Arkadaşlar okulunuza yazı geldi mi?
hangi ilçe hocam ilçelere tümden yollanmıyor mu bu yazı dys üzerinden; bizim ilçeye bugün de sordurdum yok dedilergeçen çarşamba geldi..okulun dys hesabına bakın.
Gelen maili idareye göstererek başlayabilirsiniz. Dys tam bir fiyasko, kimsenin işleyişi düşündüğü yok. Allah yardımcınız olsun.. Bu arada Epic pen ücretli ve lisanslı olmuş okullar için , ilk işimiz onu kaldırıp Fatih kalemi kurmak olacak sanırım ,bu yüzden netteki imajlar kaldırılmış...
Su anki sürüm 3.0 Lisanslı olanı 3.5 . Ben de sizin gibi düşünüyorum ama eninde sonunda bizi uğraştıracağa benziyor bazı okullara yazı bile gitmiş bu konuda : https://www.bilgisayarbilisim.net/k...faz-2-imajlari-yok.162195/page-2#post-1750514Yeni sürümün lisanslı olması eski sürümü ilgilendirmez. Bence hiç uğraşmanıza gerek yok. Tabi otomatik güncellenip lisans istiyorsa ve kendini bir şekilde kullandırmıyorsa siler atarız.
aynen yazı dijital ortamda geliyor ama farklı zamanlarda işe bak.Dys diye bir sistem var ama tüm ilçelere aynı anda yazı gitmiyor. Çöpe atın bu sistemi bence.
Hocam başlayalı çok oldu. 3 Ekim'de ilçelere gönderildi, 4 Ekim'de okuluma gelmişti yazı. Sizdeki sorun okulun DYS ekranından yazınızı gözden kaçırması olabilir. Görevlendirme listesinde var mısınız? 85 kişinin görevlendirmesi geçtiğimiz yıl performansı yetersiz diye bu yıl yapılmadı.Hocalarım okula yazı ya da mail gelmediği için beni hala başlatmadılar. sizler başladınız mı acaba??
Hocam başlayalı çok oldu. 3 Ekim'de ilçelere gönderildi, 4 Ekim'de okuluma gelmişti yazı. Sizdeki sorun okulun DYS ekranından yazınızı gözden kaçırması olabilir. Görevlendirme listesinde var mısınız? 85 kişinin görevlendirmesi geçtiğimiz yıl performansı yetersiz diye bu yıl yapılmadı.
O zaman hocam idare bilgisayarından DYS'ye girip siz aratın Btr şeklinde. Hangi ilçe?Listede adım var hocam.
O zaman hocam idare bilgisayarından DYS'ye girip siz aratın Btr şeklinde. Hangi ilçe?
hocam yazı ilçe milli eğitimlere ay başında gönderildi. İlçe mem okullara göndermedi. çoğu unuttu. Bizim ilçede de böyle oldu. ilçeyle iritbata geçin. Ama birçoğumuz ilin yazısına istinaden başladık göreve.
okula bir yazı gelmiş son gün yarın diyor arkadaşlar.
2. dönem için mi yazı hocam ben ilk dönem başvuru yapmadım ama 2. dönem yapacağımBTR başvuru yazsısı.
[/IMG]
anladığım kadarıyla ikinci dönem başvuranlar için hocam isterseniz ilçenizle bir görüşün; bizim ilçeden yazı geldiğine göre sizinki de gelmek üzeredir tarihleri farklılıklar gösterebilir mi bilmiyorum hocam.2. dönem için mi yazı hocam ben ilk dönem başvuru yapmadım ama 2. dönem yapacağım
anladığım kadarıyla ikinci dönem başvuranlar için hocam isterseniz ilçenizle bir görüşün; bizim ilçeden yazı geldiğine göre sizinki de gelmek üzeredir tarihleri farklılıklar gösterebilir mi bilmiyorum hocam.