böyle birşey tabikide olamaz ders yükünüz neyse o saatlerde gelirsiniz diğer zamanlar gelmezsiniz ve hiç bir işe karışmazsınız hem para odenmez diyor hem hergün gel o işleride yap diyorlar şaka gibiBenim okulumda dersim yoktur formatörlük yazısı da gelmedi ama her gün okula geliyorum ek dersim nasıl yapılacak diye idareye sorduğumda yazı olmadan ek ders yazılmaz dediler ama her gün okula gelmemi istiyorlar bu durumda ek ders hakkım mıdır?
Benim sorunum okulda dersim olmaması hocam, okul norm kapatmayı unutmuş bende eş durumu ile geldim norm fazlasıda gösterilmedim formatör olmamı istediler başvurdum onaylar henüz gelmedi ama ders olmayınca da şimdiden formatör gibi çalışmaya başladım ücreti alamıyorumböyle birşey tabikide olamaz ders yükünüz neyse o saatlerde gelirsiniz diğer zamanlar gelmezsiniz ve hiç bir işe karışmazsınız hem para odenmez diyor hem hergün gel o işleride yap diyorlar şaka gibi
Benim okulumda dersim yoktur formatörlük yazısı da gelmedi ama her gün okula geliyorum ek dersim nasıl yapılacak diye idareye sorduğumda yazı olmadan ek ders yazılmaz dediler ama her gün okula gelmemi istiyorlar bu durumda ek ders hakkım mıdır?