stirkoff' Alıntı:size katılıyorum hocam. okul demek sadece fatih projesi demek mi oluyor? web sitesi var, bt sınıfı var, sınıflarda bilgisayar ve projeksiyonu var...ersantyana' Alıntı:aynı durumdayım hocam, bu şartlarda kurs falan verilmez.ibrmert' Alıntı:BU NEDİR ARKADAŞ YAA... HER DÖNEM SIKINTI HER DÖNEM SIKINTI, BU SEFER DE BU ÇIKTI....
FATİH KURSU EĞİTMENİYİM EĞER GÖREVLENDİRMEM YAPILMAZSA KURS FALAN ÇIKARSA GİTMEM.. BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR VARSA GİTMESİN DERİM... ŞİMDİ DE HACI ÖMER TARMAN LİSESİ ÇIKTI BENİM LİSTEMDE HASAN ALİ YÜCEL YETMEZMİŞ GİBİ....
bakalım bakanlıktaki arkadaşlarımız bizi görevlendirmezse bunları kim kontrol edecek bekliyecez. ben okulum açılıncaya kadar bekleyecem olmazsada olmasın.
Benim okulda 70'e yakın bilgisayar var. 9 farklı sistem var.(hatta çocuklar istifade etsin diye kurulan eski 4-5 bilgisayarı da eklersek 13 farklı sistem var) HEr sınıfta bilgisayar projeksiyon var. Etkin kullanılıyor. Web sitemiz var. BT Rehber öğretmenliğinin sadece FATİH ile ilgili olarak düşünülmesi yanlış olmuş bence de. Ankara bugüne kadar görvlendirmeleri en düzgün yapan ildi. Bence bu sefer olmadı. BT sınıfları, sınıflardaki bilgisayarlar ve FATİH arasında öncelik olmamalıydı. Sınıflardaki bilgisayarlar Bilişim teknolojisi değil mi? GAyet de etkin kullanılıyor bizim okulda.