gsume84' Alıntı:arkadaşlar ben şişlide çalışıyorum istanbulda sınava kadıköy de gireceğim bu nasıl iş yaw? aynı durumda olan varmı?
benzer durumda olanlar varmış duyduğum kadarıyla.
planlama hatası sanırım
gsume84' Alıntı:arkadaşlar ben şişlide çalışıyorum istanbulda sınava kadıköy de gireceğim bu nasıl iş yaw? aynı durumda olan varmı?
badsector' Alıntı:giriş belgesini onaylatan arkadaşlar; belgenin neresine onay yaptırdınız, hiç bir yerinde onay kısmı yok. yoksa resim üzerine mi mühür bastırdınız?
bil_teknik' Alıntı:Anadolu Teknik Meslek Liseleri için sınava girmeye gerek varmıdır?[/quote
hocam meslek liselerine anadolu bölümlerine direk geçiş var ama düz anadolu da sınav gerekli
spring' Alıntı:bu soruda benimde kafam karıştıyağmurtan' Alıntı:Otomatik şekil içerisine yazı yazmak için
I-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır
II-imleç nesne üzerinde iken sağ tıkla-metin ekle
III- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2 tuşuna basılır
yukarıdakilerden hangileri doğrudur?
Cevap II ve III yazıyor arkadaşlar. Anadolu liselerinde çıkmış sorudur. Yalnız II olması gerekmiyor mu?
sulsen' Alıntı:4+4+4 sistem geliyo ortada anadolu lisesi felan kalmayacakk bizde ne sınavına girioozzz bilmiyorum..
emrahsahan' Alıntı:Ben şimdi böte mezunuyum sınavı kazanırsam anadolu meslek liselerine atanabilcek miyim?Önemli...
bolubeyi' Alıntı:kafama takılan sorular
1) Anadolu Teknik Lisesinde çalışabilmek için sınava girmeye gerek varmı ?
sanırım EVET diyeceksiniz. ( Her türlü anadolu lisesi dediği için )
2) Eğer yukarıdaki sorunun cevabı evet ise ATL lerde sadece bilişim bölümü yok. Elektrik, elektronik, makina vb. bölümlerde var atl bünyesinde. Burada söyle bir soru çıkıyor karşımıza. bu branşlar niye klavuzda yok
Anadolu Teknik Lisesinde çalışabilmek için sınava girmeye gerek varmı ?
evet BOTE mezunları meslek lisesine atanamazlar ama küçük bir düzeltme yapalım;kubracan06' Alıntı:emrahsahan' Alıntı:Ben şimdi böte mezunuyum sınavı kazanırsam anadolu meslek liselerine atanabilcek miyim?Önemli...
hocam meslek lisesi için tef mezunu olman lazım cunku sizler meslek liseleri için ilgili dersleri almadınız. siz sadece fen ve düz anadolu da görev yapabilirsiniz...
marmarabote' Alıntı:ben mühürletmedim hiç :?
cefecan' Alıntı:az kaldı hiç bakmadım off be inşallah boşuna gitmez paramız.
spring' Alıntı:yarın ki sınavda herkesee başarılar arkadaşlar... Allah yardımıcımız olsun...
bende tam onu soucaktım açıklandımı acaba diye??eses' Alıntı:sınav sonuçları bugun açıklanacaktı açıklanmış mıdır?
aminn.. bu ülkede herşey için sanırım bu sözü söylemek gerekiyor ...eses' Alıntı:hayırlısı olsun