuru alınınca aynı cümleyi kuracak mısınız bende bunu merak ettiğimden burada mesajım olsun dedim...

Geri