aynı durumdayız hocam ne olacağı belirsiz..i_ersen' Alıntı:ben geçen sene il içinde norm fazlasından dolayı anadolu lisesine atandım. sınavada hiç girmedim ne olacak şimdi. ben girmek istemiyorum...
Nayır.. Meslek varya ortasında, o problem..emrahsahan' Alıntı:Ben şimdi böte mezunuyum sınavı kazanırsam anadolu meslek liselerine atanabilcek miyim?Önemli...
serko78' Alıntı:Son sınava girip tayin istememiştim bu sınava girmeden tayin isteyebiliyor muyum?
serko78' Alıntı:Son sınava girip tayin istememiştim bu sınava girmeden tayin isteyebiliyor muyum?
eses' Alıntı:aynı durumdayız hocam ne olacağı belirsiz..i_ersen' Alıntı:ben geçen sene il içinde norm fazlasından dolayı anadolu lisesine atandım. sınavada hiç girmedim ne olacak şimdi. ben girmek istemiyorum...
Sınavlarla alımda son sınav puanı baz alınıyor hocam. Önceki sınavın puanları son sınavla geçersiz olur.serko78' Alıntı:Son sınava girip tayin istememiştim bu sınava girmeden tayin isteyebiliyor muyum?
euners' Alıntı:Sözleşmeli çalışılan süre bu 3 yıl öğretmenliğe dahil mi? 2008 de sözleşmeli başlayıp 2010 da kadroya geçen biri sınava girebilir mi? :cry:
bilgilisayar' Alıntı:Bu 80 tl de neyin nesi ya ÖSYM sınavları bile 35-40 tl bu ücret çoooook fazla bu konuda bakanlığı mail yağmuruna tutmak lazım herkes tepki gösterirse belki biraz düşürürler.
Bir de bu sınav ücreti mutlaka bankaya elden yatacak diyor, internetten yatırılamaz diyor bunun mantığı nedir ya bu zamanda herşey internet üzerinden yapılırken illaki bankaya gidip sıra mı bekleyecez, bunu yazan uygulayan kimse kendini bu zamana göre güncellemesi lazım
ebrg' Alıntı:Arkadaşlar peki hangi kaynaklardan hazırlanmayı düşünüyorsunuz. İlk defa bu sınava girmeyi düşünüyorum. Bu konuda kaynak önerisini paylaşan olursa sevinirim..
hugo4545' Alıntı:80TL sınav ücreti mi olur.. ALES bile o kadar değil.
netame' Alıntı:euners' Alıntı:Sözleşmeli çalışılan süre bu 3 yıl öğretmenliğe dahil mi? 2008 de sözleşmeli başlayıp 2010 da kadroya geçen biri sınava girebilir mi? :cry:
Kılavuzda aylıksız izinler hariç diyor, sözleşmeli ile geçen süreden bahsetmiyor, zaten khk ile sürelerin birleşmiş olması lazım, mebbisteki görev sürenize bir bakın bence..