Rica ederim.hocam farklı ilçedeki okullarda gözüküyor bende sizde de öyle mi tercih yapabiliyor muyuz?
Bende de öyle.
Tercih yapabilirsiniz.
Resmi yazıyı paylaşabilir misiniz?
Rica ederim.hocam farklı ilçedeki okullarda gözüküyor bende sizde de öyle mi tercih yapabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim hocamPazartesi öğleye kadar. Ayrıntılar ankara.meb.gov.tr ankbis bölümünde yazıyor
Resmi yazı ilgili şube müdüründe imzada. Okullara henüz ulaşmadı. Fakat başvuru ekranı açıldı:Bende de öyle.
Tercih yapabilirsiniz.
Resmi yazıyı paylaşabilir misiniz?
Resmi yazı ilgili şube müdüründe imzada. Okullara henüz ulaşmadı. Fakat başvuru ekranı açıldı:
https://ankara.meb.gov.tr/ankbis
Yazı okullara düştü. Calisma saatleri ile ilgili net bir bilgi yok.
2 Tane gorev tanımlaması var biri bakanlık biri il sanıyorum
arkadaşlar cok soru sordum biliyorum ama ilk btr görevlendirmem olacak . ankara da ki bütün okulları mı listede gözüküyor hepsine bt rehber öğretmen görevlendirmesi yapılacak mı ? tercihlerimizi neye göre yapmalıyız norm fazlası durumundayım ilçede kadrom.
Merhaba. Ben farklı bir branştan öğretmenim ama BTR olarak başvuru yapacağım. ANKBİS te Haftalık ders saati diye bir bölüm var. Orayı nasıl doldurdunuz. Sonuçta daha ders programı yok ve bir ücret onayımız yok. Yardımınız için teşekkür ederim.
hocam merhaba norm fazlası olup kadrosu ilçede olanlar haftalık ders saatine ne yazacak ?Okulda üzerine düşen kaç saat olacaksa o kadar.
Müdürün onay vermesi gerekiyor mu arkadaşlar?
hocam merhaba norm fazlası olup kadrosu ilçede olanlar haftalık ders saatine ne yazacak ?
Müdürün onay vermesi gerekiyor mu arkadaşlar?
teşekkür ederim.0 (sıfır) yazın
Bana bunu diyen bir müdür vardı "2. dönem deneyelim bakalım, onayım olmadan oluyor mu olmuyor mu demişti."Müdürün onayı gerektiği için "Ben uygun görmezsem BTR olamazsın bak..." imasında bulunan, hatta doğrudan söyleyen müdürler varmış.
Oysa görevlendirmemiz .. tarihli yazıyla yapılıyor. Ve o yazının ekindeki başvuru formunda müdürün adı, onayı vs. yok. Öğretmenin beyanı yeterli.
Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü ise iyice işi abartmış! Tercih yaptığınız okulların sizi talep etmesini istiyor. Yani gidin o okul müdürlerine yalakalık yapın gibi bir durum..
Şu konu ile ilgili net bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?Diğer branşlar okula dönüşümlü gidiyor. Btr olduğumuzda okula her gün gitmemiz mi gerekiyor?
Kurum müdürünün imzasını sadece izin vermek olarak algılamak bence doğru değil .olması gerektiğini düşünüyorum çünkü dilekçemizde kaç saat ders yükümüz var kaç zümreyiz okulda gibi bilgiler beyan ediyoruz . Bu bilgileri kurum amiri olarak teyid eden 1. Basamak okul müdürüdür . Çok üzülerek söylüyorum ki bazı öğretmen arkadaşlarımız sırf ders yükünden kurtulup başka okullarda btr olabilmek için o dilekçeye 28-30 saat ders yükü varken 10-12 saat yazıp geçiyor . Denetim olmalı diye düşünüyorum