formatorum
Aktif Üye
Her kafadan bir ses ne projeler üretilmiş neler neler herkes gönlündekini söylemiş ama hiç kimsenin aklına başvuru sayfasında bir hata olabileceği gelmemiş
oguz-han' Alıntı:Yani Ankara resmen başvuruları almaya başladı mı? Öyleyse tüm iller başvuru alabilir.
formatörüm' Alıntı:Her kafadan bir ses ne projeler üretilmiş neler neler herkes gönlündekini söylemiş ama hiç kimsenin aklına başvuru sayfasında bir hata olabileceği gelmemiş
Hocam ben anlamadım ben şimdi ortaoukldayım okulumda bt sınıfı var ben nasıl tercih yapacam kendi okulumu bunu açıklarmısınız bana !obsearchver' Alıntı:formatörüm' Alıntı:Her kafadan bir ses ne projeler üretilmiş neler neler herkes gönlündekini söylemiş ama hiç kimsenin aklına başvuru sayfasında bir hata olabileceği gelmemiş
Hocam başvuru sayfasında hata yok. Adamlar açıklamayı koymuşlar. Başvuru sayfasında tercih bölümündeki 3. açıklamaya bakın.
Kesinlikle katılıyorum. Formatörlüğün şeker kıvamında yapıldığı bir yer Ankara. Hem formatörlük tarihleri hem bilinç olarak tıkır tıkır herşey. Bu yıla kadar öyleydi en azından Bakalım şimdi 4+4+4 ne getirecek...obsearchver' Alıntı:oguz-han' Alıntı:Yani Ankara resmen başvuruları almaya başladı mı? Öyleyse tüm iller başvuru alabilir.
Hocam formatörlük görevlendirmelerini en doğru yapan il Ankara. Çünkü gelen yazıların ne manaya geldiğini iyi bildiklerinden diğer iller gibi insanları mağdur edecek aptalca yorumlar yapmıyorlar. Ankara'daki il koordinatörlerine bu konuda teşekkür ediyorum.
otherm' Alıntı:Hocam ben anlamadım ben şimdi ortaoukldayım okulumda bt sınıfı var ben nasıl tercih yapacam kendi okulumu bunu açıklarmısınız bana !obsearchver' Alıntı:formatörüm' Alıntı:Her kafadan bir ses ne projeler üretilmiş neler neler herkes gönlündekini söylemiş ama hiç kimsenin aklına başvuru sayfasında bir hata olabileceği gelmemiş
Hocam başvuru sayfasında hata yok. Adamlar açıklamayı koymuşlar. Başvuru sayfasında tercih bölümündeki 3. açıklamaya bakın.
otherm' Alıntı:Hocam ben anlamadım ben şimdi ortaoukldayım okulumda bt sınıfı var ben nasıl tercih yapacam kendi okulumu bunu açıklarmısınız bana !obsearchver' Alıntı:formatörüm' Alıntı:Her kafadan bir ses ne projeler üretilmiş neler neler herkes gönlündekini söylemiş ama hiç kimsenin aklına başvuru sayfasında bir hata olabileceği gelmemiş
okyanus41' Alıntı:Çok özür dilerim hala anlamadım ben bu sistemi. Branşım Fen ve Teknoloji. Okulum ortaokul ve BT sınıfı var. Ama BT öğretmeni yok. Benim formatörlük belgem var. Ama okulum listede çıkmıyor. Ben başvuru yapamıyor muyum şimdi? Bilgi verirseniz sevinirim...
teşekkür ederim hocam. Yarın okulumu arayıp halletmeye çalışırım. il koordinatörlüğünün telefonunu biliyor musunuz acaba?memduhbey' Alıntı:okyanus41' Alıntı:Çok özür dilerim hala anlamadım ben bu sistemi. Branşım Fen ve Teknoloji. Okulum ortaokul ve BT sınıfı var. Ama BT öğretmeni yok. Benim formatörlük belgem var. Ama okulum listede çıkmıyor. Ben başvuru yapamıyor muyum şimdi? Bilgi verirseniz sevinirim...
okulundaki bt sısnıufının BED modülüne işlenip durumun bilişim il koordinatörlüğüne bildirilmesi gerekiyor.sonra listeye okulun gelecek
okyanus41' Alıntı:teşekkür ederim hocam. Yarın okulumu arayıp halletmeye çalışırım. il koordinatörlüğünün telefonunu biliyor musunuz acaba?memduhbey' Alıntı:okyanus41' Alıntı:Çok özür dilerim hala anlamadım ben bu sistemi. Branşım Fen ve Teknoloji. Okulum ortaokul ve BT sınıfı var. Ama BT öğretmeni yok. Benim formatörlük belgem var. Ama okulum listede çıkmıyor. Ben başvuru yapamıyor muyum şimdi? Bilgi verirseniz sevinirim...
okulundaki bt sısnıufının BED modülüne işlenip durumun bilişim il koordinatörlüğüne bildirilmesi gerekiyor.sonra listeye okulun gelecek
formatörüm' Alıntı:okyanus41' Alıntı:teşekkür ederim hocam. Yarın okulumu arayıp halletmeye çalışırım. il koordinatörlüğünün telefonunu biliyor musunuz acaba?memduhbey' Alıntı:okyanus41' Alıntı:Çok özür dilerim hala anlamadım ben bu sistemi. Branşım Fen ve Teknoloji. Okulum ortaokul ve BT sınıfı var. Ama BT öğretmeni yok. Benim formatörlük belgem var. Ama okulum listede çıkmıyor. Ben başvuru yapamıyor muyum şimdi? Bilgi verirseniz sevinirim...
0 312 212 66 40 Ayrıca geçen yıl formatör varmıydı, okulunuz bölündümü bunlar önemli BeD de lab. varmı ?