hocam ben başvurumu yaptım.. bir anadolu lisesine norm fazlasından dilekçeyle gitmiştim.bu sene başka bir anadolu lisesine geçmek istiyorum açılırsa tayin istemek amacıyla...spring' Alıntı:hala anadolu lisesinde calısan arkadaşlar basvuru yapanlar varmı?
yanlış düşünüyorsunuz hocam 14 saat ders seçildi bana..sdh' Alıntı:bi de ilköğretimde okullar biraz daha gönüllü BT seçiyor gibi geliyor bana.Liseler çok tercih etmezler gibi BT dersini sanki. ( şu hale bak yahu sınava bile girmek istemiyoruz ders seçmesi yüzünden. :verymad: )
Öğretmenler beş dakika derse geç girse ortalığı yıkanların kendi personellerine sözü geçmiyor. Bu telefonlara bakmaktan sorumlu olup da işini yapmayan şerefsizlerin de Allah belasını versin.seraser' Alıntı:Numaralar devamlı meşgul :?
katılıyorummm ...dizzy' Alıntı:Acayip sinirliyim bu nasıl iş. Neden biz ? Müdür yardımcılığında sıkıntı bunda sıkıntı..
Yeter artık ya...
gececiler' Alıntı:benim düzelmiş "Banka dekontu bilgilerinize ulaşılamadı." hatası cıkıyo artık
oncden 3 yıl diyodu
dizzy' Alıntı:gececiler' Alıntı:benim düzelmiş "Banka dekontu bilgilerinize ulaşılamadı." hatası cıkıyo artık
oncden 3 yıl diyodu
Nasıl bir düzeltme yaptırdın? Ben de hala 3 yıl diyor..
Hocam bu her kurum için geçerli olan bir durum.hakanotuken' Alıntı:sınava girip yeterli puan alıp herhangi bir okula yerleştiğimiz taktirde 3 sene o okuldan tayin isteyemediğimiz yolunda bir duyum aldım bu doğru mu?
osy' Alıntı:arkadaşlar ben 2009 daki sınava girmiştim. arada bir atama oldu mu bilmiyorum...
şimdii 2009 daki sınav geçersiz mi oldu? bir bilginiz var mı?
2009'daki sınava göre iki tane atama yapıldı. 2012'deki sınav yapılınca 2009 sonuçları geçersiz olacak.osy' Alıntı:arkadaşlar ben 2009 daki sınava girmiştim. arada bir atama oldu mu bilmiyorum...
şimdii 2009 daki sınav geçersiz mi oldu? bir bilginiz var mı?
harunikiz' Alıntı:arkadaşlar bende 4,5 yıldır öğretmenlik yapıyorum. 1 sene stajyerlik = 4,5-1 = 3,5 ** 1 sene askerlik 3,5-1 = 2,5 olduğu için mi acaba giriş yapamıyorum.
yoksa ilköğretimlerde bilişim teknolojileri branşına 2 yıl önce falan geçildi (branş değişikliği yaptırmışlardı) ondan dolay teknik bir aksaklık mı sebebini bilen yok mu 2 gündür inkılap çalışıyorum boşuna mı çalıştım (
uygulama sınavı bizimle ilgili değil hocamedacomü' Alıntı:arkadaşlar kılavuzda belirtilen "valiliklerce yapılacak olan uygulama sınavı" nedir? bilen var mı acaba.
serko78' Alıntı:Şu an ki ilimde 5 senedir bulunmaktayım, Bu sınavdan aldığım puanla bir and. lisesine yerleşirsem bu durum mayıs da il dışı atama istememe engel oluyor mu? 3 yıl şartı sadece aynı ilde 3 yıl mı? yok sa aynı okulda 3 yıl mı? il dışı tayin istemek için?