Ankara 2.Dönem Btr Görevlendirmesi

Kodla Büyü
duygudum' Alıntı:
çankayada olup okulunu listede gören ya da listesi güncellenen var mı? tekrar yaparlar mı görevlendirme acaba?

Bende de sadece "Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi" görünüyor.
İlçeyi arayıp kendi okulunu listeye ekletebilen var mı?

çankayada tek lise var. telefonla da görüşmedim çünkü numara yok.
çankayadakilerin nosunu bilen varsa pm atabilir mi?

işe yarar mı?

seferzafer' Alıntı:
çankayada tek lise var. telefonla da görüşmedim çünkü numara yok.
çankayadakilerin nosunu bilen varsa pm atabilir mi?

işe yarar mı?

Hocam,

Çankaya İlçe MEM
0 312 418 68 75 - 425 41 76- 419 67 22 - 418 24 29 - 418 84 58

(dahili 192, yanlış hatırlamıyorsam)

Buradan Arif ya da Ayhan Hoca ile iletişime geçebiliriz.

ankaraegitici.net iletişim için 2126640 (123) numarasını vermiş

ilçeyi aradım o açık olan okulu biri tercih ettiği anda diğer liste gözükecek takip edin dediler. 4186875-192 numara bu siz de bi sorun isterseniz..

duygudum hocam, bir sorum olacak; Çankaya ilçedeaçık olan okulu "Hasan Ali Ycel AÖL" birinin tercih ettiğini ancak 13 Şubattaki başvurular bittikten sonra öğrenebileceğiz.Bu durumda bizlere yani ortaokul ve ilkokullardaki bi-te-rehber öğretmenlerine tekrar başvuru mu açacaklar?

Sanırım Hasan Ali Yüceli tercih edildiğinde bunlar sistemden görecek ve diğer listeyi açacaklar ve biz de görebileceğiz diğer okulları. Diğer okullar için farklı bir tarihte mi görevlendirme olacak diye sorduğumda takip edin listeyi aynı tarihlerde (11-13 şubat) olacak dediler. Anladığım şu ki; birisinin Hasan Ali Yüceli seçmesi lazım ki diğer okulları görebilelim

diğer branşlardaki arkadaşların formatörlük yapmasına alıştık!!! (ben hala alışamadım ama ) ama ilkokullardan liselere görevlendirme Bilişim öğretmenlerini beğenmemeleri garibime gidiyor.. :(( neymiş efendim Fatih projesine hakim değillermiş ...yoruldum ben branşımı savunmaktan :((

BU NEDİR ARKADAŞ YAA... HER DÖNEM SIKINTI HER DÖNEM SIKINTI, BU SEFER DE BU ÇIKTI....

FATİH KURSU EĞİTMENİYİM EĞER GÖREVLENDİRMEM YAPILMAZSA KURS FALAN ÇIKARSA GİTMEM.. BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR VARSA GİTMESİN DERİM... ŞİMDİ DE HACI ÖMER TARMAN LİSESİ ÇIKTI BENİM LİSTEMDE HASAN ALİ YÜCEL YETMEZMİŞ GİBİ....

evet yanılmamışım
SELİN ARIKAN Bilişim Teknolojileri(A) ÇANKAYA Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi ÇANKAYA Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi
29 ocakta görevlendirme yapılmış o okula

neden fatih projesindeki okullar dolmadan diğer kurumlara görevlendirme yapmazlar anlamak mümkün değil? diğer okulların bt sınıfı , sınıflarında bilgisayarı, web sayfası yok mu? bt öğretmeni eşittir etkileşimli tahta olduk.
topraklama hat yok vs nedenlerle devreye alınmış bir tane okul yok daha.
bu fikri yumurtlayan muhteremin saatlerdir kulaklarını çınlatıyorum.

ibrmert' Alıntı:
BU NEDİR ARKADAŞ YAA... HER DÖNEM SIKINTI HER DÖNEM SIKINTI, BU SEFER DE BU ÇIKTI....

FATİH KURSU EĞİTMENİYİM EĞER GÖREVLENDİRMEM YAPILMAZSA KURS FALAN ÇIKARSA GİTMEM.. BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR VARSA GİTMESİN DERİM... ŞİMDİ DE HACI ÖMER TARMAN LİSESİ ÇIKTI BENİM LİSTEMDE HASAN ALİ YÜCEL YETMEZMİŞ GİBİ....
aynı durumdayım hocam, bu şartlarda kurs falan verilmez.

ersantyana' Alıntı:
ibrmert' Alıntı:

aynı durumdayım hocam, bu şartlarda kurs falan verilmez.
size katılıyorum hocam. okul demek sadece fatih projesi demek mi oluyor? web sitesi var, bt sınıfı var, sınıflarda bilgisayar ve projeksiyonu var...
bakalım bakanlıktaki arkadaşlarımız bizi görevlendirmezse bunları kim kontrol edecek bekliyecez. ben okulum açılıncaya kadar bekleyecem olmazsada olmasın.

arkadaşlar peki başvuru yaparken norm fazlası olanlar "norm fazlasıyım" seçeneğini işaretleyecekler mi? sonra daha res'en atama var diye sorun çıkartırlar mı sizce.

Summer_06' Alıntı:
arkadaşlar peki başvuru yaparken norm fazlası olanlar "norm fazlasıyım" seçeneğini işaretleyecekler mi? sonra daha res'en atama var diye sorun çıkartırlar mı sizce.

ben işaretledim önce ilden eğiticiyle görüştüm o seçenek norm içi olup ta farklı okul isteyenler içinmiş norm fazlalarını için değil ben onun için işaretledim

ogretmen006 hocam norm içi olan hep norm içidir ilçeden onayı olur isteğe bağlı norm fazlasıyım diyemeyiz ki

Geri