ankbiste kurum onayı verilen var mı ?
Hocam saat 18.30 gibi müdürün ankbis şifresi ike girdim henüz onay butonu göremedim
ankbiste kurum onayı verilen var mı ?
Hocam saat 18.30 gibi müdürün ankbis şifresi ike girdim henüz onay butonu göremedim
Hocam teşekkür ederim benim kadro ilçe de onay onay olursa burdan bilgi verirseniz çok sevinirimHocam saat 18.30 gibi müdürün ankbis şifresi ike girdim henüz onay butonu göremedim
Arkadaşlar müdürün ankbisten onaylayacağı ekran var mı?
Benim kurum onaylamış öğleden sonra imza atmaya gideceğim bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederimHocam
Kurumsal işlemler >BT Rehber Öğretmen Görevlendirme Modülü Kurum İşlemleri>Başvuru Listesi>Onayla
bu şekilde
+1Son durum ile ilgili Bir bilgi alabilen var mı arkadaşlar ?
Şimdilik gelen giden bir evrak olmadı. Kalecik/AnkaraGörevlendirmelerden haber yok herhalde
Daha doğrusu imzaya gidecek bugün inşallahArkadaşlar listeler yerler belli oldu ya bu akşam yada yarın açıklanır inşallah
Hocam asıl imzada bekleniyor zaten. Eğer 10 günde imzaya yeni verildiyse bu ay çıkmaz bu görevlendirmeDaha doğrusu imzaya gidecek bugün inşallah
Arkadaşlar listeler yerler belli oldu ya bu akşam yada yarın açıklanır inşallah
bugun listelerin okulların belli oldugu kesin bilgi imzaya bugun gidecekti hocam hayırlısı artık bekleyecegiz.Hocam asıl imzada bekleniyor zaten. Eğer 10 günde imzaya yeni verildiyse bu ay çıkmaz bu görevlendirme
liste yok hocam.Bu bilgiyi nereden aldınız?
Liste sizde varsa paylaşır mısınız?
Hangi ilçe hocamOkul müdürümüz aradı görevlendirme yazısı gelmiş arkadaşlar.
BeypazarıHangi ilçe hocam