Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
teşekkürler hocam..ben geçen sene norm fazlası oldum anadolu lisesine dilekçeyle geçtim ama panik yaptığım için.Tekrar sınava girdim başka bir anadolu lisesi için.Ama orda da başka bi öğretmen benden yüksek almış.Benim okulu isteyen öğretmen de benden yüksek almış.yani ben 3. sıradayım.Sorum şu:
ben gitmeden tercih yapma hakkım kalmadığına göre istemediğim anadolu lisesi bu öğretmen arkadaşa açılır mı?Açılırsa ben ne olurum?

bir arkadaş, atama olmazsa durumla ilgili mebi mahkemeye vereceğini söyledi.
bu nasıl 4+4+4 se, herşey iptal. atamalar, tayinler..

heyecanlanmayın hala gelişme yok....
eğer puanlı bi atama olmazsa şikayet mekanizmasını işletmemiz gerekecek.
böyle saçmalık olmaz...

il içiler yapılacak, il dışılar yapılacak, eş durumu yapılacak, belki daha sonra başvuru alırlar...olmadı bir sınav daha yapılır sonra başvuru alınır...beklemeyin bence...bu kadar işin içinde kimse uğraşmaz anadolu lisesiyle..

hadi ama artık ya bari bişey deseler şunlar bunlar yapılacak şu tarihte de atama olacak falan filan bir açıklama bilgilendirme haber de mi olmaz kimse biz öğretmenleri 1 gram bile kaile almıyor nasıl bir ülke?

İl içi atama yönetmeliği yayınlandı bizim durumumuzda olanlarla ilgili tek bir madde yokk ne olacak sizce arkadaşlar?

Ya bu ne biçim iş.Bu alımları ne zaman yapacaklar tercihlerde anadolu liseleri gözükmüyor.Şimdi il içinde tercih yaparsam ve il içi atamam olursa daha sonra Anadolu Liselerine alım olduğu zaman engel çıkar mı?

dream81' Alıntı:
Ya bu ne biçim iş.Bu alımları ne zaman yapacaklar tercihlerde anadolu liseleri gözükmüyor.Şimdi il içinde tercih yaparsam ve il içi atamam olursa daha sonra Anadolu Liselerine alım olduğu zaman engel çıkar mı?
Teorik olarak çıkmaz. Ama burası Türkiye, her an her türlü mantıksız şey olabilir.

Bu arada konuyla ilgili şöyle bir yazı var.

Geri