tubilubba' Alıntı:arkadaşlar tayinimin çıktığı okulda başka bir branş formatörmüş yıllardır kimse bnim olmamdan yana değil sizce ne yapayım
sesumut' Alıntı:Hocam sence bu belgenin şifreli verilmesinin amacı ne? Birçok kişinin TC kimlik numarası var o belgede. Yaptığın pek mantıklı bir davranış değil
sdh' Alıntı:arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?
kötü olmuş hocam ya. bi sorun il formatörlüğünesdh' Alıntı:arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?
Hocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.sdh' Alıntı:o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?
cetinersin' Alıntı:Hocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.sdh' Alıntı:o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?
sdh' Alıntı:eğitici ile görüştüm,yarın ek başvuru alacaklarmış,başvuracak arkadaşların dikkatine
ciddenmi hocam çok sevindim ben aradım ama çıkmadılar ne dediler tam hocam