Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
600bin öğretmen olduğunu düşünürsek bunun 1/3'ü sınıfçı, kaldı 400bin ve sınava girebilecek bölümlerde kısıtlı eee ne kadar öğretmen girebilir ki hala giriş belgeleri piyasada yok?

Arkadaşlar giriş belgesini okula onaylatmak zorunlu mu? Yoksa fotoğraf belirgin değilse mi onaylatacağız ?

kılavuzda
"a. 01 Mart 2012 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr adresinden yayımlanan
“fotoğraflı sınav giriş belgesi” aday tarafından alınacaktır, bağlı bulunduğu eğitim
kurumu/birimi tarafından onaylatılacaktır."
diyor bu onay da nerden çıktı? illa okula mı onaylatmak gerekiyor?Bir de noterden isteselermiş hayret bişey ya!

okula onaylatıcakk diye biliyorumm bende.. artı bide kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecekmişiz !!! saka gibi

Benim kadrom başka okulda görevlendirildiğim okula onaylattım sorun olur mu?

Fotoğraf bilgileriniz gelmiyor ise kurumunuza başvurarak resminizi Mebbis sistemine kaydettirebilirsiniz. Bu imkanı olmayan öğretmenler ile fotoğrafı net olarak görünmeyen öğretmenler, son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını belge üzerine yapıştırarak okul/kurumları tarafından mühürlenmesini sağlayacaklardır. Uyarı: Yazdırmadan önce sayfanın tamamen yüklendiğinden emin olunuz!

FOTOĞRAFIM GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN ONAYLATMASAM OLUR DİYE ANLADIM BEN. YİNE DE ONAYLATMAK MI GEREKİYOR DİYORSUNUZ?

zilal' Alıntı:
Fotoğraf bilgileriniz gelmiyor ise kurumunuza başvurarak resminizi Mebbis sistemine kaydettirebilirsiniz. Bu imkanı olmayan öğretmenler ile fotoğrafı net olarak görünmeyen öğretmenler, son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını belge üzerine yapıştırarak okul/kurumları tarafından mühürlenmesini sağlayacaklardır. Uyarı: Yazdırmadan önce sayfanın tamamen yüklendiğinden emin olunuz!

FOTOĞRAFIM GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN ONAYLATMASAM OLUR DİYE ANLADIM BEN. YİNE DE ONAYLATMAK MI GEREKİYOR DİYORSUNUZ?

Fotoğraf yoksa onaylatmak gerekiyor anlamına geliyor bence de.

Bir önceki sınavda fotoğrafımız olduğu için herhangi bir onay işlemine gerek kalmamıştı

Arkadaşlar sınavda yanlış cevapların doğruları götürme durumu var mı? Klavuzun bi bölümünü okudum yok gibi.

"Sınava giren tüm adaylar için [Puan= (Doğru Sayısı /Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılarak baĢarı puanı hesaplanacaktır." deniliyor, benim anladığım doğru cevaplar deniliyor, net denilmiyor.

Otomatik şekil içerisine yazı yazmak için

I-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır
II-imleç nesne üzerinde iken sağ tıkla-metin ekle
III- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2 tuşuna basılır
yukarıdakilerden hangileri doğrudur?

Cevap II ve III yazıyor arkadaşlar. Anadolu liselerinde çıkmış sorudur. Yalnız II olması gerekmiyor mu?

yağmurtan' Alıntı:
Otomatik şekil içerisine yazı yazmak için

I-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır
II-imleç nesne üzerinde iken sağ tıkla-metin ekle
III- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2 tuşuna basılır
yukarıdakilerden hangileri doğrudur?

Cevap II ve III yazıyor arkadaşlar. Anadolu liselerinde çıkmış sorudur. Yalnız II olması gerekmiyor mu?
bu soruda benimde kafam karıştı :(

badsector' Alıntı:
marmarabote' Alıntı:
spring' Alıntı:
okula onaylatıcakk diye biliyorumm bende.. artı bide kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecekmişiz !!! saka gibi

kılık kıyafet olayını nerede okudunuz hocam :scared: :!:

Kılık kıyafetle ilgili durum nerede yazıyor Hocam ben göremedim.

klavuzda yer alıyor hocamm

Belgede eğer resminiz yoksa resim yapıştırıp ve ya mebbisten eklettirip onaylatacaksınız, diğer türlü onaya gerek yok. Aynı zamanda F2 ile şekile metin eklenmiyor bencede. Sorunun cevabı yanlış olabilir mi? Office 2007'e alıştık, inşallah 2007 çıkar sınavda.

arkadaşlar ben şişlide çalışıyorum istanbulda sınava kadıköy de gireceğim bu nasıl iş yaw? aynı durumda olan varmı?

makikosan' Alıntı:
Belgede eğer resminiz yoksa resim yapıştırıp ve ya mebbisten eklettirip onaylatacaksınız, diğer türlü onaya gerek yok. Aynı zamanda F2 ile şekile metin eklenmiyor bencede. Sorunun cevabı yanlış olabilir mi? Office 2007'e alıştık, inşallah 2007 çıkar sınavda.

okullarda hala 2003 kitapları okutuyoruz hocam ama :((( meb bu sene yeni basım kitapları yine ve yine office 2003 ve Win XP olarak göndermiş

Geri