duygudum' Alıntı:çankayada olup okulunu listede gören ya da listesi güncellenen var mı? tekrar yaparlar mı görevlendirme acaba?
seferzafer' Alıntı:çankayada tek lise var. telefonla da görüşmedim çünkü numara yok.
çankayadakilerin nosunu bilen varsa pm atabilir mi?
işe yarar mı?
aynı durumdayım hocam, bu şartlarda kurs falan verilmez.ibrmert' Alıntı:BU NEDİR ARKADAŞ YAA... HER DÖNEM SIKINTI HER DÖNEM SIKINTI, BU SEFER DE BU ÇIKTI....
FATİH KURSU EĞİTMENİYİM EĞER GÖREVLENDİRMEM YAPILMAZSA KURS FALAN ÇIKARSA GİTMEM.. BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR VARSA GİTMESİN DERİM... ŞİMDİ DE HACI ÖMER TARMAN LİSESİ ÇIKTI BENİM LİSTEMDE HASAN ALİ YÜCEL YETMEZMİŞ GİBİ....
size katılıyorum hocam. okul demek sadece fatih projesi demek mi oluyor? web sitesi var, bt sınıfı var, sınıflarda bilgisayar ve projeksiyonu var...ersantyana' Alıntı:aynı durumdayım hocam, bu şartlarda kurs falan verilmez.ibrmert' Alıntı:BU NEDİR ARKADAŞ YAA... HER DÖNEM SIKINTI HER DÖNEM SIKINTI, BU SEFER DE BU ÇIKTI....
FATİH KURSU EĞİTMENİYİM EĞER GÖREVLENDİRMEM YAPILMAZSA KURS FALAN ÇIKARSA GİTMEM.. BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR VARSA GİTMESİN DERİM... ŞİMDİ DE HACI ÖMER TARMAN LİSESİ ÇIKTI BENİM LİSTEMDE HASAN ALİ YÜCEL YETMEZMİŞ GİBİ....
Summer_06' Alıntı:arkadaşlar peki başvuru yaparken norm fazlası olanlar "norm fazlasıyım" seçeneğini işaretleyecekler mi? sonra daha res'en atama var diye sorun çıkartırlar mı sizce.