Anadolu Lisesi Sınavı 10 Mart 2012

Kodla Büyü
eşekkür belgesi puan olarak sayılmamış

İlçe mem den aldıgım vardı.

Mebbiste kaydıda var.

İlçe me in verdiği olduğundan mı ? acaba

memo-x' Alıntı:
eşekkür belgesi puan olarak sayılmamış

İlçe mem den aldıgım vardı.

Mebbiste kaydıda var.

İlçe me in verdiği olduğundan mı ? acaba

Hocam bildiğim kadarıyla kaymakamlık, valilik ve bakanlık belgeleri puan değeri taşıyor

ilk başvuru ekranına girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar. Eşimin branşı ingilizce, onda da aynı hata var.

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bu TC Kimlik numaralı kimse bulunamadı

Bu hata ile karşılaşan başkaları da var mı acaba ?

"Bu TC Kimlik numaralı kimse bulunamadı" bu hatayı veren varmı? ben önce girmiştim okulları gördüm şimdi hata veriyor?

ilyas33' Alıntı:
invem' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
invem' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:
https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/AnadoluIlk/bsv22001.aspx
mebbise girdikten sonra bu linke tıklayın arkadaşlar
evet buradan açılıyor bişeyler mersinden tecih yapacak olan var mı bu arada?
var hocam mersinden tercih yapacak olan.puanınız kaç?
benim 74 hocam sizin kaç? Tercih yapmayı düşünüyor musunuz?
83 hocam düşünüyorum
hayırlısı olsun hocam merkezde misin?

Gün gelecek anadolu liseleri BT rehber öğretmenine ihtiyacımız var diyecekler, Fatih projesi diyecekler.
Yanıtım kısa ve öz olacak:
"Bu branşta tercih edebileceğiniz bilgisayar öğretmeni bulunamadı!"

arkadaşlar bende de aynı hata iveriyor tc kimlik numarası bulunamadı diye...bununla ilgili herhangi bişey yapıması gerekiyor mu acaba...ayrıca vanda açık okul var mı?

Bende herşey normali açılıyordu bir anda bendede tc kimlik hatası veriyor :) koskoca Kahramanmaraş'ta 5 okul açık hangisini seçsem acaba :))

Haram zıkkım olsun 80 lira.. Lazımsınız diye görevlendir ama norma gelince yok. okul yok yazacak yahuu yok...

istanbul öğretmen dilekçesinde lise yazmadı diye btr görevleri çıkmadı... Ama açık normlara bakarsan tam bir fiyasko...

Fatih projesi olan okullara görevlendirme yapmaya çalışırlar ama norm açmazlar.Koskoca ile 2 kadro mu verilir. fen lisesinin sosyal bilimler lisesinin ve güzel sanatların öğretmeni yokken norm açmamışlar. :alkis:

desertrose' Alıntı:
Fatih projesi olan okullara görevlendirme yapmaya çalışırlar ama norm açmazlar.Koskoca ile 2 kadro mu verilir. fen lisesinin sosyal bilimler lisesinin ve güzel sanatların öğretmeni yokken norm açmamışlar. :alkis:
BT bıranşı dışına formatörlük verildikçe norm sorunu yaşicaz her yerde.okullar bi şekilde onlara işini gördürüyor.bu saçmalık ortadan kalkmadıkça sıkıntı çekicez.ya biz görevlendirilmeyelim yada bizim dışımızdakiler

1 saat önce herşey normaldi, düzelir arkadaşlar...

Kayseri'de de merkez ilçelerde 2 okul var, 1 de başka ilçede etti 3 hepi topu...

spring' Alıntı:
TC kimlik hataı verenler hali hazırda Anadolu lisesinde çalışanlarmı acaba?
hayır hocam ben 1 saat kadar önce görebiliyordum okulları ama şimdi göremiyorum TC hatası veriyor.anadoluda da çalışmıyorum

Geri