Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
gsume84' Alıntı:
arkadaşlar ben şişlide çalışıyorum istanbulda sınava kadıköy de gireceğim bu nasıl iş yaw? aynı durumda olan varmı?

benzer durumda olanlar varmış duyduğum kadarıyla.

planlama hatası sanırım

giriş belgesini onaylatan arkadaşlar; belgenin neresine onay yaptırdınız, hiç bir yerinde onay kısmı yok. yoksa resim üzerine mi mühür bastırdınız?

benim de kadıköy çıkmış.öfff uzak zaten tarih ve eğitim hiçbişey hatırlamkıyorum girmesem mi diye düşünüyorum :scared:

badsector' Alıntı:
giriş belgesini onaylatan arkadaşlar; belgenin neresine onay yaptırdınız, hiç bir yerinde onay kısmı yok. yoksa resim üzerine mi mühür bastırdınız?

Hocam resmin kenarına değecek şekilde mühürü bastı müdürüm :)

bil_teknik' Alıntı:
Anadolu Teknik Meslek Liseleri için sınava girmeye gerek varmıdır?[/quote
hocam meslek liselerine anadolu bölümlerine direk geçiş var ama düz anadolu da sınav gerekli

spring' Alıntı:
yağmurtan' Alıntı:
Otomatik şekil içerisine yazı yazmak için

I-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır
II-imleç nesne üzerinde iken sağ tıkla-metin ekle
III- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2 tuşuna basılır
yukarıdakilerden hangileri doğrudur?

Cevap II ve III yazıyor arkadaşlar. Anadolu liselerinde çıkmış sorudur. Yalnız II olması gerekmiyor mu?
bu soruda benimde kafam karıştı :(

F2 ye basınca olmuyo bildiğim kadarıyla :)

4+4+4 sistem geliyo ortada anadolu lisesi felan kalmayacakk bizde ne sınavına girioozzz bilmiyorum..:)

arkadaşlar sınav giriş belgesini renkli mi aldınız?
siyah beyaz olunca sorun olmaz di mi?

emrahsahan' Alıntı:
Ben şimdi böte mezunuyum sınavı kazanırsam anadolu meslek liselerine atanabilcek miyim?Önemli...

hocam meslek lisesi için tef mezunu olman lazım cunku sizler meslek liseleri için ilgili dersleri almadınız. siz sadece fen ve düz anadolu da görev yapabilirsiniz...

bolubeyi' Alıntı:
kafama takılan sorular :D
1) Anadolu Teknik Lisesinde çalışabilmek için sınava girmeye gerek varmı ?
sanırım EVET diyeceksiniz. ( Her türlü anadolu lisesi dediği için ) :D
2) Eğer yukarıdaki sorunun cevabı evet ise ATL lerde sadece bilişim bölümü yok. Elektrik, elektronik, makina vb. bölümlerde var atl bünyesinde. Burada söyle bir soru çıkıyor karşımıza. bu branşlar niye klavuzda yok :)

Anadolu Teknik Lisesinde çalışabilmek için sınava girmeye gerek varmı ?

hocam tef mezunu iseniz yönetmelikte yazıyor sizin anadolu meslek için sınava girmenize gerek yok (ben bu durumu yenı ogrendım) ama düz anadolulara öğretmen olmak için bu sınav lazım

kubracan06' Alıntı:
emrahsahan' Alıntı:
Ben şimdi böte mezunuyum sınavı kazanırsam anadolu meslek liselerine atanabilcek miyim?Önemli...

hocam meslek lisesi için tef mezunu olman lazım cunku sizler meslek liseleri için ilgili dersleri almadınız. siz sadece fen ve düz anadolu da görev yapabilirsiniz...
evet BOTE mezunları meslek lisesine atanamazlar ama küçük bir düzeltme yapalım;
BOTE mezunları TTK 80 sayılı çizelgeye göre meslek lisesine atanamıyorlar yani sizin dediğiniz gibi bote mezunları meslek liseleri için ders almadığından değil.bu kısım birçok kişinin yaptığı gibi bir yorum.Gerçekte ne düşünüp böyle karar almışlar bilmiyoruz tabi.Gerçekten BOTE mezunlarının ilgili dersleri alıp almadıklarını düşünmüş olabilirler de olmayabilirler de.

marmarabote' Alıntı:
ben mühürletmedim hiç :?

RESMİNİZ VARSA MÜHRE GEREK YOK SİYAH BEYAZ ÇIKTIDA ALABİLİRSİNİZ.

Fotoğraf bilgileriniz gelmiyor ise kurumunuza başvurarak resminizi Mebbis sistemine kaydettirebilirsiniz. Bu imkanı olmayan öğretmenler ile fotoğrafı net olarak görünmeyen öğretmenler, son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını belge üzerine yapıştırarak okul/kurumları tarafından mühürlenmesini sağlayacaklardır. Uyarı: Yazdırmadan önce sayfanın tamamen yüklendiğinden emin olunuz!

Bote mezunu olup ta meslek lisesinde çalışan çok arkadaşım var hemde yıllardır...arkadaşlar burası Türkiye :((

yarın ki sınavda herkesee başarılar arkadaşlar... Allah yardımıcımız olsun...

teşekkürler, herkese başarılar :)
arkadaşlar resmi kıyafetle mi gideceksiniz sınava?

hala açıklanmadı yaa puan değilde sıralamayı merak ediyom. 100 üzerinden doğru sayısı kaçsa puan o olur herhalde

Geri