ANKARA formatörleri ne durumda? Görevlendirmeler varmı?

Kodla Büyü
Sistem şu anda açılmıyor. Başvurumu yapacaktım ama yapamıyorum. Sayfa açılmama hatası sizlerde de var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar dilekçeyi elden teslim etme süresi ne imiş? Arayan oldu mu eğiticileri? Yoksa okuldan yazı ile mi göndereceğiz?

arkadaşlar tayinimin çıktığı okulda başka bir branş formatörmüş yıllardır kimse bnim olmamdan yana değil sizce ne yapayım

tubilubba' Alıntı:
arkadaşlar tayinimin çıktığı okulda başka bir branş formatörmüş yıllardır kimse bnim olmamdan yana değil sizce ne yapayım

Hocam kimsesi mi var bunun. Başvurun, öncelik sizin. O da başvursun, siz de başvurun, Ankara İl MEM kimi belirlerse deyin, eğer haksızlık yapacaklarını düşünüyorsanız, elbette öncelik sizde olduğu için siz seçileceksiniz.

Hocam sence bu belgenin şifreli verilmesinin amacı ne? Birçok kişinin TC kimlik numarası var o belgede. Yaptığın pek mantıklı bir davranış değil

Hayırlı uğurlu olsun. Görevlendirildik bakalım. Yrından itibaren 5'de mi çıkacağız okuldan?

arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?

sdh' Alıntı:
arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?

Hocam internet başvurusunu yaptıktan sonra çıktı alıp il eğitici formatörlerine teslim edecektiniz.

o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?

sdh' Alıntı:
o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?
Hocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.

cetinersin' Alıntı:
sdh' Alıntı:
Hocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.

hocam senle aynı durumdayız ben direk meb gittim görüştüm söyledim bana yazı falan ulaşmadı ne olacak diye yapacak bir şey yok dediler fakat ek görevlendirme başvurusu yapacaklarmış olabilme ihtimali varmış yarın birde siz gidin sorun hocam

ek görevlendirme oluyor hocam bence elinizdeki belgeyi imzalatıp il mem gidin direkt...

eğitici ile görüştüm,yarın ek başvuru alacaklarmış,başvuracak arkadaşların dikkatine.....

ek başvuru için sistem açmışlar yine yarın son günmüş, arkadaşların dikkatine...

Geri