Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
Sınav puanı başvuru ekranında görünür. Şu an başvuru ekranı açılmadığına göre kimse göremez. Bir de anadolu liseleri için de ek 1 formu kullanılacak,sadece fen liseleri için değil. Ek1 formun mebbise entegre edildiğini göreceksiniz.

Arkadaşlar bir sorum olacak, ben anadolu teknik lisesine sınavsız ilk atamada atandım daha sonra bu meslek lisenin anadolu kısmı kaldırıldı. Şimdi halk eğitim merkezinde görev yapıyorum. Mart ayında olan sınava girdim. Usulüne uygun olarak atananlar yeniden atamaya başvurabilecek diyo. Şimdi ben yeniden atamaya başvurabilir miyim?

aringosa26' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorum olacak, ben anadolu teknik lisesine sınavsız ilk atamada atandım daha sonra bu meslek lisenin anadolu kısmı kaldırıldı. Şimdi halk eğitim merkezinde görev yapıyorum. Mart ayında olan sınava girdim. Usulüne uygun olarak atananlar yeniden atamaya başvurabilecek diyo. Şimdi ben yeniden atamaya başvurabilir miyim?
Hocam sınavsız atandıysan başvuramazsın şimdi. Bu daha önce sınava girmiş atanmış, sonra başka bi kuruma atananlar için geçerli diye biliyorum.

Bende öyle anlamıştım ferdierdem55 hocam, o zaman ilk atamayı bekleyeceğiz, başka çare yok. Sınavsız görev yapan çok öğretmen var, sınava giren kazanan öğretmen var, bakalım meb nasıl kalkacak işin içinden

spring' Alıntı:
mebbis' Alıntı:
Hocam bu iş davalık ve sarpa sarmış durumda. Ben şu an anadolu lisesinde çalışıyorum ama düzliseden dönüştüğü için kadrom düz lise kısmında. Nasıl oluyorsa 10. maddeden dolayı başvuru hakkı vermiyor bana. başka okulda açsa başvuramıyorum. Sınav yalan oldu. :verymad:

hocam benimde kadrom anadolu lisesinde şimdi ilk atamaya başvuramayacakmıyız biz??? peki anadolu kadrosu vericeklermi???

başvuru hakkı tanımamışlar hocam bizlere 10. maddeye göre.

aringosa26' Alıntı:
Bende öyle anlamıştım ferdierdem55 hocam, o zaman ilk atamayı bekleyeceğiz, başka çare yok. Sınavsız görev yapan çok öğretmen var, sınava giren kazanan öğretmen var, bakalım meb nasıl kalkacak işin içinden
Hocam sınavsız atananlar Anadolu liselerinde kadro alamazlarsa başka yere göndermeyecekler. Hatta o Anadolu lisesinde norm bile açmayacaklar. Ama anadolu lisesi kadrosu da vermeyecekler. Sınavsız atanan kişi ne zaman başka bi okula gider o zaman o anadolu lisesinde norm açacaklar. (diye biliyorum :) )

Arkadaşlar şu anda bazı illerin açıkladığı kadrolar sadece yeniden atama için mi acaba? Yani ilk atamada farklı okul mu açacaklar? Umarım ilk atama için de farklı okullar gösterirler.

_su_' Alıntı:
Arkadaşlar bu 17. madde nedir ya, bu maddeye kalırsa sınava boşuna girmişiz. Ben normal liseden anadoluya dönüştürülen bir lisedeyim ve bu durumda bizi anadolu kadrosuna sınavsız mı geçirecekler? Ama ben başka bir anadolu lisesine geçmek istiyordum ve bu şartlar altında o da imkansız görünüyor :verymad:

hocam sınavsız Anadolu lisesinde çalışanlar okulunda mı kalacak. bu cok sacma dgeilmi.. o zaman millieti niye sınava soktular...

mebbis' Alıntı:
spring' Alıntı:
mebbis' Alıntı:
Hocam bu iş davalık ve sarpa sarmış durumda. Ben şu an anadolu lisesinde çalışıyorum ama düzliseden dönüştüğü için kadrom düz lise kısmında. Nasıl oluyorsa 10. maddeden dolayı başvuru hakkı vermiyor bana. başka okulda açsa başvuramıyorum. Sınav yalan oldu. :verymad:

hocam benimde kadrom anadolu lisesinde şimdi ilk atamaya başvuramayacakmıyız biz??? peki anadolu kadrosu vericeklermi???

başvuru hakkı tanımamışlar hocam bizlere 10. maddeye göre.

ee ne olucak peki? sınavsız atandık diyee onca zahmet şimdide başvuramayacaksınız diyorlar ????

ulass' Alıntı:
Arkadaşlar şu anda bazı illerin açıkladığı kadrolar sadece yeniden atama için mi acaba? Yani ilk atamada farklı okul mu açacaklar? Umarım ilk atama için de farklı okullar gösterirler.

