zilal' Alıntı:Fotoğraf bilgileriniz gelmiyor ise kurumunuza başvurarak resminizi Mebbis sistemine kaydettirebilirsiniz. Bu imkanı olmayan öğretmenler ile fotoğrafı net olarak görünmeyen öğretmenler, son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını belge üzerine yapıştırarak okul/kurumları tarafından mühürlenmesini sağlayacaklardır. Uyarı: Yazdırmadan önce sayfanın tamamen yüklendiğinden emin olunuz!
FOTOĞRAFIM GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN ONAYLATMASAM OLUR DİYE ANLADIM BEN. YİNE DE ONAYLATMAK MI GEREKİYOR DİYORSUNUZ?
spring' Alıntı:okula onaylatıcakk diye biliyorumm bende.. artı bide kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecekmişiz !!! saka gibi
marmarabote' Alıntı:spring' Alıntı:okula onaylatıcakk diye biliyorumm bende.. artı bide kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecekmişiz !!! saka gibi
kılık kıyafet olayını nerede okudunuz hocam :scared: :!:
bu soruda benimde kafam karıştıyağmurtan' Alıntı:Otomatik şekil içerisine yazı yazmak için
I-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır
II-imleç nesne üzerinde iken sağ tıkla-metin ekle
III- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2 tuşuna basılır
yukarıdakilerden hangileri doğrudur?
Cevap II ve III yazıyor arkadaşlar. Anadolu liselerinde çıkmış sorudur. Yalnız II olması gerekmiyor mu?
badsector' Alıntı:marmarabote' Alıntı:spring' Alıntı:okula onaylatıcakk diye biliyorumm bende.. artı bide kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecekmişiz !!! saka gibi
kılık kıyafet olayını nerede okudunuz hocam :scared: :!:
Kılık kıyafetle ilgili durum nerede yazıyor Hocam ben göremedim.
makikosan' Alıntı:Belgede eğer resminiz yoksa resim yapıştırıp ve ya mebbisten eklettirip onaylatacaksınız, diğer türlü onaya gerek yok. Aynı zamanda F2 ile şekile metin eklenmiyor bencede. Sorunun cevabı yanlış olabilir mi? Office 2007'e alıştık, inşallah 2007 çıkar sınavda.
gsume84' Alıntı:arkadaşlar ben şişlide çalışıyorum istanbulda sınava kadıköy de gireceğim bu nasıl iş yaw? aynı durumda olan varmı?