Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
spring' Alıntı:
hala anadolu lisesinde calısan arkadaşlar basvuru yapanlar varmı?
hocam ben başvurumu yaptım.. bir anadolu lisesine norm fazlasından dilekçeyle gitmiştim.bu sene başka bir anadolu lisesine geçmek istiyorum açılırsa tayin istemek amacıyla...

sdh' Alıntı:
bi de ilköğretimde okullar biraz daha gönüllü BT seçiyor gibi geliyor bana.Liseler çok tercih etmezler gibi BT dersini sanki. ( şu hale bak yahu sınava bile girmek istemiyoruz ders seçmesi yüzünden. :verymad: )
yanlış düşünüyorsunuz hocam 14 saat ders seçildi bana..

Bizde de seçiliyor ama sınıf sayısı az:(( okulların sucu yok... en azından benimkinde!!

arkadaşlar ben ilk gün parayı yatırdım 20.02.2006 tarihinde göreve başladım. Sisteme giriş yaptım 1-2 gün önce başvuru yapabiliyordum ama bugün girdim hata mesajı alıyorum 10/03/2012 tarihi itibariyle belirtilen branşlarda en az 3 (üç) yıl öğretmenlik yapmış olmanız gerekmektedir. Bu nasıl iş anlamıyorum?

Acayip sinirliyim bu nasıl iş. Neden biz ? Müdür yardımcılığında sıkıntı bunda sıkıntı..
Yeter artık ya...

meb yaparda düzgün yapar mı hocam illa ki eksiği gediği olur :verymad: ne doğru düzgün klavuz yayınlarlar ne de sistem yaparlar :!:

seraser' Alıntı:
Numaralar devamlı meşgul :?
Öğretmenler beş dakika derse geç girse ortalığı yıkanların kendi personellerine sözü geçmiyor. Bu telefonlara bakmaktan sorumlu olup da işini yapmayan şerefsizlerin de Allah belasını versin.

benim düzelmiş "Banka dekontu bilgilerinize ulaşılamadı." hatası cıkıyo artık
oncden 3 yıl diyodu

dizzy' Alıntı:
gececiler' Alıntı:
benim düzelmiş "Banka dekontu bilgilerinize ulaşılamadı." hatası cıkıyo artık
oncden 3 yıl diyodu

Nasıl bir düzeltme yaptırdın? Ben de hala 3 yıl diyor..

sadece basvuru ekranındaki iletişim sayfasından durumu bildiren mail attım 2 gun sonra düzeldi, onun dısında bişey yapmadım hocam

Şimdi baktım tekar..Benimki de düzeldi. Banka dekontu uyarısı veriyor..
Sanırım Egitek sorunu düzeltti..

sınava girip yeterli puan alıp herhangi bir okula yerleştiğimiz taktirde 3 sene o okuldan tayin isteyemediğimiz yolunda bir duyum aldım bu doğru mu?

ee arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar? bu aradaa elinizde bol bol taktir teşekkür vardır değilmi? :)))

Nedir bu anadolu kadrrosu sevdası anlayamıyorum. Memleket teki 3 liseden biri zaten anadolu lisesi... öğrenciler orta zeka 5 uıl oldu and. kadrosundayım bir faydasını görmedim. 80 lira nıza yazık etmeyin.

arkadaşlar ben 2009 daki sınava girmiştim. arada bir atama oldu mu bilmiyorum...
şimdii 2009 daki sınav geçersiz mi oldu? bir bilginiz var mı?

osy' Alıntı:
arkadaşlar ben 2009 daki sınava girmiştim. arada bir atama oldu mu bilmiyorum...

sınavlar yeni sınava kadar geçerliliğini korur. sınadan sonra 2009 sınav sonuçları bir işe yaramaz

osy' Alıntı:
2009'daki sınava göre iki tane atama yapıldı. 2012'deki sınav yapılınca 2009 sonuçları geçersiz olacak.

harunikiz' Alıntı:
arkadaşlar bende 4,5 yıldır öğretmenlik yapıyorum. 1 sene stajyerlik = 4,5-1 = 3,5 ** 1 sene askerlik 3,5-1 = 2,5 olduğu için mi acaba giriş yapamıyorum.
yoksa ilköğretimlerde bilişim teknolojileri branşına 2 yıl önce falan geçildi (branş değişikliği yaptırmışlardı) ondan dolay teknik bir aksaklık mı sebebini bilen yok mu 2 gündür inkılap çalışıyorum boşuna mı çalıştım :((

inkılap var mıydı sınav sorularında..

arkadaşlar bende meslek lisesinde çalışıyorum şu anda... bu sınava girip başka bir anodolu teknik liselerine başvuruda bulunabilirmiyim...

arkadaşlar kılavuzda belirtilen "valiliklerce yapılacak olan uygulama sınavı" nedir? bilen var mı acaba.

Şu an ki ilimde 5 senedir bulunmaktayım, Bu sınavdan aldığım puanla bir and. lisesine yerleşirsem bu durum mayıs da il dışı atama istememe engel oluyor mu? 3 yıl şartı sadece aynı ilde 3 yıl mı? yok sa aynı okulda 3 yıl mı? il dışı tayin istemek için?

serko78' Alıntı:
Şu an ki ilimde 5 senedir bulunmaktayım, Bu sınavdan aldığım puanla bir and. lisesine yerleşirsem bu durum mayıs da il dışı atama istememe engel oluyor mu? 3 yıl şartı sadece aynı ilde 3 yıl mı? yok sa aynı okulda 3 yıl mı? il dışı tayin istemek için?

Hocam aynı ilde 3 yıl şartı var.Engel olmaz tayin istemenize eger kadroya gecersenizde açık olan adn liselerinide istersiniz.

Geri