dizzy' Alıntı:Sanırım bu hatayı ilköğretimde calısanlara veriyor.
Şimdi nasıl başvuracağz?
evet takım elbisee ) ilk kez bir sınav klavuzunda böyle bir ibare görüyorum ...eses' Alıntı:e. Adaylar, Merkezî Sistem Sınav Yönergesi’nin 23. maddesi gereği; “16/7/1982 tarihli ve
8/5105 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kamu Kurum ve KuruluĢlarında
ÇalıĢan Personelin Kılık Kıyafetine Dair Yönetmelik’e uygun kıyafetle sınava geleceklerdir.”
burda ne demek istiyor..acaba resmi kıyafet mi?
metix' Alıntı:Arkadaşlar bende 4,5 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Sınav başvuru ekranında
"10/03/2012 tarihi itibariyle belirtilen branşlarda en az 3 (üç) yıl öğretmenlik yapmış olmanız gerekmektedir"
diye bir uyarı veriyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Nasıl düzelttrieceğiz?
illo' Alıntı:arkadaşlar ilköğretimde olup da başvuru yapabilen varmı?bilelim de ona göre para yatıralım sıkıntı olmasın
tanes' Alıntı:yine bir meb klasiği, başvuru ekranı açılmıyor :verymad:
Sözleşmeli olması ile bir durum olduğunu zannetmiyorum..2005 te kadrolu atandım bana da hata veriyor..strangerX' Alıntı:5 yıldır ilköğretimde çalışıyorum bunun 4,5 yılı sözleşmeli olarak geçti. Bankaya para yatırdım ve en az 3 yıllık çalışma hatası veriyor. MEB'in yapacağı bu kadar olur. Paramızı nasıl geri alacağız?
http://basvurular.meb.gov.tr/bsv1/AndFe ... Basvurusu/nicelik' Alıntı:arkadaşlar nerden başvuru yapıyoruz bi türlü bulamıyorum ben sadece kılavuzu görebiliyorum.
ben de kararsız kaldım,ders sıkıntısı çok olmaz mı liselerde? A.Liselerinde çalışan arkadaşlar durumlar orda nasıl bilgilendirseler bizi?angel_33' Alıntı:Arkadaşlar başvurmaya değer mi sizce? Ben kararsızım açıkçası..Hiçbir lise seçmiyor dersi bizim burda norm yok! Girmenin anlamı var mı?
anadolu lisesinde 6 saat dersi zor seçtik. toplam 19 sınıfımız var. demem o ki ileride formatörlüğe kadro verme gibi bi güzellik yaparlarsa belki bize öncelik verirler anadolu lisesinde diye girmeyi düşünenlerdenim. yoksa ilköğretim, genel lise ve anadolu lisesinin ders yönünden hiçbir farkı yok. sadece öğrenci grubu farklı. dersler yine seçmeli. idare ile aran iyiyse her yıl en az altı saat seçerek norm fazlası olarak devam edebilirsin, ben öyle yapıyordum. bundan sonra ne yaparlar bilmem. sınavla anadolu lisesine atandığımızda norm fazlası olmayacağız diye bi garanti de yok. yine norm sıkıntısı çekeceğiz. belki bt rehber öğretmenliği filan diye bişeyler olursa diye umut ediyor insan. Ben böte mezunuyum, beni anadolu lisesine, öğretmen lisesine, fen lisesine sınavla alacaksa; ben sınava girmediğimde (meslek lisesi yolu zaten kapalı) ilköğretimlere ikişer ikişer mi verecekler. okullar anadolu lisesine dönüştürülüyor zaten. cevap bekleyen soru çok ama mantıklı açıklama yapan kurum yok bizim işler hep Türkişşşşşş....sdh' Alıntı:ben de kararsız kaldım,ders sıkıntısı çok olmaz mı liselerde? A.Liselerinde çalışan arkadaşlar durumlar orda nasıl bilgilendirseler bizi?angel_33' Alıntı:Arkadaşlar başvurmaya değer mi sizce? Ben kararsızım açıkçası..Hiçbir lise seçmiyor dersi bizim burda norm yok! Girmenin anlamı var mı?
duyacağın boş cevaplardansa meşgul olmaları iyidir hocamseraser' Alıntı:Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray,Ankara, Antalya,Ardahan, Aydın, Balıkesir, Siirt, Tunceli (0312) 413 12 37 pgm_atama_yerdeg26@meb.gov.tr
Amasya, Batman, Bilecik, Bitlis,Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne,Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane (0312) 413 12 37 pgm_atama_yerdeg27@meb.gov.tr
Bingöl, Çankırı, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta,İstanbul, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu (0312) 413 15 54 pgm_atama_yerdeg28@meb.gov.tr
İzmir, Karabük, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir,Kilis,Kütahya, Malatya,Mardin, Muş, Nevşehir (0312) 413 12 37 pgm_atama_yerdeg29@meb.gov.tr
Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye,Sakarya,Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova,Zonguldak (0312) 413 15 54 pgm_atama_yerdeg30@meb.gov.tr
Adıyaman, Artvin, Bartın, Bayburt, Denizli, Düzce, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Rize, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Yozgat (0312) 413 15 54
Numaralar devamlı meşgul :?