Evet, ilk ve yeniden atama kontenjanları her zaman ayrı olur.Önceki atamada dolmayan yeniden atama okullarını da sonradan ilk atama kontenjanına dahil etmişlerdi.Amaç doldurmak çünkü

aringosa26' Alıntı:
O zaman sınav yapmalarının hiç bir anlamı yok ki ferdierdem55 hocam, boşu boşuna sınava girmiş olduk
Hocam hatalarını başka bi hatayla düzeltmeye çalışıyolar işte. Olan başka birilerine oluyo. Zamanında hiç atamayacaklardı sınavsız olarak. Şimdi onları gönderseler nereye göndercekler. Ya onlar mağdur olacak ya da sınava girenler. Sınava boşuboşuna mı girdik bilmiyorum ama boşu boşuna da olsa riske atmamak için girmek gerekti :) Hakkımızda hayırlısı bakalım..

ilkbaharsu' Alıntı:
ulass' Alıntı:

Evet, ilk ve yeniden atama kontenjanları her zaman ayrı olur.Önceki atamada dolmayan yeniden atama okullarını da sonradan ilk atama kontenjanına dahil etmişlerdi.Amaç doldurmak çünkü
O zaman bizim branş biraz daha mı şanslı acaba :) Bizim branştan kolay kolay yeniden atamaya başvuracak birileri çıkmaz diye düşünüyorum. Gerçi başvuracak okul sayısı da çok çok az ama yinede bizim branş genelde sınav puanıyla alacak.

ferdierdem55' Alıntı:
aringosa26' Alıntı:
O zaman sınav yapmalarının hiç bir anlamı yok ki ferdierdem55 hocam, boşu boşuna sınava girmiş olduk
Hocam hatalarını başka bi hatayla düzeltmeye çalışıyolar işte. Olan başka birilerine oluyo. Zamanında hiç atamayacaklardı sınavsız olarak. Şimdi onları gönderseler nereye göndercekler. Ya onlar mağdur olacak ya da sınava girenler. Sınava boşuboşuna mı girdik bilmiyorum ama boşu boşuna da olsa riske atmamak için girmek gerekti :) Hakkımızda hayırlısı bakalım..

sınavla atama bekleyip gidecekleri kadroların sınavsız atama ile dolduğunu görenler dava açacaklar...

en basından beri herzaman öğretmen mağdur neresinden bakılırsa bakılsın:(((
sınavsız atanandaa sonradan sınava girendee... hep bekleyiş ve hep bişeyler düzelirmi ümidi...??? yoruldum ben artık cidden o kadar uzun zaman olduki..

ferdierdem55' Alıntı:
ilkbaharsu' Alıntı:
ulass' Alıntı:

O zaman bizim branş biraz daha mı şanslı acaba :) Bizim branştan kolay kolay yeniden atamaya başvuracak birileri çıkmaz diye düşünüyorum. Gerçi başvuracak okul sayısı da çok çok az ama yinede bizim branş genelde sınav puanıyla alacak.

Kontejyanların ayrı olmasına sevindim doğrusu.İlimizin açıkladığı yeniden atama listesinde bizim branşta ticaret meslek lisesinde,diğer branşlarda da anadolu olan veya olmayan meslek liseleri de açık görünüyor.Başında Anadolu yazmayan normal meslek liseleri neden açık acaba? Onların da mı anadolu kadrosu var? Ayrıca bu arada ben teknik eğitim mezunuyum: atamaya Anadolu Meslek Liseleri de dahil mi acaba bizim branşta?

nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
aringosa26' Alıntı:

sınavla atama bekleyip gidecekleri kadroların sınavsız atama ile dolduğunu görenler dava açacaklar...
Hocam tersini düşünün bi de. Adam Eş durumu ya da benzer atamalarla atanmış. Şimdi bu adamı norm fazlası olmadığı halde başka bir yere göndermeye kalkarsan bu adam da dava açacaktır. Yani olayın özü iki ucu b**** deynek :)

ferdierdem55' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
aringosa26' Alıntı:

Hocam tersini düşünün bi de. Adam Eş durumu ya da benzer atamalarla atanmış. Şimdi bu adamı norm fazlası olmadığı halde başka bir yere göndermeye kalkarsan bu adam da dava açacaktır. Yani olayın özü iki ucu b**** deynek :)

Sınavsiz atama yapılamayacağına dair mahkeme kararları var. Sınavsiz atanan arkadaslar da mahkeme yolu ile Sınavsiz atama olabileceğine dair mahkeme kararı çıkartmaları gerek.

sınavsız çalışanlar ya her türlü usulsuz girmi,ştir. kimisi şansına kimisi torpille kimiside bosluktan... sonucta haksızlık...

arkadaşlar mebbisde Anadolu yeniden atama, başvuru işlemlerine tıklayınca hata sayfası çıkıyor, bugün oldu ayın 13 ü ne zaman düzelecek de başvuru yapılacak acaba??

Planlar günü gününe zamanında.., zümreler günü günüe zamanında.., geciktirdinmi yesin fırçayı. Kendi takvimine uymayan MEB, ne verdin ki ne istiyorsun? Balık baştan..

Geri