Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
teknik sebeplerden (birilerinin puanını yukseltmek ) dolayı 1 ay ertelenir bu açıklama hic sasrmam !

puanlar aşağı yukarı belli,önemli olan okulların norm kadrosunun açık olması
yoksa hiçbirşeyin anlamı yok.

bu değişen cevap anahtarında bizim sınavda değişen varmı.Cevap anahtarını ben indiremiyorum.

97. soru iptal olmuş hocam web sayfalarında kullanılan tablo sorusu varya o soru iptal

17e doğru açıklanır bence. işin tuhafı ise kaç kişi var ki sınava giren hala açıklayamadılar...

arkadaşlar ben sınav ücretini yatırdım. başvurumu yaptım. ardından başvurumu iptal ettim. sınav ücretleri sınavdan 10 gün sonra iade edilecek dediler. ama 16 gün oldu bankaya gittim. halen yok. bir bilgisi olan varmı?

dersaneler Türkiye geneli deneme sınavı yapıyorlar. katılımı varın sizin düşünün. sonuçlar haftaya elinizde oluyorlar. hatalı soru yeni tespit edildiyse sonuçları da akşama kadar okurlar herhalde

yav soru hatalı olunca yeniden okutulmuyor ki bizde okulda optik kullanıyoruz soruyu iptal edip yeniden değerlendirmek yarım dakka sürüyor 1000 kişide 30sn. 10000 kişi olsa 300sn hadi iki kere kontrol edilsin 600sn yani 10dk tutar. :D

doğru tahmin etmişim 74 doğrum vardı. Sıralama belli değil ama ya onun da belli olması gerekmez miydi arkadaşlar ?

Geri